blogging er blitt noe slitsomt.Blogging er blitt slitsomt. Blogging er overflødig. Jeg blogger om meg selv. Hva jeg gjør. Mine meninger. Noe så.. nei. Jeg har hatt denne bloggen i litt over et år. Jeg har forsatt ikke mange lesere. Og vet du hvorfor? Jeg tar ikke bloggen seriøst. Bare se på Betina, og Torhild. De tar virkelig bloggen seriøst, og får dermed lesere; og til slutt penger.

Bloggen min er bare blitt noe hastverk. Noen innlegg her og der. Kanskje når jeg kjeder meg litt, og ikke har noe å gjøre. Men jeg setter virkelig venner, kjæreste, og fritid foran bloggen, og det er vel sånn det skal være, men skyldfølelsen kommer, også må jeg skrive Unnskyld for å ikke ha blogget. Som om noen er avhengig av å lese om livet mitt.

Jeg har ikke lyst til å slutte. Men jeg har lyst til å slutte. Skjønner du? Antageligvis ikke. Men blogging, og fotografi er en stor del av livet mitt, i bunn og grunn Jeg er så redd for å miste fotografien, og bli en sånn facebookfjortis som legger ut alle bildene sine på facebook om jeg slutter å blogge. Faen. Hodet mitt er så fullt av ekkelt kaos. "Har ikke du blogg?" "Nei, jeg slutta, jeg ga opp" Er det det jeg skal si? Faen. Faen. Faen.

Dette innlegget ga sikkert ikke noe mening for noen. Jeg bare vet ikke hva jeg skal gjøre med denne lille, usle bloggen, som jeg aller helst bare vil kaste nå, samtidig ikke. Faen. Livet mitt. Tankene mine.

Om du blogger, har du det sånn av og til?

ikke så lykkeligNår dette bildet ble tatt hadde jeg ikke kjæreste. Jeg visste ikke hvem John, Andrine, Aleks, og alle de andre var, og jeg hadde nesten ikke snakket med Lea og Mina. Jeg var ikke så godt kjent med Mikkel og Carl som jeg er nå, og jeg brukte ikke sminke fast. Jeg gledet meg til Brannfjell, men jeg gruet meg også litt. Jeg var ikke så lykkelig som jeg er nå. Åh, jeg er lykkelig

Hvordan har du det?

christmas
Imorgen er det første desember, og jeg gleder meg kjempemye! Blir samtidig litt stressa, med tanke på alle gavene jeg skal kjøpe til alle sammen. Har stalka forskjellige blogger for julegavetips nå, og nå bør vel bare pengene komme.. nei faen.

Gleder du deg til imorgen? Har du julekalender?

extremeHei!

Nå kom jeg nettopp hjem fra mormor og bestefar, som har vært syke en liten stund, så vi besøkte dem.. også var de ikke så syke likevel, så vi hadde det egentlig bare koselig! For tiden består livet mitt av prøverprøverprøver, så det er litt lite blogging, I guess. Overlev uten meg da, men det tror jeg dere greier.

Hva har du gjort idag?

hablon du espanol yo poco?Hola.

Idag hadde vi spansktentamen, og som sagt; det gikk rett til helvete. Okei, bedre enn forventet, men jeg tipper jeg får en 3'er som vanlig. Yey. Nå har jeg nettopp lagd med brownies, så jeg får vel snart ta den ut av ovnen, og spise litt. ♥det usunne livet mitt ♥

Har du hatt noen prøver i det siste?

det er alt for kaldt


skjerf fra bikbok

Hei!

Kom hjem fra skolen for en stund siden, og nå er Jenny, Synne, Ingvil, og Anette hos meg. Det har nettopp kommet snø i Oslo, og for å være ærlig, så.. hater jeg det. Helt utrolig kaldt, vått, og det eneste positive er at det er litt lysere med snø rundt oss. Æsj ass.

Nå må jeg nesten øver på spansk, vi har tentamen imorgen. Det går vel rett til helvete, men jeg kan vel litt mer enn jeg vet at jeg kan. Satser på en 3'er.. Wow, motivasjonen er på bunn, men google translator er min venn, og det er der jeg skal skrive beskrivelsen av meg og familien min som vi må kunne, helt klart, og bare pugge det uansett om det er feil.. Herregud, dette går virkelig til helvete.

