lea the pig


bildet er tatt for en uke siden - null sminke, hoho

da er jeg nettopp kommet hjem fra Lea, noe som var veldig koselig! Har nok aldri ledd så mye på lenge, og lang tid...så det var jo veldig moro å være med henne da. i dette øyeblikket spiser jeg sunne pannekaker, noe jeg spiser hele tiden, for tiden! Kan sikkert legge ut oppskrift, fordi den er utrolig god, og enkel å lage!

Hva har du gjort idag?

skoledagheihei,

da regner jeg vel med at det er enten skole eller jobb på dere? Snart drar jeg på skolen, gleder meg.. haha! Joda, men det var egentlig bare deilig å komme i rutine igjen. Nå må jeg ordne meg, har ganske dårlig tid!!

Synes du det var bra å begynne på skolen igjen? heldigvis ikke så lenge jeg skal til Kreta, gleder meeeg..

knowing your own darkness is the best method for dealing with the darknesses of other people

Believe in yourself. Dream. Live. Smile. Laugh. Make your life, a good life. Don't let this small little problem ruin it, cause really; you only live once

Hva synes du?

kiting er min nye greie


På vei hjem med Jenny, og Amalie, fra skolen idag, ble vi plutselig i et helt rart "jegmågjørenoe(!!!!)"-humør, haha, beste ordet jeg har lagd.. definitivt. Amalie og jeg, bestemte oss for å spørre om vi kunne prøve kiting, og jeg hadde virkelig aldri trodd det; men det gjorde vi!! Haha, trodde jeg skulle dø av det øverste bildet til høyre, hvor jeg flyr over veska mi!! Nei, jeg føler virkelig på meg at kiting er min nye greie altså.

Hva synes du om bildene? //btw, de er tatt med mobil, -så det er litt dårlig kvalitet

it's gonna get better

Da drar jeg bort til Ingvil. Ha en fin dag dere; -og til de som ikke har det så bra.. vel, det blir bedre, uansett, det vet jeg!! Og husk; et smil om munnen gjør dagen alltid bedre.

Hva gjør du idag?

polaroid


nå må jeg gå å selge aviser! wihu..

Hva synes du om bildet?

outfit - flowergirl


kjole -vero moda, sko - fake jeffrey campbell

Hva synes du?

capri sonne og andre koselige saker


Hallo!

Ja, jeg vet jeg ikke har blogget skikkelig den siste uka, måneden, månedene.. men for å være ærlig har jeg ikke noe blogglyst. Men sånn er det, kommer tilbake sterkere når jeg har mer inspirasjon, har litt mer interessante outfits.. osv.


Nå sitter jeg i sofaen, har akkurat drukki opp min elskede capri sonne, og ser litt på tv (egentlig ikke), og lurer på om jeg skal gidde å ta på bokbind før mamma kommer hjem.. Tviler på at jeg greier det, men er verdt et forsøk...!  Bokbindene må være på til imorgen, så jeg stresser jo litt.. Men imorgen er det helg, og da skal jeg på Fridays med noen av jentene fra gamleklassen. Lenge siden vi har gjort noe sånn, lille gjengen. Vi har faktisk aldri gjort noe sånn.. det blir gøy. Håper vi jentene i den nye klassen blir bedre kjent etterhvert!

Hva gjør du nå?

 

noen bilder av meg selvHeihei! Ja, da er første skoledag overstått for meg, gleder meg egentlig bare til å komme litt i rutine igjen, og ikke være så sliten og lat hele tiden, gjøre noe, haha! Klassen min virka veldig fin, har ikke blitt helt kjent med de enda, men de virket hyggelige alle sammen, og læreren også! Og for dere som ikke har fått det med dere enda, så begynte jeg på ungdomsskolen idag! Hoho, minst igjen.. Er litt rart, men blir sikkert vant til det, hehe.

toppen er fra new yorker, og buksa er fra gina tricot. Gikk for noe helt enkelt idag jeg.

Hvordan var første skoledag for deg?

sommer'n er over for denne gangnoen unposted, og posted bilder fra sommeren i år..

Ja, da er sommeren over for denne gangen også. For 65 dager siden gledet jeg meg til å starte på ny skole, og nå er dagen her imorgen.. og ja! Det blir gøy med noe annerledes. Var klar for å slutte på barneskolen, klar, så det blir fint å ha noe nytt. Og tror da kanskje klassen min blir ganske godt kjent med hverandre, siden vi skal ha alle fag sammen (unntatt kanskje kh, men vet ikke), også kom jeg jo med to av mine beste venninner, Jenny og Amalie! Gleder meg til å bli kjent med nye mennesker, og jeg gleder meg til å få nye venner!

Sommeren har vært kjempefin, men skulle ønske den var litt varmere! Heldigvis får jeg litt sommer i høstferien, når vi skal til Kreta! og har jeg forresten nevnt at jeg har vunnet både veggdekorasjon, og en personlig almanakk?! Føler at hellet er med meg altså..Wihu!!

Hvordan har sommeren din vært, og skal du starte på ny skole imorgen?


 

rydde, no makeup, koselig, kjedelig, rommakeover

         sorry for dårlig kvalitet, får kameraet mitt tilbake snart.

Da er det rydding igjen.. Er det ikke litt rart.. Før jeg begynte å rydde, var det RYDDIGERE enn det er nå, nå som jeg har begynt.. wow. Ha en fin dag da dere, også må dere kose dere, enten i form av soving, gå på tur, være med venner, eller som meg; rydde.

