"Premie" til Synne

Jeg fortalte dere om"konkurransen"? Ja, den gikk ut på at den som kommenterte den 250-ende kommentaren (som jeg har godkjent, osv..) skulle få en premie, men det var kun for de med blogg? Vel, helt tilfeldig, ble det min gode venn Synne, som jeg har laget header og profilbilde til før. 

Dette er en av headerne jeg har laget, og lager forsatt headere :-)

Vel, dere kan besøke bloggen til Synne HER!

Premien som jeg hadde bestemt på forhånd var link og vurdering av bloggen som vant. Her kommer vurderingen:

Synne, du har en veldig fin blogg, og skriver bra.

Innlegg:

Mange av innleggene dine er kanskje litt korte, men de er veldig bra, altså. Har jo selv lagt merke til at du har tatt med kamera på skolen i det siste, så et innspill er kanskje å legge ut de? :-)

Et annent innspill er at du kan legge ut flere bilder i ett innlegg, enn å legge ut samme typer bilder i tre forskjellige innlegg, men ellers veldig bra! :-)

Bilder: Du tar veldig fine bilder, og virker veldig engasjert i bloggingen. Du er flink til å ta bilder! Et tips bare: Når du laster opp bilder, kan du ta større størrelse, i innleggene dine har du plass til bilder som er 600 px, så husk å endre størrelsen! :-)

 

Du har jo ikke blogget så lenge, men det kommer seg! Jeg er glad i bloggen din (og deg da!), og leser den fast!


Populær blant de små og.. :-)

 


 

 

 

Siste dag..

Idag er det den siste dagen på redesign! Det er litt rart å tenke på hvor fort ukene har gått siden skolestart! Det er liksom som igår da vi startet på skolen! 

Selvom det er forventet at det skulle slutte nå, så er det jo litt deilig med fri (fra noe moro -.-), sånn at man kan ha litt mer fritid før jul, men ja.

Skal spørre om jeg kan ta med kameraet, og ta noen bilder, ellers kan jeg jo ta bilder av tingene jeg har laget etterpå! :-)


Sykt smashing med pipppipp-smykke :-p

 

-Snakkes!

1 dag til advent!

Edit: 1 dag til DESEMBER

Nå er det bare 1 dag til advent, og adventskalender! JIPPI! Hahhaha, ja.. Har lagd nesten alle venninegaver ferdig (pynta greier og saker :p, mer vil jeg ikke avsløre.. ), også skal jeg starte på familien nå snart :-)


Sånn har jeg liksom stått veldig mye i det siste.. DIGGER SPEILREFLEKSEN, VIL HA, VIL HA, VIL HA!! 

 

Har du julekalender? 

Lagd ferdig, eller kjøpt julegavene?

Namnam

Frokost er godt! Ja, noen ganger da... Vi snakkes senere!


Just a cup of eplejuice! Drikker av denne kannen <3

Unnskyld for alle de korte innleggene... Skal skjerpe meg.. Det høres veldig rart ut.. jaja.

-Snakkeeeees

På skolen

Vi pynter pepperkaker! :-) <3 Snakkes!Agent 08 og Agent 09!

 

Sett i 720 px for best kvalitet

Hva synes du? :-)

 

Bestfriendfriendship -Love you &#9829;

Jenny og jeg har laget en video idag!


Ta i 720 px for best kvalitet.

GLAD I DEG JENNY!

 

-Snakkes!

Hva synes du? :-)

IP-adressen kan faktisk si mye om deg

De som skriver stygge kommentarer er faktisk ikke helt anonyme, og det er vel egentlig bra. IP-adressen står under kommentaren (hvertfall her på blogg), og man kan da spore opp denne IP-adressen.

Folk burde slutte å skrive stygge kommentarer, fordi det handler jo om usikkerhet. Usikkerhet. Folk tenker ikke over at IP-adressen kan si mye om en. Den kan faktisk si utrolig mye om en.

Jeg vurderer å stenge noen få IP-adresser ute nå, men det er bare fordi jeg orker ikke å takle stygge kommentarer, i tillegg til det som skjer i hverdagen min nå, som heller ikke er så kult.

Det er ikke sikkert, og jeg tror ikke at jeg kommer til å stenge ute de IP-adressene, men ja.. jeg vet ikke helt. Synes ikke folk trenger å lese blogger, hvor de må kommentere stygt. Da trenger de ikke å blande seg inn, og man trenger ikke å lese bloggen. Det er et valg. Du må jo ha gått inn på bloggen for å skrive en kommentar, så åpenbart har du jo liksom lest denne bloggen da.

