takin' a break

Da er det avgjort. Jeg har sittet her i en halvtime. Slettet, og lagd ny tekst til akkurat dette innlegget. Jeg har bestemt meg for å...

Slutte å være blogger.

Jeg er drittlei blogging. Drittlei av å måtte få skyldfølelse for hver jævla gang det går et par dager mellom hvert innlegg, og jeg føler meg dårlig når jeg ser på andres blogger som oppdateres hver dag, hver tredje time. Jeg kommer nok tilbake en gang, om det er om to uker, en måned, et år, det vet jeg ikke, men akkurat nå har jeg bare lyst til å.. ikke blogge lenger. Ikke lyst til å spre livet mitt til offentligheten. Nå får dere nok bare se livet mitt gjennom Jenny sin blogg, rett og slett, om jeg er med henne av og til, twitter, formspring, lookbook og instagram. Takk for så mange fine måneder og til og med et og et halvt år! Bloggen har hjulpet meg mye med skrivingen min, og jeg er glad jeg begynte. Den har hjulpet meg til å utvikle stilen min, og tankene mine til og med!

Takk til dere som har lest bloggen min. Selvtilliten min har økt for hver gang jeg har fått en koselig kommentar fra deg. Åh, jeg vet ikke om jeg vil poste dette, men jeg gjør det.

Takk for meg. Det har vært fint å være en blogger for en liten stund, jeg kommer nok tilbake ganske snart.           

Hvis dere vil finne sidene dere kan følge meg på, kan dere trykke her!

Kommer du til å savne meg?

bursdagNå stikker jeg! Ha en fin kveld!

Hva gjør du ikveld?

hellohellohello-o-o

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

følg meg på gifboom -haldishh

Hei! Da har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, men stikker straks ned en liten tur til byen med Jenny, for å kjøpe litt ting og tang der. Idag hadde vi norsktentamen, noe jeg synes egentlig gikk ganske greit, men samtidig rævva. Ble veldig urolig på slutten, så jeg måtte bare levere stilen. Håper det går bra, norsk er et av de beste fagene mine, så jeg håper jeg får over 4! Det hadde vært gøyy

Hva har du gjort idag?

 

 

it kills me

What you do, kills me inside. It hurts. It really hurts.

Hva synes du om bildene?

outfit vs. outfit

studded luxury
 
 
Purple o black


//bildet er laget i polyvore

Hvilket outfit likte du best?

this weekend


//mobilbilde -følg meg på instagram, hasitable

Hei! Nå kom jeg hjem for en stund siden fra Andrine, hvor jeg, Silje, Andrine, og Amalie (en liten stund) bakte pepperkaker! Hahaha, mine gikk vel mer i den perverse retningen, borsett fra et hjerte da, som jeg forsåvidt ikke smakte på. Heheh. Bildet er fra igår, hvor det var jentekveld hos Solveig med jentene i klassen! Det var utrolig koselig, må virkelig gjentas. Haha, skal jeg være litt klisjeaktig, skal jeg si jeg ble kjent med alle biiittelitt bedre, jeg hadde det kjempegøy! Åh, så fine jenter i klassen min jeg har ass.

Hva har du gjort i helgen?

instagram latelyBare noen instagramøyeblikk fra det sistee. Tror ikke jeg slutter å blogge med det første, forresten.. Skal tenke litt på det.

Hva synes du om bildene?...................................


Haldis, 13 år, fra Oslo. Kunne godt vært et par år eldre. Jente. Motsatt av det samfunnet kaller soss. Lider ufrivillig av sykdommen Morbus Chrons. Mer om meg her. Og mens vi er inne på meg; jeg elsker pandaer og jeg er en ekte ninja.

arkiv

Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

kategorier

Beauty Bildedryss Dagens greie Everyday Foto Inspo KRETA 2012 Nye greier Outfits Tankespinn Video

følg meg

bloglovin hasit.blogg.no