Godt nyttår!

Hei!

Ville bare si godt nyttår til dere! Julebildene kommer nok litt senere i kveld! 


Jeg ruler litt da.. :p Hahahah!

Jeg fant, jeg fant


Hahah, fant et bilde hvor bestejentene-Anette og Emma var med! :-) Anette er nummer 8, og Emma er ......2 (Så ikke tallet foran)

Jaja, dette var moro! Hihiiiii!

 

Bildet var hentet fra metteeng.blogg.no

H&M tester ikke på dyr

Edit: H&M selger jo Loreal og MaxFactor osv, som ER testet på dyr, men H&M-merket er ikke dyretestet.

Hei!

Gikk inn på dyrevern.no, for å se hvilke produkter som ikke er testet på dyr, og til min store overraskelse, så sto favorittbutikken min på grønnlista! Altså, de selger ingen kosmetikk fra HM som er dyretestet, og det har de skriftlig dokumentert. 

Greit å vite hvis jeg en eller annen gang skal kjøpe sminke fra HM, fordi jeg har trodd til nå at det er dyretestet, fordi det var det før nemlig.. ÅÅh, dette var bare så bra! 

Det som overrasket meg negativt var at de ekstremt populære merkene Dior og Dolce&Gabbana, tester på dyr! Når de tjener så mye, syns jeg de kan investere godt i å ikke teste på dyr. 

Beklager, jeg hengte meg kanskje litt mye opp i dette, men det er viktig! Nå vet dere hvertfall at HM er trygt.. HER finner dere liste på produkter som ikke er testet på dyr, og HER finner du produkter som er testet på dyr. Nyttig å vite, faktisk!

I 2012 skal jeg

I morgen er det nyttårsaften. Har egentlig ikke fått det i meg at det er år 2012 om mindre enn 28 timer!! Nei, det skjønner jeg faktisk ikke, men for å skjønne det skal jeg skrive mine nyttårsforsetter. Noen av de er vel litt personlige, men ettersom hva jeg har sett liker dere sånne innlegg... (??) 
Så.. i 2012 skal jeg..
-ikke sløse bort penger på alt slags skrot, og heller spare til en mac, eller kameralinse, eller hvertfall noe jeg "trenger" mer enn falske blomster og brus.
-slutte å bry meg.. Jeg har en tendens til å bry meg altfor mye. Hvis noen krangler, så velger jeg automatisk en side, og bare holder med den. Jeg er jo megler, så er jo ikke sånn i meglersaker, men med venniner og venner, og folk jeg ikke liker (haha, ofc) så blander jeg meg på en negativ måte. Det må jeg slutte med.
-ikke starte en unødvendig krangel. Har vært skikkelig nedfor de siste månedene, fordi jeg var dum nok til å starte en helt unødvendig krangel.. 
-for å forsette setningen ovenfor.. Jeg skal, eller jeg vil, ikke utsette vennene mine for depping i friminuttene, gråting osv. Jeg er så lei meg for at jeg har vært en einstøing de siste månedene, men sånn skal det ikke være framover. Får håpe jeg er helt og fullt lykkelig, når jeg har en grunn til å være lykkelig for, nemlig at vennene mine holder med meg, og støtter meg!


-ta flere bilder, og bli flinkere til å legge ut nye bilder hver dag! Jeg synes det er så stress å overføre med USB-kabel hver eneste dag og sånn.. Nå har jeg jo fått nytt kamera da, så det blir nok uansett flere bilder!
-overbevise Brage om at blogging er kult! Haha... 
-være mer med de jeg er glad i, og ikke tenke på de som ikke trenger å være i livet mitt, og som ikke støtter meg.
-skrive litt bedre innlegg på bloggen
-slutte å stoke på pc-en hele dagen
-gå mer tur med Bruno
-ta litt mer ansvar for hobbyrommet, og starte å male osv!
-og masse masse mer... men jeg kan ikke huske nå.
Hva skal du i 2012?