Hva gjør du idag?

instamomentsGamle bilder, nye bilder, kvalitetsbilder, iphonebilder, taco, kjæresten, venner, meg som liten, meg som mindre, meg som strekt, meg som smiler

Følg meg på instagram, hasitable

Hva synes du?

hei på deg, her er jegHei!

Dagen startet egentlig skikkelig dritt.. Våkna av at jeg hadde mareritt, selvfølgelig påvirka av 22. Juli, as usuallll.. Faen, ass. Jaja, etter en drittmorningen, ble dagen med en gang bedre av å dra å spise pinnekjøtt; det fikk virkelig igang julestemninga også, så nå ser jeg etter julegaver til folka jeg skal gi julegave til. Åh, det er så stress med julegaver! Spesielt hvis jeg ikke får noen spesielle ønsker, og bare må kjøpe et eller annent.. Faen, jeg gruer meg, og gleder meg ekstremt til jul. Bare 29 dager igjen nå!!

Gleder du deg til jul?

outfit -all black


skjerf -bikbok, genser -hm, bukse -hm, sko - dr martens

Dette outfitet hadde jeg faktisk for en uke siden, men har helt glemt å beJenny om bildene før nå. Det er vel litt standard søndag, være med Jenny, ta outfitbilder, og kjøpe cola nede på bunnprisen, bare fordi det er det eneste som er oppe. Og det er så koselig! Men jeg er veldig glad for at jeg har kontakten med alle venninnene mine selvom jeg har kjæreste. Det verste jeg vet er når folk dropper vennene sine for kjæresten sin. Åh, jeg blir kvalm.

Hva synes du om outfitet?

vel fremme


et bilde av meg fra en stund tilbake.. lue -gina tricot, jakke -only, topp -gina tricot, bukse - hm

Nå har jeg kommet frem til Jæren! Eller, vel, jeg kom hit igår, men har ikke giddet å blogge om det, kort sagt. Har sovet hos kusina mi inatt, tanta og onkelen min er ikke hjemme nå, men håper jeg får sett de i løpet av helga. Nå skal vi lage oss frokost straks, så det blir godt. Jeg er så sulten.

Hva gjør du idag?

turen går til vestenNå drar jeg snart til familien på vestlandet! Det blir koselig, det er ikke veldig lenge siden sist, men ja, alltid gøy! Blir nok ikke super blogging denne helga, men får se hva jeg får til! Jeg drar alene (wæææ!!) nå veldig snart, så jeg pakker som en supermann! hahah

Hva gjør du idag?

 

Dumb Ways To Die

Så den først på Caroline Maria sin blogg, og den er helt genial, så søt, og morsom!

Nå må jeg øve til prøve, og gjøre ferdig leksene.. Hjelp.

Hva gjør du?

 

forandringer

meg for et år siden:nå:Wow. Ja, jeg har forandret meg mye, og det kun på et år. For et år siden brukte jeg ikke sminke, i det hele tatt. Kanskje om jeg ville skjule en kvise, men aldri ellers. Og jeg har forsåvidt utviklet meg veldig i forhold til både stilen, og meg. Før var jeg veldig inni en sånn "rosa, prikker, japansk, sløyfer, wii"-periode, hvor jeg omtrent bare gikk i rosa, og prikker, og søte greier. Sløyfer var i håret hele tiden, plastsmykker, rosa strømper, og sånn var det bare, og sånn trodde jeg det skulle være lenge. Nå er jeg mer i emo-perioden, I guess. Svart, svart, svart, svart. Men det er helt greit, jeg synes bare det er fint nå. Om et år er det kanskje helt annerledes, kanskje mer ekstremt, kanskje mildere?

Å, neiognei. Når jeg så på bildet av meg med sløyfa øverst der. Wow. Utrolig søtt, synes nå jeg, men det er ikke meg lenger. Jeg er ikke så barnslig av meg lenger, jeg har utvikla meg, og det har stilen min og!

Har du forandra deg mye du og?

jeg er ikke perfekt, men jeg er den jeg er, og det får være greit nokJeg er ikke perfekt. Jeg har kanskje ikke den fineste kroppen. Det fineste ansiktet. Den fineste magen, og de fineste beina. Jeg har ikke det fineste håret, og jeg har ikke de fineste formene. Men jeg er fornøyd med den jeg er, og det er det viktigste.