Har du fått dumme kommentarer?

Har du stengt ute noen IP-adresser ute fra bloggen din?

Minner dere på den hemmelige "konkurransen"!

Hei folks!

Minner dere på kommentarkonkurransen, ikke lenge igjen nå! Konkurransen går ut på at dere med blogg kommenterer så mye dere kan, også får dere en "premie"! :-)Kommenter, kommenter, kommenter! :D

Idag, min ulykkes/lykkedag

For omtrent 4 år siden ble jeg lagt inn på sykehuset.. Litt sykt å tenke på egentlig..


Me at the beach

 

My old days

Sitter på pappas pc, og blar gjennom bilder fra gamlisdagene, haha, neida. Det er ganske koselig å finne bilder fra man var liten, dont you think?

Man var liksom så liten, og så søt, og så bolle! :-D <3

 

Hva synes du om bildene?

Har du sånne bilder som du ser på noen ganger? :-)

-Snakkes!

MIA

Har blitt helt dilla etter at Beate viste meg det.. Kjenner meg litt igjen i det, derfor er det litt fint å se på! :-)

 

 

 

Selfølgelig kjenner jeg meg ikke igjen i alt men... Ja. Gå inn på nrksuper/mia :D

 

-Snakkes!

Julegavelaging

Jeg har da tenkt til å lage noen og et par julegaver, og skal forsette med det en stund nå. Kjenner jeg får sykt julestemning (håper jeg.. haha) og jeg gleder meg til å se Love Actually, som jeg må be et par venninner over for å se :-) Ååååh, kjenner jeg gleder meg til jula!

Julestemning i kåken, ja! Selvbilder er alltid bra.. :-)

 

-Lager du mange av julegavene du skal gi bort?

-Har du julestemning?

-Snakkes!

Stygge kommentarer

Jadaaa... Du blir sikkert kjempeglad nå, hvor du kan rakke ned på dette innlegget også eller? Hahaa, Anonym, ja. Anonym! Hater du meg eller noe? For du trenger ikke å lese bloggen min! Det må jo være et eller annent med deg som sier at du er sykt sjalu eller noe? HER skal jeg legge ut et tonn av bilder som jeg har lagt ut før, for at du skal bli glaaaaaad <3 <3eller kanskje jeg kan legge ut dette?


ja, for det har jeg jo lagt ut noen ganger før.. eller, hva med dette?

Det er min blogg, og jeg bestemmer. Enkelt og greit! Jeg legger ut bilder jeg synes passer bra, og det får folk bare holde ut med. Vil dere heller ha webkamerabilder hele tiden?

Jeg tolererer bare ikke stygge kommentarer, så derfor skrev jeg dette innlegget. Da ble du sikkert glad, fordi da brydde jeg meg faktisk om det!

Bare kommenter du! Kommenter gjerne..! :p

 

Collage-greie-ting

Lagde en collage-ting isted, ikke så mye dilldall, men jaja, en ramme og bilder, nok det! Heheh :p

Ikke så mye greier, men jaja..

Synes?

Minn meg på 8. desember!

Dere må minne meg på 8. desember! Da har nemlig bloggen halvtårsdag, haha! Selvom det bare er halvtårsdag .. noe dere vil jeg skal gjøre? Gamle bloggbilder, innlegg eller lignende? 
 

 

Julegavene!

Jeg har funnet ut nå hva jeg skal gi til jul, til familie, venniner, familievenner osv! Har faktisk ganske mange gaver å gi bort, men får vel bare prøve å være litt økonomisk.... 


Ja, jeg har et tonn med leppepomade på meg, hvis du lurer altså. Som du sikkert gjør. Fordi jeg RULER! Neida, hahahahah :p

-Snakkes!

Har du funnet ut hva du skal gi venninene, familien din, eller andre til jul? :)

Denne dagen sugde

Denne dagen har bare sugd så rått.. Jaja, nå er det helg. Får håpe den ikke suger like rått :-)

-Snakkes!

Agent 09, og Agent 08!

Jenny har lagd en kortfilm om oss, haha! Digger deg <3 Filmen kommer en eller annen gang jeg kommer til Jenny, og får lastet den opp på youtube! Dessuten skal jeg sende henne noen klipp som hun kan ha i den neste filmen hun skal lage! Jippeii! :D

ilu <3

-Prekast da folks!

Skole, fml..

Skolen tar så mye av tiden min for tiden, at jeg ikke har hatt tid til noe annent, nesten! Powerpointen om nebbdyr PÅ ENGELSK, (med lydopptak av mEG!!! :( ) har nå blitt ferdig, og alle andre lekser også..