Sitter på toget

Da er jeg ikke lenger på jæren. Tiden har gått fort! 4 dager med moro! 

Akkurat nå sitter jeg på toget. Omtrent 1 og en halv time igjen med kjedsomhet, eller ikke. Har vært ganske gøy, egentlig. Jeg og pappa har sittet og sett filmer, og kost oss. Jeg måtte gå til kafeen for internett, soo.... yup! Her sitter jeg da, vet egentlig ikke om det er lov og sitte her, siden jeg spiser ikke noe akkurat nå, eller noe.. Haha! Jeg er en ramp!

Vil bare si god bedring til besse! JENNY!!!! Du må bli frisk fra lungebetennelsen! Skulle ønske jeg var der hos deg! <3 (og ikke på toget ved kongsberg . . .) Føler meg som en dust som sitter og smiler, helt alene på nsb-kafeen.. Jeg ruler! 

 

Jeg sitter på toget, hva gjør du?

Bildedryss fra dagen i StavangerVet seriøst ikke hvorfor bildene ble så små!! Sorreyy..

 

Vel! Jeg og Hedda tok toget inn til Stavanger, og shoppa litt, til klokken ble syv eller noe.. Da gikk vi og spiste, og etter det var det kino! Kjempemoro! :-)

Synes om bildene?

On christmas eve

Fant ut at det IKKE var så mange bilder fra outfitet mitt på julaften, og mye uklare, rare bilder, fordi jeg ennå ikke hadde funnet ut av det nye kameraet mitt.. Jaja, her kommer hvertfall outfitet! :-)Kjole -butikk i byen (hehe..)// Strømpebukse, -hm, kappahl eller noe.., sko, -din sko, bamse -gave (haha, random)Se! Han heter Brage, hehe! Oppkalt etter broren min, som jeg fikk bamsen av! :-) 

 

Synes om itfitet? :-)

Følg meg på bloglovin

Minner dere atter en gang på å følge meg på bloglovin! :-) Følg meg HER, så kanskje jeg følger din blogg? :-)
Sneakpeek

En liten sneakpeek på outfitet mitt på julaften:
//Canon EOS 18-55 mm//

Ikke så sykt bra kvalitet akkurat nå, men det er bare sneakpeek.. Gleder du deg til å se alt? :-)

 

 

Inn tæ Stavanger, tæ stavangar med det sammæ! Der har eg det som fiskæn i vanjet!

Ja, da drar jeg og Hedda inn til Stavanger! Legger ut bilder fra julaften litt senere, gidder nemlig ikke å se gjennom, slette, endre på lyset, blablabla, osv nå, siden vi har litt dårlig tid, pluss at vi må lufte hundene før vi drar såå... yup! Gudbie.


Arkivbilde nok en gang! JIPPIIIIIII! :p 

 

What are you doing todayy? Neida.. Hva skal du idag? :-)

Blir nok ingen blogging resten av dagen becaaause jeg og Hedda skal på kino, og den begynner ganske sent, så vi kommer ganske sent hjem! ;-)

Hos Hedda og diii

Hei!

Nå er jeg hos Hedda, og resten av familien da.. Altså tanta og onkelen min sitt hus, er jeg i! :-) Klokka er så mye, så jeg gidder ikke, og orker ikke å overføre/redigere (vet jeg sa at redigering er for tapere, men noen ganger er det bare best, hehe! Trekker tilbake det med at redigering er rævva... -.-) bildene fra juletiden. De kommer nok litt senere enn alle andre bloggere, men bedre sent enn aldri, right? Men selfølgelig, legger de ikke ut hvis ikke dere viiilllll, neida. Så dum er jeg ikke. Legger ut uansett, for jeg skal PLAGE dere!

Jaja, her er noen bilder av meg og Bruno. HEDDA ville ikke bli tatt bilde av...Haha! :-) btw; Sykt bra kvalitet på bildene, dont you think? Haha, neida..Bruno er så trøtt, så jeg måtte teknisk sett slite for å få han til å bli med på bildet.. haha, synes sikkert også, det er det verste.. -.-

 

-Snakkes!

