smilet er hellig
Smil. Smil. Smil. Smil. Smil. Smil til du får vondt i kinnene. Smil litt mer. Smil. Og du skal se at flere smiler. Smil. Smil. Smil.

Amanda ToddTenk på hva du sier til andre rundt deg. Mobbing er ikke kult i det hele tatt, og i dette tilfellet gikk det så langt som at hun hang seg selv. Imorgen er det Amanda Todd-dagen, kle deg i rosa, eller skriv Amanda på håndleddet ditt for å vise at du er imot mobbing.

 

be happyStop wasting your time on people, that doesn't love you. Stand up for what you mean. Be happy. Stay happy.

Hva synes du?

world suicide prevention day -make a statement
Idag skal vi tenke på de som har det vanskelig. De som føler de må kutte seg selv, for å føle at de er verdt noe. At de eksisterer. Til de som har tatt selvmord. Dette er noe som er utrolig trist, og utrolig forferdelig å tenke på. At noen mennesker i denne verden sitter helt alene, uten noen rundt seg, og tar frem kniven, fordi de må føle en sterkere smerte enn den de har inni seg. Det er så dumt at de ikke får hjelp. Mange av de får hjelp alt for sent. Mange føler at de ikke har noen. Men til dere som ikke har det så bra; det er alltid en i denne verdenen, som synes at du er fantastisk. Og du er fantastisk. Du eksisterer, og du er et menneske som har opplevd alt for mye vondt. Jeg tenker på deg. Vi tenker på deg.

Tegn love på innersiden av armen din idag, for å tenke på de som har det vondt nå, og de som det gikk galt for...

knowing your own darkness is the best method for dealing with the darknesses of other people

Believe in yourself. Dream. Live. Smile. Laugh. Make your life, a good life. Don't let this small little problem ruin it, cause really; you only live once

Hva synes du?

find her

...de må finne henne.. Utrolig at noe sånn kan skje, antageligvis helt tilfeldig. Veldig skremmende, og jeg håper de finner henne i god behold, virkelig. Sender varme tanker til de pårørende av denne saken. Bli medlem av denne gruppen på facebook, hvis du vil ha mer info mm.

finn henne i god behold. ♥ Sigrid Schjetne ♥ 

det føles så lenge siden. det føles så kort...


idag.. idag er det et helt år siden jeg satt hjemme, klistret til tv-skjermen, uvitende, og sjokkert om hva som hadde skjedd. sannheten er at jeg ikke har skjønt hva som har skjedd. Enda. Et helt år etter, sliter jeg forsatt med plager ingen skulle tro jeg slet med. Idag var jeg utenfor høyblokka. Det stedet, der 8 mennesker mistet livet, så utrolig brått. Noen av dem... noen av dem var bare på en tur, for å kjøpe seg mat. De levde så vanlig som alle andre, men likevel mistet de livet. Jeg er så utrolig glad, for at mamma kom ut i live, fra den høyblokka, massakrert av en morder.  De 69 på Utøya også. De ante fred, og ingen fare, og var på en sommerleir, fullt med vennskap, kjærlighet, og tradisjoner, ikke minst; politiske og glade ungdommer. Nå er mange av dem borte.

Jeg kan si så mangt om den dagen, jeg husker så mye. Jeg husker kvelden hvor jeg satt inntil mamma, og så glasskår i håret hennes. Skjønte ikke hva som hadde skjedd. Jeg skal ikke si så mye, jeg tror man vet det meste... men jeg, jeg har slitt litt med forestillinger, og tanker om dagen ifjor sommer. Mange av disse vet ingen om. Det blir sikkert sånn en stund til.

Før idag var jeg i domkirka. Noen som så meg på tv? Jeg var der faktisk en del ganger. Da Eskil Pedersen kom opp for å holde tale, det var det beste. Han sa alt det riktige, og han sa alt det vi trengte å høre.

Idag har følelser kommet frem i øynene mine, følelsene har kommet i magen min, og jeg har tenkt, en hel del. Jeg er så glad jeg, mamma, og resten av mine, er i live forsatt. For det kunne gått så mye verre.

jeg er glad i landet mitt jeg. jeg er glad i mamma.

the end

Idag..

