outfit -all black


skjerf -bikbok, genser -hm, bukse -hm, sko - dr martens

Dette outfitet hadde jeg faktisk for en uke siden, men har helt glemt å beJenny om bildene før nå. Det er vel litt standard søndag, være med Jenny, ta outfitbilder, og kjøpe cola nede på bunnprisen, bare fordi det er det eneste som er oppe. Og det er så koselig! Men jeg er veldig glad for at jeg har kontakten med alle venninnene mine selvom jeg har kjæreste. Det verste jeg vet er når folk dropper vennene sine for kjæresten sin. Åh, jeg blir kvalm.

Hva synes du om outfitet?

stikker ut nå jegSynes?

outfit -dark soul entry


t-skjorte - pink woman (kreta), bukse -hm

 

Elsker t-skjorten som jeg kjøpte i Kreta! Det er et eller annent ved den som jeg synes gjør den så kul! Skal forresten lage innkjøpsvideo av innkjøpene fra Kreta, noe jeg planlegger å filme imorgen før jeg møter Mathilde (antageligvis).

Hva synes du?

outfit - black&white


lue - gina tricot, jakke - only, topp - gina tricot, bukse -hm, sko -converse


Hva synes du?

outfit -purple heart


topp - topshop, skjorte -cubus, bukse -cubus, sko -usa

Hva synes du?

outfit -trouble


outfit - vintage, shoes -usa

Hva synes du?

outfit - flowergirl


kjole -vero moda, sko - fake jeffrey campbell

Hva synes du?

outfit of the day' kinda

t-skjorte -hm, bukse -gina tricot

Da var det torsdag igjen da! Eller, vel.. det føles vel mer ut som lørdag, alle dager! Endelig er det litt sol ute idag, og det skal jeg snart ta meg nytte av.. Har bare vært inne i hele dag, og stappa i meg pensilin for en betennelse jeg har bak øret... jævlig irriterende! Og jeg må bare nevne noe.. På instagram la jeg ut et bilde av håret mitt (ja, eller pluss meg da, haha), og en veldig kjent instagrambruker, reposta bildet mitt! Haha, kanskje bare noe småtteri for dere, men denne jenta har 3000 followers, så ja, jeg følte meg ganske kul altså.

følg meg på instagram; hasitable

Hva er instagramen din?

outfit


topp med krage - usa, genser - ginatricot, skjørt -ginatricot, sko -usa

 

nå drar jeg på jentekveld! wihuu

Hva synes du?


outfit - bright

hårbånd(ish) -lindex, topp - kappahl, bukse -weekday, sko -dr martens

Da har jeg kommet frem til Roskilde, hvor jeg skal være frem til søndag, eller mandag, før jeg drar videre til Ebeltoft (en liten sommerby, med masse hytter osvosv, vi skal bo på en hytte nede ved havet.) hvor jeg møter pappa, og den familien der. Gleder meg til disse dagene i Roskilde, det kan faktisk være at det blir en tur til Køben. (shoppingshoppingshopping!!) Og til dere som lurer på hvorfor jeg er i Roskilde, og ikke med pappa fra starten av; Jeg har en tante (+familien hennes -kusine, fetter, onkel osv) som bor her, også skal kusinen min, Signe har "studentfest" (litt det samme som russ, eller ja. fest for henne hvertfall!), og det ville jeg selfølgelig være med på, så da skal jeg istedet for å bare være i Oslo, før pappa og de drar, så drar jeg heller hit, også kommer jeg til hytta litt senere. Ååågh, denne uka fremover kommer til å bli koselig.

Hva synes du om outfitet? Hva skal du gjøre denne uka?

outfit - neontopp - kappahl, skjørt - hm (underskjørt -cubus), sokker -hm, sko -dr martens

Hva synes du om outfitet?outfit - sweet mintdropskjole (to skjørt satt sammen) -hm, sløyfe -kappahl, smykke -mammas gamle, sko -din sko

Hva synes du?

Yesterdays

skjorte-fretex, skjørt -hm (outfit fra igår)

Ja, da har jeg landet hos Hedda, og familien! Mens hun ligger der og sover skjønnhetssøvnen sin så benytter jeg sjansen til å blogge litt. Forresten, vi skal kanskje på kino etterpå og se "The Dictator". Den virker utrolig morsom, så jeg håper vi får sett den! Enten det blir idag eller imorgen, eller om jeg ser den med en venninne en annen gang. Time Will See!

minner dere forresten på at dere kan følge meg på twitter! @haldishh -der legger jeg ut statuser hele tiden! Tror jeg har lagt ut 250 statuser (med retweets og svar da) på 3 dager! Amazing? yeahyeah.

Hva synes du om antrekket?

PS: Idag er det 1-års jubileum for bloggen! Hadde helt glemt det.. jaja! Tenk hvor fort året går, og tenk hvor mye jeg faktisk har forbedret meg i skriving på kun ett år! Wow...

outfit -back to the 70's

topp - hm, bukse -mormor, sko -dr martens

Hva synes du?

Outfit -Pink City (Stem på meg, og bli med i konkurranse!)

//hatt -bikbok, jakke -mormor, topp -bikbok, skjørt -hm, sko -dr.martens//

Hva synes du?

