Spørsmålsrunden!

Dere må ta lyden på fullt, hehe!

Hvordan legger man inn videoer fra youtube?

Hei dere!

Siden Amalie DITCHA meg, må jeg dra til manglerud alene.. Buhuuuu! :-( Neida.. hahhahah :-) 

Det eneste jeg lurte på, og som jeg virkelig trenger hjelp med, er hvordan man legger inn en youtubevideo inn i innlegget? Har lurt på dette LENGE, men har ikke fått meg til å spørre enda, så derfor spør jeg nå! 

Pleeease svar, da blir det flere videoblogger! :-)


Komprimereeee...

Jaaa... Da kan det hende dere IKKE får videoen.. But dont worry! I will make it, i hope.. .____. Jajjajaja!SYNNEEE!

Synne har nå forlatt oss alle.. Hun har dratt til Afrika!! Jeg er missuneliiiiiiiiiiiiiiiig!!! :(


Anette og Synne fra fotoshooten i våres

 

-Snakkasttt

JADA!

Jada jada! Snart kommer videoen! (Hvis jeg greier å laste den opp da..hehehhe) 

Nei og ja!

Hei Hei! En ting jeg glemte å fortelle i stad var at jeg, rotehue Haldis greide å miste mobilen.. :-( Sitter og ser på diverse HTC og lignende mobiler nå.. 

Det bra med dette innlegget er... Jeg kommer til å være med vakre søte og pene Jenny i Sarpsborg på onsdag om en uke! Yayyyy! Det var så gøy i sommerferien! Gleder meeeeg! :-D But first: Skal jeg dra til Danmark, wohooo! :D


<3


Gooood times :-D <3

 

-Snakkes!

 

With Bea

Hei folkennnns!

Mens Bea desperat prøver å se hva jeg skriver, prøver jeg å slenge inn ett innlegg her.. Hahahah :p Hun påstår at spaghetti med eggeplommer er godt, og er nå igang med å lage det, hahahah, hva mener dere? Jeg får se! :-)

Har masse lekser til i morgen, og skal i tillegg lage foredrag!! Åååååh.. jeg kommer til å DØ! Forresten; Foredraget er om MEG. Den eneste fordelen med det, er at da vet jeg alt! Hahahhaahhaha :-D 

btw; Jeg driver å lager en video med vennebilder og sånn, be excited everrrryboddi! :-)

En ting til; Burde jeg ha powerpoint til foredraget eller ikke?? 

Please svar?! :-)

 

sulten :-(

Æsj, jeg er sulten! Hahahahha! Spiste opp 3 bananer i går kveld, en yoghurt og forsatt var jeg ikke mett, det skal ikke skje idag!! :-(

Jajajjaj... snakkast alla hopa! (vet jeg er dårlig i svensk.. haah)
Takk Torunn!

ÆÆHÆHÆHHÆHÆHÆÆH!

Endelig funker kommentarfeltet igjen, ikke bare på mac.. :-) Tusen takk Torunn! Det var utrolig hyggelig gjort! Takk! <3 :D

Sooo.. nå kan dere enten trykke på overskriften, eller kommentarer for å kommentere! Isn't that great?? :-)
In the vest

Helleuuuu! :-)

Akkurat nå sitter jeg inne i butikken til farmor, og skriver litt her til dere. Mens dere i klassen var ute, i skoletiden, satt jeg på fly, spiste calsone, drakk iste, spiste cupcakes, satt på toget, ble fratatt ansiktsrenseren min (hahahahah, gjett hvor mye flytende jeg hadde i kofferten?? Hadde kanskje 5 flytende ting, og alt ble sett på som "håndbagajse" ....) mens dere gikk rundt på forskningsdagene.. Heheheheh :-)

Forresten: Hedda, kusinen min, går på media og  kommunikasjon her på Jæren, og er suuuuperflink til å ta bilder! I sommer tok hun noen bilder av meg, og nå har hun lagt ut noen flere av meg også, så jeg tenkte dere kunne se de. btw; Sjekk ut siden hennes på facebook HER! :-)


Sooo, ja! Veldig fornøyd med de siste bildene også! :-D

 

-Snakkes!

