Forventninger

Har man alltid forventninger? En forventning til julegaver, bursdag, eller kanskje en annen spesiell hendelse, som første skoledag, på ny skole?

Jeg har alltid hatt forventninger, enten gode eller dårlige. ;Hun er sint på meg i morgen også... eller; Hvorfor er hun så furten? Sikkert det i morgen også.....

Men noen ganger stemmer ikke forventningene våre. Noen ganger går det den andre veien, en vei du ikke hadde trodd den skulle gå. Den svinger av, et sted som du enten ville, eller ikke ville at den skulle gå. Selv, har jeg opplevd begge deler. Jeg har opplevd at forventningene mine ikke stemmer med det som egentlig skjer.

La meg gi et eksempel, som skjedde for lenge siden, men som etter min mening gir et bra eksempel for det jeg skal fortelle;

Vi gikk hjem. Jeg og Amalie. Ingen av oss visste at vi snart skulle blir bestevenner. Vi hadde vel snart kjent hverandre i litt over et år, men vi kjente hverandre ikke. Vi gikk opp, så barnslige som vi var på den tiden, lekte vi med bamser. Jeg mente det ikke vondt, men kastet da bamsen min i ansiktet på Amalie.

Den dagen idag ler vi godt av det, men det var ikke en like god stemning akkurat da.

Jeg forventet at Amalie skulle være sint på meg for evig, men som jeg tok feil, gikk det bra, når vi begge sa at "vi tulla". Utrolig hvordan ting ordner seg!Husk at idag, ikke nødvendigvis er lik som i morgen.

Oiiii

Hei Heiiii!

Hvordan går det med dere? Jeg har det bra, jo.. :-)

Kom bare på i slengen at jeg ikke har lagd spørsmålsrunden, når det er 3 (!!!) uker siden jeg startet.... Det er ca. 20 spørsmål nå, men hvis jeg skal lage video, tror jeg det må være litt flere spørsmål, men.. ja... Hvis dere har venniner og venner som kanskje kunne tenke seg å spørre noen spørsmål, og ta en titt, eller at du vil stille spørsmål om meg, hva jeg driver med, eller noe som helst annent, så er det bare å spørre -HER-

Bare spøøør!! :-D

 
Hahahhaha :-)

 

Soooo, please comment?? :-)


 

KlassefestenHei dere.

Har ikke blogget på et par dager, men det er fordi jeg har lagd meg et lite "internettforbud".. For noen dager siden var jeg på internett veeeldig mye, og fikk ikke sove på kvelden, hadde litt vondt i magen og det verka i hodet... Derfor var jeg ikke på internett eller pc-en i det hele tatt i går.

Men....

Lovte  å legge ut bilder fra klassefesten, som jeg nå har gjort. Det var en utrolig hyggelig, og morsom fest. Synd at dette kanskje er den siste! :-(

Fikk noen blinkskudd på trampolinen av Kristian, Carl og Mathias! Det var gøy å ta bilder av dem, selvom det tok noen minutter for å få et blinkskudd... .:-)

Ok!

-Snakkes!

Ææææææh

Hallooooo!

En stund siden forrige innlegg, men la meg være ærlig; skolen har begynt igjen, og noen ganger må leksene komme først, og må ha litt tid til venner også, men jeg elsker å blogge, så smetter inn ett innlegg her og der!

Jepp... Siden jeg ikke har noen bilder fra i dag, enda... Så tenkte jeg å fortelle dere at det får jeg snart!

Bilder fra klassefesten og bilder fra skolestartfesten idag, kommer! Bare å glede dere... :-)


Random bilde, ja.. vet det, vet det.. Sorriiiii! :-(

-Snakkes!

Mye ut av dagen, ja....

Hei dere!

Hele dagen har det jo vært helt fantastisk vær! eller ikke.. Så har ikke fått så mye ut av dagen da, men jeg har lagt cupcaketopping, og har fått kommet meg litt ut av huset!

For de som lureeer, klassefesten var helt fantastisk! Jeg hadde det supergøy, og det tror jeg alle andre hadde også!