FORRESTEN, STEM PÅ OUTFITET HER! DA ER DU EN KNUPP!  Kanskje jeg gir en liten bitteliten premie til en av de som gjør det.. Skriv mailadressen din, og navnet ditt, etter at du har stemt! (ps, du må lage konto på asos, men det tar maks et halvt minutt)

Miley Cyrus, jeg?

'

Da drar jeg i kjendisbursdag!

Synes du jeg ligner på Miley Cyrus?

Festantrekk


Topp - Cubus, Skjorte -HM, Shorts - Cubus, Smykke - Glitter, Sko -Vintage
outfit 280412

hårbånd - lindex // topp - cubus // cardigan - hm // bukse -kappahl //

Kjørte black&white idag. Synes det var helt greit, måtte ha noe enkelt når jeg dro på shopping! hehe

Hva synes du om outfitet mitt idag?

Casual

Et casual outfit.. er med i konkurransen om å vinne et par Adidas Originals! Håper jeg vinner, de ser så gode ut å gå med, og ikke minst mye kulere enn joggeskoene jeg har hatt før... haha!

originalsvinn

Outfit -Maskeradeball

Image and video hosting by TinyPic

maske - teater, kjole - hm, sko - økonomisko (?)

Synes?

Outfit - Yesterdays


hvit skjorte- hm, mønstrete skjorte -vintage, avklippet shorts -cubus, belte -vintage, strømpebukse -hm, sko -dr. martens

Synes?

Outfit


topp -hjemmelaget, shorts -cubus (jeg har klippet i den, så du finner ikke akkurat samme shorts i butikken.), strømper -hm, sko -converse

Det har blitt endel outfits i det siste, Like or Dislike?

Synes om outfitet? :-)

Outfit -Old and New

Synes?

Outfit - Bleka shorts


topp -monki, shorts - hjemmelaget (delvis), strømpebukse -hm


Har bleket shortsen selv, og er ganske fornøyd! Var opprinnelig en knebukse på salg, men jeg liker ikke så lange shortser/korte bukser, så jeg klippa den.

Hva synes du?

Outfit - ruter med hund

topp - lagd av meg, skjorte -bikbok, jakke -hm, bukse -kappahl, sko -converse


Føler meg litt bedre idag, men har forsatt konstant hodepine, noe jeg har hatt i hele dag.. Ikke så veldig gøy, skal antageligvis til legen for det. Grunnet dette har jeg nesten ikke fått gjort noe idag, har ikke greid å konsentrere meg.. jaja, det blir vel bedre. Det eneste chill med dagen idag var turen med bruno, og at det tok 15 minutter å gjøre leksene.. første gang på hundre år at det har tatt så kort tid!!

Synes om outfitet mitt? Jakka mi er nyy... 

 

 

Outfit -Sweet EgyptOutfitet mitt på Ingvils bursdag igår. Suuupergøy!

 

Synes?

You go to school, you get a master's degree, you study Shakespeare and you wind up being famous for plastic glasses

Briller - bikbok, Topp - KappaHl, Bukse - Gina Tricot, Sko -Converse
Therese kjøpte meg et par hvite converse når hun var i New York for noen dager siden. Iiik, jeg elsker dem! Ønska meg det lenge nå! Tusen takk 

Hva synes du om outfitet mitt? 

Thank God It's Friday!

Har nettopp vært nede i byen med mamma, for å kjøpe litt stæsj til bursdagen min, og ja.. Jeg tenkte dere skulle få si hvilken kjole dere synes var finest, og hvilken som passer best på fest? Trenger litt hjelp! 

Anyways, kjolene ble kjøpt idag! Den første eller den siste kjolen, hvilken var finest? :-)

On christmas eve

Fant ut at det IKKE var så mange bilder fra outfitet mitt på julaften, og mye uklare, rare bilder, fordi jeg ennå ikke hadde funnet ut av det nye kameraet mitt.. Jaja, her kommer hvertfall outfitet! :-)Kjole -butikk i byen (hehe..)// Strømpebukse, -hm, kappahl eller noe.., sko, -din sko, bamse -gave (haha, random)Se! Han heter Brage, hehe! Oppkalt etter broren min, som jeg fikk bamsen av! :-) 

 

Synes om itfitet? :-)

Innkjiiiip

Innkjøpene fra lørdag, helt glemt de! btw; Disse brukte jeg 38 kroner på tilsammen! KUPP!Begge er fra cubus.

Vet, skikkelig pro outfit, men sånn som været er ute, og hvordan det blir med bilder resten av huset, tenkte jeg bare at jeg kunne ta det på et litt rotete sted :-) (no affence, Therese :D <3)

 

 

Autumn love

//Topp: H&M, Singlet: Cubus, Bukse: Gina Tricot, Sko: Økonomisko//


 

Hva synes du? :-)...................................


Haldis, 13 år, fra Oslo. Kunne godt vært et par år eldre. Jente. Motsatt av det samfunnet kaller soss. Lider ufrivillig av sykdommen Morbus Chrons. Mer om meg her. Og mens vi er inne på meg; jeg elsker pandaer og jeg er en ekte ninja.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

kategorier

Beauty Bildedryss Dagens greie Everyday Foto Inspo KRETA 2012 Nye greier Outfits Tankespinn Video

følg meg

bloglovin hasit.blogg.no