On the scooooool

Hei folkens! :-)

Nå sitter jeg og stoker på bloggen, med Kristian ved meg som hører på en utrooolig dårlig sang... :-(


HAhahahahhah, Jenny og meg i ett <3 :D

 

-Snakkes!

Sur.....ÆSJ! Nå greier verken jeg eller Beate å åpne kommentarfeltet på bloggen... :-( Noen som vet hva jeg kan gjøre? Kanskje designet er basert på mac??

Digger designet men.. litt kjipt når jeg ikke får opp kommentarfeltet da....

Collage av Katy??

Helleuen..

Har nettopp kommet hjem fra Beate, som holdt på med en collage av harry potter (som hun er ekstreeeemt fan av), og da fikk jeg en ide.....

Mitt "idol" har jo blitt Katy Perry, hvertfall etter foredraget jeg og Bea(te) holdt om henne i 6. klasse.. Har vel egentlig alltid likt henne da.. ^.^

Vel, jeg vurderer å lage collage av henne, og sende det til postboksen hennes... Nå har jeg vel ikke alt for store drømmer da.. Neida. Det blir vel kanskje sånn at jeg har brukt så lang tid på den at jeg vil beholde den eller noe sånn.. hahahahhaahhahahah. Det eneste jeg vil at dere skal svare på er: Synes du at jeg burde lage collage av henne? Hvis ikke, hvem/hva andre? (Alt unntatt noe som handler om bøker eller filmer eller noe sånn dritt.. :p)

btw; Hvis jeg får lov av Bea... Skal jeg legge ut collagen hennes når den er ferdig! (Hahaha, jeg har rivd hudfargen.. :p)


Im a cool chic.. :-)

 

Soo... Svar på spørsmålet da! :-)

Were on the TV, -just smileNytt Design!

Er så sykt fornøyd med det! Ble ferdig etter kanskje en time etter at jeg sendte mailen, wow! :o 

ÆÆÆH!

Yayyy! Jeg vant designkonkuransen til aod.blogg.no! :-) Du kan lese min beskrivelse av det HER! Er veldig fornøyd med det jeg har, men så har jeg jo hatt det såpass lenge nå, at jeg trenger et nytt... Takk Anette! :-)

Jeg sender bildene jeg vil ha på mail ;-)Random innlegg...... nr. 3!

Heisønn! Neida.... Heisann!

Det er Jenny! Igjen.... Haldis har nå gitt meg lov (igjen) til å skrive et nytt innlegg!! :D Alltid like gøy, hahhah xD Nå sitter jeg og Haldis i den røde fine sofaen til Haldis og hører på Sweat- snoop Dog, hihih :p Haldis driver å tar selvbilder, munnbilder og neseborbilder, superfotogen! <33 Jeg skal overnatte hos Haldis til imorgen :)) Har tatt med meg en liten veske til klær og en stor bag med scrappeting ! :P Hahahhha, bedre med for lite enn for mye, vettu ;) Senere ikveld skal Haldis og jeg se på lørdagsfilm :d Gleeeeder meg <3333

Nå må jeg avslutte, Haldis skal vise meg hva hun har kjøpt idag! hohoho :D
Elsker det bildet! Hhhahah :D

-skrives! Klems Jenny ;)

My history

 

Har fått noen kommentarer angående sykehuset nå, så jeg tenkte jeg kunne svare på det i dette innlegget.

Det er litt vanskelig å skrive dette innlegget, fordi jeg har jo prøvd å fortrenge det hele....

Sykdommen jeg har heter Morbus Chrons, og gjør at man får mer eller mindre store sår inne i tarmene. Vet ikke mer en det jeg opplevde selv, og fikk høre, så hvis dere er veldig nyskjerrige, så kan dere lese HER, selvom det var en veldig alvorlig beskrivelse av det hele da.

Sykdommen startet med at jeg fikk utrolig vondt i magen, sommeren 2007. Jeg sa ikke så mye om det, fordi jeg har utviklet tanken; Samma det, det går over!