 

Bursdagen min i 2008, naaaaw

I og med at jeg rydder opp i dokumenter og bilder på pc-en nå, finner jeg supermange fine, søte bilder, fra da jeg var litt mindre! Blant annent disse fra bursdagen min i 2008 (ble 9 år), er vi ikke søte?! Herregud, vi var småå! Ahhh.. sykt gode minner altså! Digger dåkke <3 :-) Tenk at vi har blitt så store som vi er nå... Jaja, livet er foran oss i mange år til! :-)

Synes om bildene? :-)

 

På jæren

Sorry for lite blogging, er på jæren! :)

Snakkes senere ;)

Blir litt satt ut egentlig

Jeg er kjempefornøyd meg gavene mine. Kjempefornøyd! Kan legge ut bilder senere av de. 

Jeg blir bare veldig satt ut når jeg ser folk som sier, "jeg fikk 700 kroner, gavekort og klær. Ble ikke så fornøyd egentlig, hadde håpet på noe mye mer." Seriøst? 

Greit, greit, greit. Kanskje dette ikke er noe du er vant med, men la oss se det fra virkeligheten. Mange har tatt opp "barn i afrika", osv. Det skal ikke jeg gå mer inn på, men tenk på de, de som er litt mindre rike enn oss. Som har litt mindre penger. De som ikke får så mye. Det er sånne familier i Norge også. De nøyer seg med, og blir kjempefornøyde om de får en genser eller en t-skjorte. 

Jeg synes vi skal lære litt mer av dem, og bli litt mer fornøyde. Eller hva? :-)

Og forresten.. grunnen til baaaare arkivbilder, er at pc-en er HELT full. Sånn HELT full. Det går ikke ann å laste inn bilder fra kameraet engang, fordi pc-en er stappfull... Når jeg kommer til vestlandet, skal jeg kjøpe sånn "ekstern hardisk" eller hva det heter. Noen som har noen tips?? Skal helst koste under 400 kroner.

Takker for tips!

God jul!

Hei!

Jula er en tid for familie, og nære, og jeg føler meg så heldig som kan feire med de jeg er glad i! (borsett fra Mamma-siden iår da.. ) 

Julaften er ikke tiden for pc, og blogg, facebook osv. Jula er en tid for felleskap! Så nå, skal jeg gå å kose meg igjen. Legger ut bilder senere, jeg gleder meg til å åpne pakker, og det blir nok en del bilder, siden jeg har fått speilrefleeeks! <3 :D

GOD JUL!


Ha en kjempefin dag (kveld, haha) videre, og jeg håper du har det fint, uten sorg, og tårer. Ønsker deg en fin kveld!

 

Hva er din favorittting ved jula? :-)

Jeg elsker

-når noen gir meg en klem, når jeg virkelig trenger det!

-når noen er omsorgsfulle

-når man tenker på andre fremfor seg selv

-at jula er en tid for maaat --- nomnom

-vennene mine

-fremmede som gir komplimenter

-at rusmisbrukere/hjemløse/alkoholikere ordner opp i livet sitt, og selger =Oslo-bladet, eller i det hele tatt bare ordner opp

-hyggelige mennesker

-små, søte hunder

-å ta bilder

-å gi venninene/vennene mine gaver (har vel ikke så mange guttevenner... :p)

-å gi gaver.. :)

gaver

-når noen sier at de er glad i meg, og når jeg sier det tilbake :-)

-å se på kino

-Love Actually, Notting Hill, Sex and the city, One Tree Hill, Fred Claus, Matilda osv.. Jeg elsker spesielt julefilmer!

 

-at det er jul imorgen!

 

Hva elsker du?
 

 

Jeg husker, vi husker

....

Jeg hater

-når folk har utrolig lite fritids, og velger å sitte på facebook, istedet for å gjøre noe.. 