Idag sluttet jeg på barneskolen.Det er litt rart å tenke på. At hver dag, hver dag kommer jeg til å gå forbi den skolen jeg har gått på i 7 år, men jeg går ikke lenger til den, jeg går forbi den. Jeg kommer til å gå mot andre mennesker, andre fag, andre lærere. Jeg kommer ikke lenger til å gå med alle de samme menneskene, og jeg kommer ikke til å se alle personene fra gamleklassen i mitt nye klasserom.

Idag gråt jeg ikke. Jeg er ikke redd for hva som kommer til å skje, jeg er ikke redd for ungdomsskolen. -Jeg er ikke redd, for å møte noe nytt. Men, jeg er sikker på, den siste uken før sommerferien slutter, når vi vet klassene våre.. kommer jeg til å gråte. Kanskje kommer jeg til å smile. Kanskje kommer jeg til å bli skuffa. Vet ikke jeg, men en ting er sikkert. Ingen av de som går (gikk) i klassen min nå, kommer til å forlate verden. Jeg kommer forsatt til å se dem, noen hver dag, noen hver uke, og noen hver ferie...

Den følelsen når du har sommerferie, den første dagen i sommerferien, den er rar. Og denne gangen er den ekstra rar, fordi jeg vet at alt er slutt. Men ja.. jeg er ikke redd! Alle kommer til å se hverandre fordet. Til dere i den fine gamleklassen min...

7A, vi som en gang var 1A, 2A, 3A, 4A, 5A, og 6A; - Jeg kunne ikke byttet disse årene mot noe annent, jeg er veldig glad i dere. Uansett hvor mye, eller lite vi forandrer oss alle sammen, kommer jeg alltid til å huske dere. For dere var jo faktisk den aller første klassen min? Kan ikke byttes mot noe annent. 

 

borte bra, men hjemme best..

eller er det virkelig sånn?

Skal man ikke tørre å utforske nye steder, nye mennesker, og få nye venner? Skal man nekte å flytte til et annent sted, fordi man er redd for å ikke passe inn? At ingenting blir som hjemme?

Nei, det blir ikke alltid sånn som det var før, men det kan vi ikke forvente heller. Kanskje har du og en god venninne vokst fra hverandre? Kanskje har du mistet en nær venn, eller familiemedlem? Kanskje en venn har fått en sykdom h*n aldri blir kvitt? Men det kommer alltid til å ligne på fortiden. Life is like a pen, you can cross over the lines, but you can't erase it. Ikke vær redd for å utforske nye ting, du har ingenting å tape!

Snart skal jeg begynne på ungdomsskolen. Kanskje får jeg noen nye venner, kanskje jeg vender tilbake til de jeg alltid har vært med? Jeg kommer hvertfall til å bli kjent med nye mennesker, og jeg har ingen frykt i øynene. Jeg gleder meg til å oppleve noe helt nytt, og spennende, som jeg ikke er vant til. For det er det livet handler om, eller? Være litt spontan, prøve noe nytt!

Life can get so much better, if you are a litte open for new things.


Var innlegget til noen hjelp`?

Kjære du som sitter der, med antrekket på, og ansiktet sminket

Hvor er det blitt av deg? Hvor er den personen du var før? Hvor er moroa du liksom skal ha? Hvor er de ekte vennene dine? Har du valgt de med høy status, kanskje? Sitter du der, og tenker deg om, eller ikke? Kanskje tenker du på livets glade dager, at du har det så bra? Kanskje tenker du innerst inne, likevel, at du ønsker noe bedre? Du er fantastisk sånn du er, så vær med de du vil være med, og vær akkurat sånn som du vil være. Kanskje er det vanskelig, kjære deg. Men prøv. Du kan klare det. Kjære du som sitter der, med antrekket på, og ansiktet sminket.

Selvtillit

Det verste som fins er når jenter (og gutter av og til) begynner å klage over kroppen sin. "Jeg er feit, jeg er dum, jeg er stygg..". 