Noen ganger hater jeg lekser, skole, og alt annent som har med norsk, engelsk, matte, naturfag og samfunnsfag å gjøre.. FML!

-Snakkast!

Bea synger "I wanna party"

Hahahhah <3 Og her er sangen:

 

Spol frem til 0:43 for å høre sangen :-)

Er den ikke helt genial? Er jeg den eneste som støtter Bea på det? HAhahhaahhaha <3

-Snakkes!

Pakken fra Lillenette har kommet! :-)

Nå har pakken fra Lillenette kommet! Tusen takk, jeg er kjempefornøyd! :-) <3

Tusen takk, igjen! :-) Det var mye her som jeg faktisk trengte, som lepppmaden (hvis det skrives sånn.. haha), og hårbandene, og ellers ble jeg jo glad for de andre tingene! Tusen takk!

Grunnen til at jeg fikk denne premien? Jo, jeg laget header til LILLENETTE, i en konkurranse hun hadde :-)

 

Hva synes du om premien? Skulle du ønske at du var SÅ heldig? (hahaha.. :-D)

Hos Synnepus

Nå er jeg hos Synnepusen med Anette, og Ingvil! :-)

HAhahahhahaha <3

-Snakkast!

MEG

Har merket at jeg har fått en del nye lesere nå, og tenkte at jeg bare kunne skrive litt om meg selv! Haha, dere intresserer dere sikkert ikke så mye for dette, men jeg synes det er litt viktig da :-)

Jeg er en jente på 12 år. Kommer fra Oslo, så derfor skriver jeg bokmål! :-) Vel, de fleste blogger nå til dags, skrives jo på bokmål, og det er jo greit for meg hvertfall. Jeg forstår nynorsk, men jeg synes jo selfølgelig mitt eget morsmål er best å snakke. 

Jeg stammer fra både Bærum, og Jæren (utenfor Stavanger), men ble født her i Oslo. Har bodd i både England og Oslo i løpet av mitt liv, og er ganske så fornøyd med livet mitt, selvom jeg har hatt vanskeligheter nå, og da. (Se "om meg") 

Jeg lager headere, og er ganske kreativ. Eller, folk sier hvertfall at jeg er kreativ. Det ligger alltid kunstprosjekter liggende rundt om kring.. Jeg går på tegning, og redesign på fritiden.  

Som du leste, jeg er jo kreativ, og dette gjelder også stilen min. Nå som det går mot vinter, er jeg mindre kreativ, og går litt sånn "mainstream", med olabukser, og en søt t-skjorte. Men jeg går aldri med kjedelige farger (som etter min mening er grå, beige, osv, jordfarger), fordi det blir for "ordentlig", for meg, hvis du skjønner.. 

Jeg er vel ærlig talt en liten fjortis, uten sminke. Haha! Jeg går i de klærne som er mest mulig fargerike, og elsker store sløyfer osv. Forskjellen på meg, og oversminkede fjortiser, er vel at jeg er ikke akkurat flau over meg selv, og skjuler ikke meg selv hele tiden, med store hettegensere osv. Jeg bruker nesten aldri hettegensere, og hettejakker! Jeg bruker det som er lett, og trives derfor ikke med vinteren, hvor man må pakke seg inn, lag på lag..

Ski, som alle nordmenn burde like, hater jeg. Jeg skjønner liksom ikke vitsen med å gå fremover, og kjede seg, når det liksom tar evigheter? Litt av det som har bidratt til at jeg har fått et sterkt hat, mot langrenn, er vel fordi vi alltid går på ski på skolen, og det alltid er like mye konkurranseånd, og lærerne skal liksom "pushe" deg. Det er helt fælt når (som meg) man ikke kan gå på ski, å måtte gå, og gå, og slite seg i hjel, fordi noen andre er flinke, og skal gå fort! Jeg synes ærlig talt det burde vært alternativer, jogging eller ski, for eksempel? Da kan du vel bare gjette hva jeg ville tatt...

Jeg har mange meninger, som kan føre til at enkelte personer ikke liker meg, og omvendt. Men sånn er det jo med mange, og jeg kan ikke forandre mine egne meninger, for andre. Det blir vel bra til slutt, tenker jeg ofte. De som går, går, de som blir, blir. Men selfølgelig prøver jeg å få de fleste til å bli, da :-) 

Mange ser på meg som en livsglad, men noen ganger "filosoferende" (haha, vanskelig å forklare, du må bare lese i "Saker" osv, så skjønner du...) jente, som er glad i venner, kreativitet, og fotografering! 