"Skriv B.E.S.T.E.V.E.N.N og se hva du får!" "Les og kopier dette innen 20 sekunder, og du vil bli kysset av kjærligheten i ditt liv imorgen!" "Hva er jeg? 1.Fjortis 2. DIgg, 3. Søøøt 4. stygg 5. hot 6. Miiiin ......." 

Altså, jaja.. Jeg har hatt noen sånne statuser jeg og, men har sluttet helt med det nå. Det blir for teit egentlig.. :p

-anonyme, stygge kommentarer. Nuff said. Få dere et liv. Ikke les blogger dere måå kommentere stygt på, og når dere i tillegg ikke har motet til å være offentlig, og må være anonym, bare drit i.

-når jeg mister seddeler/kronestykker eller nøkler mellom sånne sprinkler, og når jeg ikke greier å få dem opp igjen..

-skrivefeil. Når du oppretter en blogg, en helt vanlig blogg med skrivefeil.. Det blir for dumt. Det går greit hvis du faktisk har en historie å fortelle, og som kan hjelpe andre, men hvis du bare oppretter en blogg, også har du fullt av skrivefeil, når du bare skriver sånn "hei, idag var jeg på shopingsentere med ine og ida, og de var kjempesnile mot meg" Halloo? Noen der?


-folk som tror de er mye eldre enn de er. Ser folk på min alder bomba med sminke, foundation, tuppert hår, osv... Du må ikke enda. Du kan vente et år til med det der! Men det er jo helt klart individuelt, men ser mange som bare går med det, fordi andre gjør det, liksom. Og i tillegg når folk syns andre er mye barnsligere enn seg selv, fordi de aldri har snakket med dem, og aldri sett på hva de gjør, og aldri fått et innblikk i dems liv, og derfor måå snakke om det...  gosh...

-baksnakking av vennene mine, mens jeg hører på. Går det ann? Få deg et liv!! Blir sykt provosert av sånn.

-folk som er utrolig uenige med meg, og som jeg er uenige med, og når vi aldri blir enige, og det hele bare blir en stor krangel.

-fargerike blogger... Oransj, blått, rosa, gult... Jippi! not

-utakknemmelige personer. Man må sette pris på det man har, av og til, også.

-når bruno bjeffer om natta, og når jeg våkner av det.

-å falle. Jeg hater det. Igår så løp bruno etter en katt, og jeg falt nok sikkert fem ganger for å ta han med inn igjen...

-usosiale folk, som ikke vil være med meg, og bestemmer seg for å være syke!! Haha, jeg hater når vennene mine er syke.. 

-^^

 

-når folk går mot deg skikkelig truende, og får deg til å bli redd. Det hater jeg. Unødvendig.

-når jeg gråter foran fremmede

-dårlige headere.. haha, unnskyld altså.

-ski. Mest fordi at skolen har fått meg til å få et helt annent syn på ski, og de skal få alt til å bli konkurranse. Også fordi jeg blir utrolig svimmel av det, og får skikkelig ubehag om kvelden av å gå på ski.

-når jeg ikke finner på mer akkurat nå!

 

Nå skal jeg ikke tenke på alt jeg hater, for nå skal jeg kose meg! Det er lille julaften, folkens! :-)

 

 

 

Del med dine

Alle fortjener en trygg og god barndom.

Julefeiring hos mamma ,- checked

Da er julefeiringen hos mamma over for i år! Kan ikke vente til julaften, for enda mer glede og moro! 

Jeg gleder meg faktisk utrolig mye til å vise dere gavene jeg fikk, og jeg fikk masse jeg ønsket meg! Det er sånt som får meg til å bli utrolig takknemmelig for at jeg har vokst opp i Norge, og har muligheten til å bli alt jeg vil, få (nesten) alt jeg vil, og kunne tjene penger. Det er jo faktisk utrolig mange som ikke har muligheten til det.. Jeg er utrolig heldig. Utrolig heldig.