Mamma begynte å tenke at jeg ikke hadde det bra på skolen, og sånne ting, mens jeg egentlig hadde veldig vondt i magen. Jeg husker en gang jeg og Amalie gikk hjem sammen, da jeg hadde så vondt i magen (jeg sa det dessverre ikke høyt......), at jeg ikke sa et ord annent en ja, og ses i morgen. Da var det ille.

Den 27. november gikk jeg til legen sammen med mamma. Han trodde jeg hadde kreft. Den bleke huden min , og ribbeina mina syntes godt.


Nei, det var ikke mye gøy å finne der borte, utenom da "ismannen" kom med is, som jeg selfølgelig ikke kunne spise sjokoladen på.... Det eneste vanlige jeg kunne "spise" var saftis, saft og brus, og bittelitt jus.

Vel. Noen av dere lurer sikkert på hvorfor jeg er så trist på bildet. Litt av grunnen kan dere vel skjønne, men la meg forklare;

Jeg fikk vite at jeg ikke kunne spise på to uker. All næring skulle komme gjennom sonden (det røret jeg har inn til nesa), og da fikk jeg en slags illeluktende og ekkel melk med masse gode næringstoffer og alt det der...

Det var tøft nok å vite at jeg ikke kunne spise vanlig mat på to uker...

Jeg fikk mange ganger høre av klassekameratene mine; Du er heldig da! Du slipper å spise fisk!  Hahhhaha. Ja. Tenk på de andre tingene da.. godteri, pannekaker, kaker, muffins, og alle de tingene som et barn liker? Hva med det?

Men.. etter litt over en uke kom overlegen inn med kanskje 5 andre leger, og hadde tydelig en klar melding..

Han snakket i vei om de 4 neste ukene, og at jeg da ville få modulen (melkedrikken) og ikke kunne spise da heller. Jeg skjønte ingenting. Jeg følte at jeg var blitt lyvd til rett opp i ansiktet helt fra starten av. Jeg hadde vært SÅ glad for at jeg kunne spise på julaften, men nei.

 Jeg hadde det ikke lett, men det går fantastisk med magen nå! Selvom det er litt kjipt, så har jeg blitt godt kjent med sykepleierne. Jeg tar en behandling som heter humira, som er en stor sprøyte som skytes inn i låret, en gang hver 3. uke. I starten var jeg helt hysterisk, og var helt hvit rundt nesa etter at jeg hadde tatt sprøyten, men etter at jeg fikk psykologhjelp for det, gikk det bedre, og nå er livet mitt (nesten) normalt, med fine venner, og god fritid! Akkurat som en normal jente!

 

 

life is wonderful

Nå snart skal jeg ned til byen med mamma, før jeg får overnattingsbesøk! :-)

Hva jeg skal kjøpe i byen? Ehhh.. hvertfall prøve å få meg en vinter/høstjakke..  Tenk på det! VINTERJAKKE! Ææææh... tror kanskje jeg graver en grav til meg selv nå snart, neida.

Lenge siden (ehh.. kanskje 3 uker ^.^) jeg og mamma har vært på shopping liksom.. Føles hvertfall ut som kjempelenge!! :o Hhahhahha, neida. Men tror det blir fint å dra på shopping med bare mamma :-)

btw, spørsmålsrunden blir kanskje i et innlegg i stedet for på video, fordi kameraet mitt har SINNSYKT dårlig mikrofon, og pc-en har ikke sånn webcameraprogram, og mobilen min.. ja. Vil ikke bruke mobilen min på videoblogg!

Forresten... et innlegg om sykehustiden min kommer snart, har holdt på med det i snart en uke.. Har lett gjennom hele pc-en for bilder, og ingen av de tre jeg fant var så veldig koselige nei..

-Snakkes!

Bruno

Siden noen lurte på det, så kunne jeg skrive om Bruno, -hunden min. Hvis det ikke intresserer deg, trenger du ikke å lese ;-)

Bruno er en border terrier på 8 år, og er liten og hissig, men elsker også å ligge hjemme i sofaen, og sove...