Er du fornøyd med deg selv?

fake earplugs

For cirka en uke siden bestilte jeg falske øreplugger! De er i 7 mm, og fungerer nesten akkurat som vanlige øredobber, bare at det ser ut som øreplugger både foran og bak. Jeg er så fornøyd med de, og håper øret mitt tålet dem, sånn at jeg kan gå i de! Kjøpte de på ebay, de er ikke til salgs lenger, men finnes mange versjoner av de, bare søk på "fake ear plugs"!

Hva synes du?

permanent dipdye i rosa/lillaJeg er så fornøyd! Igår kveld ble brukt til å farge tuppene, og det tok en stund å farge det.. Men det endte opp med å bli veldig fint! Fargen skal vare i cirka 4-8 uker, og jeg kjøpte alle fargeboksene (unntatt den rosa, som jeg fikk av Tea) på Bodymap, som ligger i Oslo, for 120 kroner. Veldig billig for å være så bra!

Hva synes du?

hos john

duckfaaace

Idag er det to måneder med kjæresten! Er så glad i deg John.

Hva synes duu?

kreften

Gråter etter å ha lest dette. Kreft er så urettferdig, og så feil. Så utrolig trist. 

inspirasjonDagen har gått til å slappe av, og bare ligge rett ut på sofaen og sitte og se på bilder på weheartit. Ja, jeg er syk. Takk kjæresten min. Hahah.. Neida, var min egen feil, I guess. Uansett; Jeg skulle ønske jeg hadde gutsa til å farge håret rosa, eller lilla. Det er helt jævlig fint, synes jeg! Hadde nok gjort det om det ikke var så mange sosser på skolen min, og om jeg hadde fått lov. Samfunnet ass, fuck det a'

Hva synes du om inspoen?

åå, nå kommer Jenny, Amalie (Emma?) og Mikkel snart hit. lovelovelove, jeg har vært så ensom i hele dag. lykke

lekserlekserlekserprøveprøveprøvelesinglesinglesingLekser. Prøve. Naturfag. Engelsk. Muntlig. Faen. Fuck My Life.

Hva gjør du idag?

paws

Paws - Cashmere Cat

Nå stikker jeg på skolen! Er ikke veldig motivert, vi har gym i første time, de som kjenner meg vet hvor lat jeg er. Forresten, hør på sangen, kanskje litt for hipsterfaen for de som hører på Justin Bieber og sånn, men bare hør på den. Den er jævlig deilig å høre på.

Hva gjør du idag?

smilet er hellig
Smil. Smil. Smil. Smil. Smil. Smil til du får vondt i kinnene. Smil litt mer. Smil. Og du skal se at flere smiler. Smil. Smil. Smil.

gode venner lar deg smile

Idag var jeg med Tea og Jenny, som var helt utrolig koselig! Lenge siden jeg har sett Tea, så det var gøy! Dessuten fikk jeg rosa hårfarge av henne, siden hun hadde en del igjen, skal farge tuppene rosa og lilla, æææ, cant wait! Elsker håret til Tea forresten, det er helt fantastisk! Drømmehåret ass.

Hva synes du om bildene?

inspirasjon på en søndagen liten bildesamling av litt svart og litt blått.

Hva synes du?

et lite nuss fra snoopy


Fant plutselig disse sokkene tidligere idag, og jeg måtte ta noen bilder av de, bloggern som jeg er. Men de er så søte, elsker de, og jeg lover at jeg kommer til å kjøpe så mange søte sokker fremover. Haha!  ♥ lenge leve barnsligheten ♥

Uansett; For en time siden bare kom jeg hjem fra mormor og bestefar, som var kjempekoselig! Før det var jeg (som vanlig, haha) med kjæresten, og noen venner. Imorgen blir det å møte Jenny og Tea som blir veldig gøy! Har ikke sett Tea på så utrolig lenge, siden hun bor i Halden, så jeg gleder meg! For dere som lurer på hvem Tea er, så er det en gammel barndomsvenn av Jenny som jeg ble kjent med i sommer! Skal jeg bare være ekstra klein og sånn, sier jeg at hun er supersøt og snill.

Natta alle sammen! Sov godt da!