Unnskyld for bilde fra isted.. -.-


Jul hos mamma

Nå feirer vi jul hos mamma! Koooos med god mat (snart) og fine gaver (etterpå) :)

Haha, dette er juletreet :) noen grenrester fra butikkens juletresalg :))

Hva gjør du ikveld?

day 8- Your camera

Video- Spørsmålsrunde 2

 

Bilder fra siste skoledag -gjengen utkledd som nisser!"Gjengen" som jeg liker å kalle de, (med meg daa...) avtalte for flere uker siden at vi skulle ha på nisseluer siste skoledag, og jammen greide nesten alle å huske på det!

Beate (og Amalie???) var med noen andre da vi planla det, så de hadde ikke nisseluer.. Stakkars! Beate gikk veldig forvirra rundt i starten av dagen, og lurte på hvorfor ikke hun også hadde nisselue.. haha <3

 

Pepperkakebilder med Jenny &lt;3


Dette har Jenny GITT MEG! Bare sånn helt uten videre! Tenk det! Hun har sikkert brukt masse penger på det, og bare gir det til meg! Tusen takk,  Jenny <3

 

Synes om bildene?

Konkurranse om en bloggvurdering av meg!

Lykke til folkens! Jeg vil gjerne at alle svarer, men kun de med blogg, kan vinne noe! 

I keep my profile public so that all my HATERS kan have something to do


Fant dette sitatet på en eller annen blogg jeg kom over, og det var bare helt genialt! Haha, så da lagde jeg et sånn "quote"-bilde! Hva synes du? 

MADE BY ME, altså! :p 

 

Steak house

Hei!

Null blogging idag, men dagen har vært litt fullpakket gitt! Dro først til Manglerud, for å kjøpe de to siste julegavene +litt stæsj da.. :-)

Akkurat nå kom jeg hjem fra steak house, med Brage, Signe, Halfdan, og Kasper! Minstemann på tur med de store.. Mehe! :-) Jeg måtte ta bussen ALENE hjem! Tenk det! Det skjedde heldigvis ingenting.. haha, neida.. :p Jeg sitter alltid med mine egne tanker når jeg endelig får sette meg på bussen og slappe av. Bra at jeg bor ved siste holdeplass! (Eller nesten siste holdeplass, da) For da kan jeg bare lene meg bakover, og ikke gjøre stort!

Siden det er kveld legger jeg bare ut et bilde, fra.. google.. :p


Har skikkelig julestemning! I følge Brage betyr det at man gleder seg skikkelig til jul, og tenker at det snart er jul og sånn. Føler seriøst det nå altså! Og imorgen skal jeg feire jul med mamma, så da blir det ribbe og pakker! På julaften skal vi spise pinnekjøtt, så dette blir bra! Litt av begge deler, naammmm!

Hva mener du at "julestemning" betyr?

Så, gjør vi så, når vi til senteret går, senteret går, senteret gåår

Nå drar jeg snart til Manglerud/Bryn for å kjøpe de siste julegavene, så det blir bra! Mangler kun 2 gaver, som jeg mangler materiale/produkt til.. haha  "produkt".. Begge er ganske enkle, og greie å kjøpe, så dette går bra! 

Akkurat nå sitter jeg og ser på "The bachelor", haha, så bra! Neida, det er egentlig et totalt teit program, men jeg er så romantisk av meg at.. neida! Det er bare sånne serier jeg ser på hele tiden, jeg er så dårlig i smaken min altså.. :p


Himmelen ser sånn ut idag..Ikke bra! Det er kommet liiiitt snø da <3 Bittelitt julestemning til meg <3 :)

 

 

Julestemning

Har fått skikkelig julestemning! :) bare se på pepperkakehuset/landsbyen jeg og Jenny lagde igår:

Fint?? :)

Julen er heer


Look! :

Amalie ga meg nye lys, så nå kan jeg begynne å tenne disse! :)
Isn't that grrreeat? :))