Bloggshout

Hvorfor skal man bloggshoute? Er det bare for å blir berømt, ha flere lesere? 

Hva er deres meninger? Har dere bloggshoutet før?
Ahh...

Helt fantasisk! <3 Denne er nå favoritten min, og jeg blir helt avslappa av den.. Ahh... <3

Kino med folkans

Jepp, da drar jeg snart på kino med Jenny, Beate, Anette og Synne! <3 Jenny tar med kamera, så jeg gidder ikke å styre med å ta med speilrefleksen (det er nemlig den eneste jeg finner både laderen, og kabelen til... :/ )


Tatt i sted, redigert i Pixlr-o-matic :-) DIGGER PIXLR-O-MATIC!!! <3

-Prekast

Just smile

Redigerte et bilde i photoscape isted, ELSKER photoscape! Det gir en så fin "touch" på bildene :-) 

Hva synes du?

I låvv yah, i really, really dou, låvv yah sau much

<3

Pixlr-o-matic

Fant dette programmet på JENNY sin blogg, og tenkte at jeg ville prøve det!

'

Bildene blir veldig kule, og som Jenny, jeg skal definitivt bruke dette programmet! 

For å bruke pixlr-o-matic trykk på DENNE linken! :-)

-Snakkes!

Hva synes du? :-)

Autumn, the years last, loveliest smile. part 3What do you think? :-)

Autumn, the years last, loveliest smile. -part 2

Hva synes du om bildene? :-)

Konkurranse

Da setter jeg i gang med en kokurranse, men dere får ikke vite hva konkurransen er! Ja, jeg vet. Det er rart. Jeg er rar. Men i allefall, så går det ut på at dere må kommentere så mye dere kan! Masse, masse, masse kommentarer fra dere, så kan dere vinne, men en ting kan jeg si. Ingenting! Jeg vet ikke hva jeg kan gjøre til de uten blogg, men jeg vet hva jeg skal gjøre hvis en med blogg vinner. Kommenter masse, så kanskje det er du som vinner!

Random.. 

De neste, og forrige innleggene, må dere bare lese, og kommentere, og ikke bare sånn "Ææææh" eller "Kuuuli" eller noe sånn, bare ja.. Vær realtistisk! :-)

 

Flere innlegg

Fikk endelig til sånn at det vises enda flere innlegg en bare 15, på bloggen! Im happiii!


Good tiiiimes :-)

Ny header!

Da har jeg fått meg ny header, for det var denne som fikk flest stemmer!Hva synes du?

Header??

Jeg lurer på å bruke denne, for de andre ble litt, ja. Hva skal jeg si? De ble ikke helt naturlige.. Så jeg lagde denne, men dere kan forsett å stemme på de andre headerne, da. Men jeg ville bare legge til denne :-)

1.

2.

3.

og 4.

Oooops, skrivefeil på den siste! -.-

Vel, vel, stem på den DU synes er finest :-)

1, 2, 3, eller 4, hvem skal jeg ta? :-)

 

Autumn, the years last, loveliest smile.

Var på fotoshoot med BEA isted! :-) Masse fine bilder av Beaaa! <3 

Jo! Nå har du masse å velge i som profilbilde,Beate... :-)

 

btw; Det kommer DEL 2, og kanskje DEL 3, senere :-)

Hva synes du om bildene?

Juleønskebilde

Ja, dette er noen av de litt dyrere tingene jeg ønsker meg :-) 

Fotoshoot med Beate

Imorgen skal jeg ta noen bilder av BEATE (og forresten, dere MÅ besøke bloggen hennes om dere er intressert i Harry Potter! She's da ekspert!) Vel, da er det bare å vente i spenning.... :-)


Digger dette bildet! <3

Juletider

Det begynner jo snart å gå mot jul! Herregud, i fjor var jeg jo ute med julegavene allerede i oktober.. Hva skal jeg gjøre nå? Oi, oi, oi! Julegavetips tas imot med glede!Når jeg gikk her tidligere... wtf! Har de satt opp julelysene liksom? ...................................


Haldis, 13 år, fra Oslo. Kunne godt vært et par år eldre. Jente. Motsatt av det samfunnet kaller soss. Lider ufrivillig av sykdommen Morbus Chrons. Mer om meg her. Og mens vi er inne på meg; jeg elsker pandaer og jeg er en ekte ninja.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

kategorier

Beauty Bildedryss Dagens greie Everyday Foto Inspo KRETA 2012 Nye greier Outfits Tankespinn Video

følg meg

bloglovin hasit.blogg.no