Jeg kan bare si at jeg har ganske god selvtillit. Jeg tør å danse i offentligheten hvis jeg vil, og jeg tør å vise meg frem. Jeg kan vel kanskje si at jeg er litt oppmerksomhetssjuk? Men det er jo en definisjon på det, og jeg mener ikke det er noe særlig negativt, med mindre det er plagsomt for andre. Da er det en annen sak. 

Det er mange som skriver om det med selvtillit. Hva er selvtillit da? 

Er det at man tør å stå for den man er? Er det å tørre å si ifra? Er det å kunne møte fremmede folk? Jeg mener det er at man tør å stå for akkurat den man er, og at man tør å si ifra om noe ikke er riktig.Nå vet jeg ikke om disse tipsene er bra for akkurat deg, men for å få god selvtillit, må du tøye grensene dine! Hvis du egentlig synes det er ubehagelig  å gå med en kort shorts da foreksempel (ikke sånn ubehagelig mot kroppen, men inne i hodet), så går du med det! Tro meg, ingen kommer til å stirre noe fælt, og dette øker bare selvtilliten din! Men ikke tøy grensene alt for mye, vi vil ikke se ut som dragqueens alle sammen...

 

Lykke til!

Har du god selvtillit?

 

Be as you are, wear like you wear, smile like you smile

Idag hadde jeg på meg en knæsj rosa bukse. Sånn sjokkrosa. Dette gikk jeg med, til tross for at jeg visste at noen kom til å se på meg. So what? Det handler om hva jeg liker, og det handler om min stil. 

Selvom noen alltid kommer til å ikke like stilen din, er det alltid noen som gjør det! Tør å gå med det DU liker. That's what counts. Idag var jeg flau over at jeg "overmatcha", men når jeg så på noen bilder, så var det sannelig ikke så sykt overmatching. Eller, jo, det var kanskje det, men jeg likte å gå med den buksa, og ja, den er rosa, og ja, jeg kan bli oppfatta feil med den på (oppmerksomhetssyk, fjortis, harrydame osv), men jeg likte den, og det er den eneste grunnen til at jeg gikk med den. Også når jeg f.eks går med alpelue, eller noen andre ting som ikke er supervanlig. '

Det er ingen å imponere, ta vekk den frykten av at ingen kommer til å like deg. De som ikke bryr seg om hva du har på deg, men som ser at du er en god person, DET er gode venner det! 

Follow your stile! Gult, blått, grått, blått, rosa, roser, blomster, langt, kort, rufsete, glatt, mykt, fluffy, og alt mulig annent. Gå for det du liker!!

 

Går du for det du liker, og ikke mainstream?

Don't, just don't.

Det er så utrolig mange som gjør ting. Ting de ikke vil gjøre. Men de gjør det likevel. For å passe inn i mengden, eller hva man skal kalle det. Være vanlig. 

Tror vi alle har vært gjennom det. Eller, de fleste. 

La oss gå inn på noe som de fleste kjenner til, klesstil. Det er utrolig få ganger man ser folk som virkelig tør å skille seg ut. Som ikke bryr seg i det hele tatt om de matcher høytlivsbukse, med kjole, noe de fleste synes er helttabu, men som på dem ser helt fantastisk ut, fordi de rett og slett elsker det selv. That is an amazing feeling. Når man ser folk med selvtillit som stråler, fordi de føler seg så bra, om det er klærne, eller om det er noe bra som har skjedd med dem. Ahhh, that is fabolous! Selvtillit er dødsbra, og selvom janteloven går etter at man skal hate den som har selvtillit, og som liker seg selv, så skal man søren meg ikke høre på den. 

Man må like seg selv, og man må like andre, for den de er. Livet er for kort til å mistrives med seg selv, og andre.Du beviser ingenting annent enn at du har mislykket, ved å hate andre, og å hate deg selv. Vær positiv, og grei.


Besse, ja, jeg er glad i deg.

Idag har verdens beste besse bursdag! Endelig er du 13 år! Dette har du ventet på leeenge.. Bankort, ja, det blir nok stas. Snart kan vi "dra kortet" sammen! Wohoooo

Det er jo ingen overraskelse at det er du, Jenny, jeg snakker om! 