Bruno er en liten rampegutt, og drar så mye han kan på tur, så hvis jeg skal ta bilder med han, han få godbit..:) 
HAhahahahha <3

Han kommer egentlig fra Bærum, og det første navnet hans var Stratos. Haha, alle søskene hans heter noe innen sjokolade, og moren heter Freia! :-)

Jeg er kjempeglad i Bruno, og han er verdens beste hund! (etter min mening da...) :-) 

 

Innkjøpene på mandag

Hei hei!

Etter mye leting under alt rotet mitt, fant jeg endeliiig kamerakabelen, og fikk lastet inn bildene fra mitt lille rosa kamera.... :-)

Siden jeg lovet å legge ut innkjøpene, får dere de her! :-)


Bikbok

Bikbok

ICHI -arkaden

Hahahhaha, cola fra søstrene grene, kostet bare 13 kroner jo! (eller.. 13.30.. :p)

Hahahha, viskelær for å virke kul. Pengeseddelen kostet 3 kroner, og tannsettviskelærene kostet 12 kroner (!!!)

 

-Snakkes!

Hva synes du om innkjøpene? :-)

Shopping med Jenny &lt;3

Hei dere!

Endelig fikk jeg brukt opp 50-prosent av lappen hos BIKBOK! Ææææh... Har ventet på dette i årevis.. (rettere sagt en uke.. men ja.) btw; Kuppongen til Bikbok får dere i mag! Løp og kjøp, liksom.

Har aldri egentlig følt jeg passer i klærne til bikbok, og kjøper sjelden klær der, liker liksom ikke stilen der til meg. Men la oss si Jenny da; Hun er jo helt nuuudelig i bikbok-klær, og derfor skjønner jeg jo at hun liker å gå der! :-D

Mennneeeeee..... ja. Glemte kameraet mitt her hjemme i farta, og tok derfor ingen bilder på shoppingturen, men dere kan jo se innkjøpene daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Oh shit. Finner ikke kamerakabelen. Dere får se de når jeg finner den, promiiiise! I mellomtiden får dere se et utrolig vakkert bilde av meg ^.^


btw; Skal prøve å få til spørsmålsrunden i kveld! :-)

 

11. september

Valgte å idag ikke blogge pga hendelsen som skjedde for 10 år siden. Respekter det, vær så snill.

http://www.youtube.com/watch?v=VtCCvduQmQo&feature=player_embedded  - Åh.. får tårer i øyene altså.

Stilcollage

Hei derE! :-D

Har dere en fin  dag? :-) Har nettopp vært på sykehuset, og sitter her og lager stilcollage! :-)

Trykk på linken for å se, og kanskje stemme ? (Tror det går ann for dere og stemme ;))

http://nelly.com/no/libresse/efb1d2f9-59fb-4fb9-ad20-46b1635266be !!!


Party in the cabbin liksom xD

 

-Snakkes!

Mitt drømmedesign

Hei søte lesere!

Så på //aod.blogg.no// at man kunne få et drømmedesign! :-) Så da tenkte jeg å skrive litt om mitt..

Mitt drømmedesign er litt som...Mettekooos sitt? Veldig enkelt, men veldig fint! :-)

eller kanskje....


Fotballfrue sitt? :-)

eller så liker jeg godt..


Hedda sitt,

og .....


Fannyba sitt!

Kanskje jeg vil ha....


sånn som aod sitt?

eller.....


noe lignende Karoline Berget sitt?

og jeg vil jo gjerne ha.....


noe i stil som bibses sine.. (selvom jeg ikke liker Justin Bieber da!!!! :p)


Håper jeg vinner konkuransen! Snakkes alla sammans!

 

Edit: Jeg vant! Så glad for det! Tusen takk aod! <3 :D
  

Beas mattenøtt :)

Hei!

Viser dere Beas svar på mattenøtten! xD


Hun er flink eller hvaaa?! :-D

 

-Snakkes!

*Nå ble Beate/Bea veldig veldig flau... o.O*

Facebookbanner!

Som alle andre er jeg helt "avhengig" av facebook.. :-) For å gjøre siden min litt mer "spennende" har jeg laget en banner! Wohoooo!


Dette er da banneren min, ganske fornøyd egentlig! :) Du kan lage din egen //HER//! :-)

Innlegget som du nettopp leste, er ikke sponset :-)

-Snakkast alle sammen!

 

Hvem?