Hva gjør du idag?

hello

Da drar jeg til byen snart! Har glemt kameraet hos pappa, så inntil jeg drar dit igjen, får vi kose oss med webcambilder, eller bilder fra mammas kamera! Kan jo bruke det også, for å si det sånn.. menmen. Og forresten, Brage og Tone (bruttern og kjærshtn) fikk et objektiv, som de ga til meg! Er til Nikon-kameraer, noe jeg ikke har, men skal bruke det på mammas! Det er det som er ett eller to hakk bedre enn 50mm, wihu! Nei, nå må jeg ordne meg ferdig, se litt på tv, pussepussepusse tenna og sånn. Så drar jeiii

Hva gjør du idag?

instagood


følg meg på instagram så er du snill - hasitable
idag er jeg gladmann. vi fikk vite klassene vi kommer i - det blir a-klasse på meg i 3 år til!

 

Hva synes du om bildene?

out in the sun

Jepp, da sitter jeg her med pc-en, kameraet, ipoden, og solbrillene ute i hagen mens jeg koser meg i sola, mens de andre er på øya. Åååh, jeg vil også!!  Og forresten, nå flytta jeg meg inn i skyggen igjen, det ble for varmt med sol. Vi har jo tross alt hatt så lite av det i Norge i sommer, og når den først kommer, er det mindre enn to uker igjen av sommerferien. Kødder du? Wellwell, får nyte det så lenge jeg kan.

Skal du kose deg ute idag?

det finnes positive ting ved livet


familie venner dyr kjæreste bestevenner sol varme regn internett vesker klemmer kyss kyss på kinnet magasiner bøker klær sko hunder hamster katter hus leilighet tv pc lykke glede kjoler reise shopping film kino godteri mat audrey hepburn marilyn monroe tumblr facebook blogg instagram fotografi gode mennesker forfattere kjærlighet fred avslapning gress jord poter spotify musikk

 

Gjør noe av dette deg lykkelig?

my favorite spotifyplaylist

dere finner spillelista her! det er favorittlista mi, hører på den hele tiden!

Jepp, da er det fredag igjen da! Eller, for noen, for meg er det fredag hver dag! Hoho. God morgen, alle sammen!

Hva skal du gjøre idag?

just a smile; and some feet.Da var det kommet litt varme til lille Oslo igjen da, får håpe det blir varmere i august, enn i juli! Nå har jo jeg kjøpt masse gensere, vinter-dr.martens, og snart blir det vel parkas, så det hadde jo vært fint om jeg kunne brukt de snart, menmen. Det er fantastisk med litt varme!

Akkurat nå sitter jeg i den fine, litt harde, gamle, lilla stolen min, mens jeg hører på Juntafil på p3. Haha, anbefales, det er morsomt!

Hva synes du om bildene?

I'm not sure how to impress you so I hope being myself is good enough.

Hva synes du?

og har du noen gode sitater på lur..?

outfit of the day' kinda

t-skjorte -hm, bukse -gina tricot

Da var det torsdag igjen da! Eller, vel.. det føles vel mer ut som lørdag, alle dager! Endelig er det litt sol ute idag, og det skal jeg snart ta meg nytte av.. Har bare vært inne i hele dag, og stappa i meg pensilin for en betennelse jeg har bak øret... jævlig irriterende! Og jeg må bare nevne noe.. På instagram la jeg ut et bilde av håret mitt (ja, eller pluss meg da, haha), og en veldig kjent instagrambruker, reposta bildet mitt! Haha, kanskje bare noe småtteri for dere, men denne jenta har 3000 followers, så ja, jeg følte meg ganske kul altså.

følg meg på instagram; hasitable

Hva er instagramen din?

permanent dipdye

Endelig har jeg fått dipdyehår; -og det permanent! Det var mye styr med farginga, glemte til og med det viktigste pulveret, så det tok 2 timer å få det som jeg ville, men det ble til noe fint da, er veldig fornøyd! Love it.

forresten, skjorta er fra hm

Hva synes du?

som12sv

find her

...de må finne henne.. Utrolig at noe sånn kan skje, antageligvis helt tilfeldig. Veldig skremmende, og jeg håper de finner henne i god behold, virkelig. Sender varme tanker til de pårørende av denne saken. Bli medlem av denne gruppen på facebook, hvis du vil ha mer info mm.

finn henne i god behold. ♥ Sigrid Schjetne ♥ 

julyjeg synes juli har vært en ganske fin måned, med mye opplevelser! først danmark, så jæren, så hytta, (22.juli..), sarpsborg, og så norway cup! Blogginga har ikke vært på den beste siden, menmen -ferie, right? Har hatt en koselig ferie, med litt venner, og litt familie!

Hvilket bilde likte du best?

rydde er gøy det


dere ser jeg har en del jobb foran meg ikke sant? Det er sånn på grensa til forferdelig.. eller håpløst, kall det hva du vil.. Det er en meter på gulvet hvor det ikke er klær nå.. luksusproblem, jævlig teit egentlig, menmen. Jeg sparer til et nytt skap eller en kommode, og det går ikke så bra, fordi jeg bruker de opp på mat eller klær.. skal seriøst forby meg selv å kjøpe noe, låse inn pengene et sted eller noe dritt.

Ønsk meg lykke til da!

 

outfit


topp med krage - usa, genser - ginatricot, skjørt -ginatricot, sko -usa

 

nå drar jeg på jentekveld! wihuu

Hva synes du?
...................................


Haldis, 13 år, fra Oslo. Kunne godt vært et par år eldre. Jente. Motsatt av det samfunnet kaller soss. Lider ufrivillig av sykdommen Morbus Chrons. Mer om meg her. Og mens vi er inne på meg; jeg elsker pandaer og jeg er en ekte ninja.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

kategorier

Beauty Bildedryss Dagens greie Everyday Foto Inspo KRETA 2012 Nye greier Outfits Tankespinn Video

følg meg

bloglovin hasit.blogg.no