Bestevenner i tjaa.. snart 7 år? Det er ganske lenge, du! Jeg håper vi er bestevenner enda mer, og enda lengre! 

Alltids i farta!Kan ikke huske alle gangene vi har vært på shopping sammen.. Utrolig moro, og veldig gøy! Men selfølgelig, det er ikke det eneste vi gjør sammen, haha. Jeg føler rett og slett at vi bare har det utrolig fint sammen, og håper vi er venner for alltid. 

 

Også elsker jeg at du ALLTID tar minst 40 bilder av Bruno, og hans store kjærlighet, nemlig pusen.


Jeg er utrolig glad i deg, og ord kan ikke beskrive følelser, altså! Dette ble utrolig klisje, men samma det. Du er rett og slett, mitt livs kjæleiksheit. Haha, neida.. 

 

Pakken din ligger bare og venter på deg til bursdagen imorgen, gled deg! Hihi :-)

 

Kunne ikke ønsket meg en bedre bestevenn, utrolig glad i deg, Jenny!

Også MÅ dere stikke innom bloggen hennes, og si gratulerer med dagen! (besøk bloggen hennes her!)


Regretting my mistakes

DETTE INNLEGGET ER HENTET FRA HEDDA INGEBORGVIK 

Noe av det verste jeg vet er å angre på ting jeg har gjort. Det kan være små ting som at jeg farget håret mørkt, eller at jeg solgte favorittjakka mi. Eller det kan være noe mer alvorlig som at jeg aldri burde fortalt vekk den hemmeligheten, at jeg aldri skulle tatt de bildene, eller at jeg skulle beholdt trusa på den kvelden. Som regel er de tingene vi angrer på de tingene vi fortsatt får konsekvenser for den dag i dag. Slik er det ihvertfall for meg.

Jeg tenker veldig mye på ting. Jeg funderer over alt. Spesielt etter jeg har lagt meg på kvelden. Det er da alle de dystre tankene og tårene kommer. Det er så vondt å angre på ting. Jeg kjenner det knyter seg i magen bare av tanken på enkelte ting jeg har gjort. Jeg føler meg så jævla teit. Hva faen tenkte jeg på!? Å gå rundt med dårlig samvittighet er noe som også følger med anger. Det eneste jeg har funnet ut at hjelper er å snakke med noen om det. Fortell det til noen du virkelig stoler på, bare for å få en annens synspunkt på det. Eller rett og slett bare for å få det ut. Har du for eksempel vært utro mot kjæresten din (uten at han vet det) og angrer på det, bør du jo helt klart fortelle det til han. Det skulle vel bare mangle, men det kan faktisk lette en hel verden fra skuldrene dine om du bare forteller sannheten.

Jeg har innsett at det ikke er noe poeng i å gå rundt og angre på de valgene du har tatt i livet. Det er bortkastet tid og energi. Det er allerede gjort, og det er ikke noe å gjøre med det. I stedet for å hate deg selv for en ting du angrer på å ha gjort, kan du heller se på det som at du har blitt en erfaring rikere. Du har lært av det, selv om du måtte lære det the hard way. Husk we're only human. Mennesker gjør feil, det er en del av livet, selv om det er en klisjé. Men det å ha såpass selvinnsikt at du selv er i stand til å se at det du gjorde var feil er viktig. Da gjør du jo ikke det samme igjen. In the end you will see that your mistakes only made you stronger after all.Tenkte at dere kan bruke dette innlegget til å skrive ned de tingene du angrer på å ha gjort i livet. Uansett hva det er, anonymt eller ikke. Det kan hjelpe å få det ut, og om dere trenger respons fra meg på det, er det bare å nevne det i kommentaren. I don't judge. 

 ...................................


Haldis, 13 år, fra Oslo. Kunne godt vært et par år eldre. Jente. Motsatt av det samfunnet kaller soss. Lider ufrivillig av sykdommen Morbus Chrons. Mer om meg her. Og mens vi er inne på meg; jeg elsker pandaer og jeg er en ekte ninja.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

kategorier

Beauty Bildedryss Dagens greie Everyday Foto Inspo KRETA 2012 Nye greier Outfits Tankespinn Video

følg meg

bloglovin hasit.blogg.no