Og bare gjett hvem som var nisse idag? Nei, nei, absolutt ikke meg.. :p

Ok, byebye! Snakkes

 

(Dette innlegget ble skrevet på mobil, sorry for dårlige bilder og..)

day 6- Your favorite blog(s)

Voes blogg (voeblogg.no)

Trine Grung (trinegrung.no)

Therese Charlotte (tcmn.blogg.no)

Tuva Willassen (tuvaw.blogg.no)

Erica Kvam (l0ve.blogg.no)

Maren Vik (marenviks.blogg.no)

Fanny (fannyba.blogg.no)

Andrea Badendyck (andreabadendyck.no)

Jenny (jennylr.blogg.no)

Synne (minogingenandresblogg.blogg.no)

Beate (harrypottermovies.blogg.no)

Mette (metteeng.blogg.no)

Emma (emmakoos.blogg.no)

Idunn (idonn.blogg.no)

Bloggene står IKKE i rekkefølge.

Nå tok jeg bare bloggene jeg leser daglig (hahaha, veeeeldig få, ja.. :p), men ikke i rekkefølge. Jeg følger liksom litt med i hytt og pine.. :p 


Miss summer!

 

Har du mange favorittblogger?

Hva er favorittbloggen din/de bloggene du leser daglig?

 

 

 

day 4- A picture of something or someone taken by you


Digger dette bildet!

Shake up the happiness, shake up christmasss

Åh, jeg elsker denne sangen, er helt dilla! Føler jeg har kommet i julestemning, jeg er liksom så glaad :-) Vet ikke helt om det er julestemning da.. 

 

Hva er egentlig julestemning??

Grass, im the queen of grass

Haha, fikk noen bilder av Emma isted av meg som gressdronning før i høst/sommer! Lool, ikke sant jeg var fin? :p

 

Hahhha, jeg er så peen! :p <3 Takk Emma xD <3

-Snakkes da!

Hva synes du? Haha..

How to make a makeup wrapper!

Hei!

Jeg har lagd en sånn en sminkewrap, på en måte! :-) Utrolig gøy egentlig, men med mye feil! Hvis du skal prøve deg må du gjøre det nøye, og gjøre AKKURAT som de sier! 

 

Lykke til!

Legger ikke ut bilder av min, men min besto av lysegrønt, og oransje stoff fra Panduro. Finn noe stoff du liker, det gjør alt mye gøyere!

 

Var jeg flink i engelsk?

Haha, så moro! I 6. (?) klasse hadde vi et prosjekt som vi kalte "Route 66", hvor vi skulle reise rundt med papirbiler (haha), og vi skulle være en bestemt person som vi fant opp selv. Personen skulle være journalist på reisen gjennom route 66, og for hvert sted vi kom til skulle vi skrive en slags "blogg". Selfølgelig la vi det ikke ut på nettet, men vi skrev i word. Sikkert noen skrivefeil, men jeg gikk jo tross alt i 6. klasse. Hope you like it! :p

Where is Fluffy? heter historien/blogginnlegget. PS: Fluffy er hunden "min".

 

Until now I?ve been to many amazing places!  Have you? Well, maybe not, but I can tell you about my experiences! Traveling on Route 66 is not always that fun, I can tell you easy... Fluffy followed me into my car, and we drove to London Bridge (in Arizona, off course). When we got there I forgot to carry Fluffy, so he went alone out on the Bridge... I got really, REALLY worried about him because that bridge is BIG and because it was built in first 1831 (in Arizona in 1971)...It isn?t much of security fences on the bridge. He could fall out! That was the worst experience EVER, in my whole life! I went back to my car, crying about my lost Fluffy... Morris comforted me and held my hand, she said that I could borrow her bull that night, which was very nice, but nothing can replace Fluffy totally...