Hva har du gjort idag?

jeg elsker degJeg elsker deg. I love you. Te amo. Je t'aime. Jeg elsker dig. Rakastan sinua. Ek is lief vir jou. Unë të dua. Mi amas vin. Ma armastan sind. Eu te amo. Ég elska þig. Ti amo. T'estimo. Mwen renmen ou. Volim te. Es mīlu tevi. A? tave myliu. Kocham cię. Ik hou van je. Eu te amo. Te iubesc. Jag älskar dig. Nakupenda. Seni seviyorum. Ich liebe dich. Szeretlek.

tonight
wow, fint bilde ass

Da kom jeg akkurat hjem fra Aleks! Liker alle de fine bildene.. Disse var de eneste "greie" jeg kunne legge ut. Herregud. Jaja, jeg har hatt det veldig gøy, og bare for å nevne det; Nei, det var ikke bare meg, John og Jenny, (det er bare vi som er mest fotogene). De som var med var meg, John, Jenny, Emil, Aleks, Andrine, Amalie, og Henrik. Rett og slett bare en liten kosekveld! Veldig koselig var det hvertfall.

Hva har du gjort ikveld?

stikker ut nå jegSynes?

tilbake fra trening

Heihei!

Nå er jeg tilbake fra dans, eller trening, eller hva jeg skal kalle det! Til nå har det vært "treningsdans" eller hva jeg kan kalle det, men neste gang og frem til jul blir det zumba! Zumba er kjempegøy, mye rumperisting, og veldig sambainspirert, så jeg koser meg! Haha! Ellers idag har jeg tatt en tur til Holtet, for så å dra til byen, for så å stoppe på et stopp senere, for så å dra til Holtet igjen, for så å dra til dansing.. Alt jeg og Jenny finner på altså... hhahahah, lenge leve spontantiten!

Hva har du gjort idag?

heiheiHei!

Første gang på sisterhood idag, for meg! Sisterhood er en liten gruppe med jenter fra 8.trinn på skolen (valgt ut etter søknad), hvor man snakker om temaer man kanskje ikke snakker så mye om ellers! Vennskap, kjærlighet, skole, og mange andre ting! Tror kanskje jeg forsetter, så det blir koselig! Tirsdagene blir travle for meg da, først sisterhood, og så kunstskole, men det er helt greit, for det virker veldig gøy, så jeg skal nok forsette, ja!

Ellers, føler jeg meg faktisk litt motivert for å blogge igjen, noe jeg ikke har kjent på på veldig, veldig lenge! Dessuten steg statistikken litt etter linkingen hos Torhild, så det ble jeg veldig glad for!

Hva har du gjort idag?

jeg er så lykkeligAkkurat nå, er jeg så utrolig lykkelig. Lykkeligere enn jeg har vært på så altfor lenge. Livet er herlig. ♥

Hvordan har du det?

vinterbootsa mineJeg elsker dem! De er fra Dr. Martens, og har for inni seg, så de er veldig varme og gode! I butikkene koster de rundt 1500-1600 kroner, selv kjøpte jeg de nye på finn, til 600!

Hva synes du, og hvilke vintersko har du?

brutaltHva synes du?

gi meg dette; -nå


alt er fra denne siden

Bare gi meg dette. Nå. Spesielt den grå genseren, jeg kan bare se for meg den til en enkel svart bukse og vinterbootsa mine. Okei, en av de rike kidsa som sitter og leser dette; -bare gi meg alt dette, nå, versåsnill. Så lover jeg at jeg er din for alltid.

Noe du hadde lyst på?

omringet av kos og kosebamserLenge leve barndommen. Natta alle sammen, sov godt, og dr©ªm s©ªte dr©ªmmer. ¢¾

Hva har du gjort idag?

scream it outHva synes du?

da stikker jeg for kvelden

Da drar jeg på fest! Wihu, halloweenfest! Jeg er heks, glemte å ta på meg hatten på bildet.

Hva gjør du ikveld? ...................................


Haldis, 13 år, fra Oslo. Kunne godt vært et par år eldre. Jente. Motsatt av det samfunnet kaller soss. Lider ufrivillig av sykdommen Morbus Chrons. Mer om meg her. Og mens vi er inne på meg; jeg elsker pandaer og jeg er en ekte ninja.

arkiv

Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

kategorier

Beauty Bildedryss Dagens greie Everyday Foto Inspo KRETA 2012 Nye greier Outfits Tankespinn Video

følg meg

bloglovin hasit.blogg.no