fake earplugs





For cirka en uke siden bestilte jeg falske øreplugger! De er i 7 mm, og fungerer nesten akkurat som vanlige øredobber, bare at det ser ut som øreplugger både foran og bak. Jeg er så fornøyd med de, og håper øret mitt tålet dem, sånn at jeg kan gå i de! Kjøpte de på ebay, de er ikke til salgs lenger, men finnes mange versjoner av de, bare søk på "fake ear plugs"!

Hva synes du?

vinterbootsa mine



Jeg elsker dem! De er fra Dr. Martens, og har for inni seg, så de er veldig varme og gode! I butikkene koster de rundt 1500-1600 kroner, selv kjøpte jeg de nye på finn, til 600!

Hva synes du, og hvilke vintersko har du?

JC´s

Så utrolig fornøyd med "Jeffrey Campbell"-skoa Jenny kjøpte til meg i usa! Tusen takk! btw, de kosta sånn cirka 300 kroner, og er fake, hoho.

Hva synes du? 

 

Destroyed Cut Off T-Shirt -DIY project



Plukket opp denne t-skjorta på fretex tidligere idag, med en plan om å gjøre den litt om. Jeg lagde den om til en tanktopp, med lange, og åpne sider, og ødelagte hull og rifter. Synes den stilen er så kul, denne toppen blir definitivt kul med en røff nagleshorts, eller bare en plain jeansshorts, og jeffrey campbellsene eller dr martens! Har så mange kule outfits som jeg gleder meg til å gå i.

Ringmani



alt er fra glitter

Jeg har fått ringmani.....

Synes?



 

new shorts



fail bilder, men mulighetene er begrenset når folk kommer forbi vinduet hele tiden. kan ikke akkurat ta opp kamerastativ og ta masse bilder. -KLEINT! Shortsen er fra New Yorker, på salg.

Synes?

nye ting inn i skapet -og til rommet


to tunikaer/kjoler - gina tricot, tubetopp/magetopp - vero moda

alt fra tiger

Tror at jeg sakte, men sikkert begynner å like innkjøpsinnlegg. De som har fulgt bloggen min lenge vet jo at jeg ikke er veldig fan av innkjøpsinnlegg/videoer, men jeg begynner faktisk å like det, litt.

Hva synes du om innkjøpene?

Donna Karen New York - limited edition







dkny - be delicious

En helt fantastisk lukt! Jeg har funnet meg en ny favoritt. Det er limited edition, så jeg vet ikke om det bare er designet som er limited, eller om det er selve parfymen. Håper det er designet, fordi jeg elskerelskerelsker denne lukta! Ahhhh

Hva heter din favorittparfyme?

bohoshoes -diy-







Letet på loftet til mormor og bestefar etter noen gamle skinnstøvletter, og gjett hva jeg fant? Jeg bestemte meg for å lage de til bohosko! Gleder meg til å bruke de med et par røffe denimshorts, og en kul topp. Åååååh

Hva synes du?

costume in the house



jeg.elsker.mote.og.mote.blader

Leser du Costume, eller noen andre blader?

I've got an iPhone



Hihi, nå har jeg lik som Jenny

Er jeg heldig?

New Danbo







Endelig har danboen min kommet! Perfekt i mine øyne. Jeg betalte cirka 250 kroner for den, fra Ebay. Kjøpte den av Jenny da, siden hun bestilte to.

Har du lyst på danbo?

Innkjøp fra Sverige

bikini fra New Yorker


topp fra New Yorker

fra panduro hobby

shorts fra cubus

topp fra cubus

+godteri og brus, selfølgelig! haha..

Hva synes du om innkjøpene?

Pakke i posten









Ja, da gikk jeg for å hente pakken fra Invisible Children, med KONY2012- artiklene mine. Betalte vel 300 kroner for alt. Action-kit, Innocent-armbånd, pluss en ekstra t-skjorte. Den ene KONY-t-skjorten jeg fikk i Action-kitet, var alt for stor, så jeg klippet av ermene!

unnskyld for alt for høy ISO på de første bildene.. ser jo ut som et spøkelse, haha!

Hva synes du om pakken jeg fikk?



 

My new love





Vintage

I L.O.V.E this pair off shoes. lovelovelove

Hva synes du om skoene?

Lagde meg en kony-t-skjorte selv jeg



Hei!

Har ikke fått kony2012-pakken min i posten enda, og "cover the night" er på fredag, så da lagde jeg en selv. Ganske fornøyd, egentlig! 

Hva syns du?

Vil du se fremgangsmåten min, på hvordan jeg gjør det? (video, selfølgelig!)

Heaven has arrived.




Finally, finally, finally. Akkurat de jeg ville ha, lave og fine! Love them. For de som lurer, de er kjøpt på Lille Vinkel Sko, på Majorstuen. Litt dyre, men verdt det! Disse kommer jeg helt sikkert til å bruke masse i sommer. Ahh.. som jeg gleder meg! Varme, og sol på Norway Cup, Danmark med familien, Jærens hvite strender, og kanskje en tur et sted, som vi ikke vet enda..  Gleder meg til sommer, og sol!  (og kanskje litt regn...)



...................................


Haldis, 13 år, fra Oslo. Kunne godt vært et par år eldre. Jente. Motsatt av det samfunnet kaller soss. Lider ufrivillig av sykdommen Morbus Chrons. Mer om meg her. Og mens vi er inne på meg; jeg elsker pandaer og jeg er en ekte ninja.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

kategorier

Beauty Bildedryss Dagens greie Everyday Foto Inspo KRETA 2012 Nye greier Outfits Tankespinn Video

følg meg

bloglovin hasit.blogg.no