The morning after I ate English breakfast in company with a random guy on the motel. The breakfast was good, but I stopped eating it when I saw Morris with a little white, furry animal in her hands. Fluffy came back! I start crying of joy, and hugged Fluffy at once I saw it was him, my little cute boy. He could come with us to the Big Texan Restaurant today, which we had planned! The Big Texan Restaurant is in Amarillo and is about an hour for us to drive. I and Fluffy went to my car, ready for driving to The Big Texan! But I discovered that my car wouldn?t start! Just then Kateness Everdine was right next to my car. I explained the case for her, and asked if I could take a ride with her to The Big Texan Restaurant. And how kind she was, she said a big yes! During the road trip I and Katness talked a lot about her interests which is hunting, swimming, bow and arrow and forest trips. Her interests were quite different from mine, but we got along very well, though... J When I told her I could really need a modelassistent, she wanted the job, straight away! So now I?m calling her, the best assistant ever, Kateness. We went to The Big Texan, I didn?t order the big steak, but I ordered it for Fluffy, and guess what! Fluffy ate the WHOLE steak after 8 minutes, new record! But after he ate it he throwed up.. My poor little Fluffyboy.. Because of that Fluffy got sick I left him in Morris?s car with her bull, so Fluffy could relax a bit.

I and Katness went to the famous Cadillac Ranch, where ten cars are placed in the ground. It was Stanley March III who placed them there. It is really a monument to American freedom and American cars... What?s the context? American freedom and American cars..? Okay?.

When I went to Claremore (Oklahoma) it was VERY fun! Yeah, a Cowboy and Indian country, yeahoo! Will Rogers was very exciting, he calls himself Cherokee Kid who was a lasso artist. Will was a journalist as me, he played in many silent movies and he was a plain enthusiast, he died in a plaincrash..

We also went to Gallup, ?the Indian capital?. >

It was very fun! I bought many Indian clothes and accessories... J When I was there I saw someone making a Bollywood movie! OMG, I can?t believe I?ve seen the making of a bollywood movie! I met a girl there, named Indita who is an actor. She told me about the amazing moviemaking and all the friends she gets. How lucky she is! I wish it was me? 

It?s been a nice trip until now, or??`

Love, Raina Glam 
På den tiden så jeg faktisk sånn ut! Jeg har forandret meg liitt da ;)

 

Hva synes du om historien?

Er det jul igjen?

Hei! Er det virkelig jul igjen?

Det man forbinder jul med er kanskje litt (mye) snø, kaldt, og hvertfall ikke sol! Idag føles det ut som om det er påske, istedetfor jul. Det er sol, litt varmt (men forsatt litt kaldt), null snø (bare is, og frost), men med julepynt i gatene! Det blir bare helt feil, egentlig. Nå, som det snart er jul, skal jeg ønske meg at det kommer snø!

Julepynt, og lys i gatene, julesterner i vinduene, adventslys, innpakkingstasjoner overalt, og bare jul, overalt! Men uten snø? Hvorfor?

Snø, snø, kom til meg, -sol, sol, gå din vei!
Jenny her!

Her er jeg, JENNY! (jennylr.blogg.no)!

Nå skal Haldis og jeg til med å lage pepperkaker! 


Peppekaka

Nå sitter haldis og Jeg å venter på bussen. Rakk ikke bussen, fordi en egoistisk dame absolutt skulle komme foran meg i køen... 
Har vært å kjøpt nisselue og godteeri til siste skoledag imorgen! 
Etterpå skal vi lage pepperkaker med hus :)

KOPIERT FRA JENNY...................................


Haldis, 13 år, fra Oslo. Kunne godt vært et par år eldre. Jente. Motsatt av det samfunnet kaller soss. Lider ufrivillig av sykdommen Morbus Chrons. Mer om meg her. Og mens vi er inne på meg; jeg elsker pandaer og jeg er en ekte ninja.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

kategorier

Beauty Bildedryss Dagens greie Everyday Foto Inspo KRETA 2012 Nye greier Outfits Tankespinn Video

følg meg

bloglovin hasit.blogg.no