Hei dere!

Har lenge lurt på hvem som egentlig leser bloggen min, og hvor gamle dere er??
Hadde satt pris på om dere sa hva dere liker, og hva jeg kan forbedre her på bloggen?

Vet liksom ikke hva dere vil lese... hahhahaha :-D

-Snakkes!

 

Leave a comment! ♥♥


Det største jeg har opplevd er....

når jeg dro til Paris for første gang!

Jeg var vel 9 (?) år, og gledet meg ekstremt til å dra til disneyland, og til å oppleve fransk frokost, og store opplevelser! Mamma hadde fått masse flypoeng fra jobben, så vi fikk en økonomiklasses-flytur til og fra Paris. Førsteklasses mat, og drikke! Nammmmm!

Husker det som om det var i går...

Men gleden ble vel mindre stor når jeg kom hjem til hotellet, etter en utrolig morsom og energifylt dag i disneyland. Da jeg la meg ned i den ganske myke hotellsengen, med den lille bamsen min, kjente jeg en ganske så stor smerte inne i hodet. Det føltes ut som om jeg forsatt var i helvetesheisen, og berg-og-dal-banen, bokstavelig talt. Har slitt med svimmelhetsproblemer helt til nå, og kan bare holde meg unna alt som heter husker, karuseller og raske heiser.

Selvom hendelsen som endret en liten del av livet mitt, var grusom, så var Paris-turen en stor opplevelse! :-D


A dream come true..


Dette innlegget ble skrevet i forbindelse med IsaDoras konkuranse om en tur til New York. 

isadoravinn

Bloggurat

Nå har jeg regisstrert meg på bloggurat! (http://bloggurat.net/minblogg/registrere/cbaf1433aed92c658cef0b1898bc2b060dd311f3)

Okeii!Avkuttede bilder

Takk, blogg.no! Har lurt på dette leeenge nå... Takk takk! Skal huske på og ikke ta bildene så store fra nå av! :-)

Har hatt litt problemer med at bildene har blitt "kutta" av på den ene siden, men det hjalp blogg meg med! :-D Happy, happy, happy, happy! :-)


Savner sommerferien og å kunne kle meg i så tynne klær.... -.- ♥

Yes, altså!

-Snakkes!

Idiotisk

Ikke sant det er idiotisk? Våkne opp, og bare tenke idioti? Søren altså.

Det var vel akkurat det jeg tenkte nå, når jeg våkna. Idiotisk var det. Det som skjedde i gymtimen, idiotisk, idiotisk, idiotisk. Men altså, kan man styre følelsene sine? Kan man? Vel, jeg greide ikke det, nei...

Bra du vil ordne opp i det, det er bra, men alle behøver ikke være venner, alle behøver ikke være bestevenner. Har vært gjennom det før, men kanskje ikke du. Hvis du vil være bestevenner med hun, så for all del, vær det, men da følger ikke jeg med på veien.

Du må vite; I ♥ U, and i always will. Hope we'll get back together soon ♥.


...... ♥

Gymtimen var...

egentlig ikke så veldig morsom. Eller; likte det meste der som vi gjorde, men det var noe som skjedde der, som ikke var fullt så hyggelig.

Men nok om det. Snart drar jeg til mormor og bestefar, fordi.... jeg hadde lyst til det! :-) Skal bli der til i morrrrrgen, tror jeg? Så dette blir bra!

Ok.. Har nå 24 spørsmål på spørsmålsrunden, men trenger noen få flere, men hvis dere ikke greier flere spørsmål (xD) kan jeg lage fordet om.. Still spørsmål HER.


Love you babe <3

 

-Snakkes!...................................


Haldis, 13 år, fra Oslo. Kunne godt vært et par år eldre. Jente. Motsatt av det samfunnet kaller soss. Lider ufrivillig av sykdommen Morbus Chrons. Mer om meg her. Og mens vi er inne på meg; jeg elsker pandaer og jeg er en ekte ninja.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

kategorier

Beauty Bildedryss Dagens greie Everyday Foto Inspo KRETA 2012 Nye greier Outfits Tankespinn Video

følg meg

bloglovin hasit.blogg.no