Det var noen som ikke kunne komme, inkludert Jenny... Hun hadde så sykt lyst til å komme, men kunne ikke, fordi familien hadde planlagt en hyttetur, som hun ikke kunne gå glipp av.. Så hun ville at jeg skulle ha klassefest, sånn som jeg hadde i 5. klasse, men er ærlig talt ikke sikker.. Liker godt jentekvelder også jeg :-) Det å bare kunne slenge seg ned på sofaen, med en pose chips og smågodt, og se en ordentlig jentefilm sammen med gode venniner.. Det er livet det!

Bilder fra klassefesten kommer kanskje på mandag, når jeg er hos mamma igjen.

Ok, det er fest nede for stemoren min, så bør kanskje få bakdelen i gir, og komme meg ned..... Hehehheheehhehehehehhhehheheheheh o.O

-Snakkast!

Ja, bare spør!

Siden jeg ikke har noe intressant å skrive akkurat nå.. Minner jeg dere på at dere kan spørre spørsmål til spørsmålsrunden forsatt! :-)

Bare spør! !-HER-!


Bilde fra i går <3 :-D

 

-Snakkes!

Klassefest!

Hei dere!

Om ca. to timer er det klassefest hos Kjerstiii :-) Det er en tradisjon, det.. Og det er alltid like gøy! Kan jo kanskje vise dere bilder fra festen i fjor! :-)Gosh! Vi var små!... :o JAjajjjaja... :p

 

-Snakkes!


 

Min dag i ord og bilder

Dagen har vært.. lang, men morsom.

Vi hadde norsk skjønnskriving (???) i første time, som jeg liker godt.. Hahhah :-) Det er et helt nytt fag, men norsk er et av yndlingsfagene mine, så jeg likte meg godt!

Resten av dagen hadde vi de vanlige fagene, inkludert matte. Vi har (desverre) fått Grunntall som mattebok, som jeg, synes er utrolig kjedelig.. Jeg greier ikke holde meg våken når vi driver med de oppgavene som er i boka, og greier heller ikke være konstentrert... Æsj, nå kan vi liksom ikke ha Abakus lenger?! Jajajjajaa, all matte er ikke så gøy uansett så, kan vel ikke forvente noe.. MEN FORVENTA DEN VANLIGE BOKA.

Ok! Skal ikke fortelle om den "dårlige" mattetimen.. hahhahahah

Dagen har vært veldig fin, og i dag tok jeg med kameraet! (så flink som jeg eeer :-)) Så jeg tok masse bilder, og dere kan se noen av dem!


Hahhahah :-D

-Snakkes!

btw; er bildeformatet lite hos dere også? Det er på 600 px, men.... jaja.

Bilder fra første og andre skoledag

Hei dere!

Siste innlegg var hentet fra hedda.blogg.no, har ikke spurt om det er greit, men synes de fleste burde få se det! :-)

Velllll...Ja... Tok en del bilder på første og andre skoledag, men så smart som jeg er, greide jeg å glemme det idag, hvor vi skulle på tur.... Hahhahahahahahaha.. jajajajajjaa...

Men dere får nøye dere med bilder fra første og andre- skoledag da! :-)


Dette er den nye jenta i klassen, Henriette! :-) ♥


btw; burde jeg ha videoblogg??

-Snakkes!

;Hva synes du om bildene?

 

22.aug.2011


Det er synd å si det, men det vil nok alltid være noen som kommer til å prøve å gjøre alt i sin makt for å ødelegge for deg. Ihvertfall i de flestes tilfeller vil jeg tro. Enten det er i form av å spre falske rykter, henge deg ut offentlig, flørte med kjæresten din, videresende nakenbildene av deg som ved et uhell havnet ut på internett, kommentere anonym dritt på bloggen din, eller kanskje bare sladre på at du jukset på en prøve. Og det er ikke til å skyve under en stol at det er helt ekstremt provoserende og irriterende.

Vi har vel alle vært ofre/vitner til jentedrama helt siden dagen vi gikk inn i første klasse på barneskolen. Da jeg var mindre hadde jeg en tendens til å, av en eller annen grunn, være innblandet i alt dramaet som var å være innblandet i. Det virket ihvertfall sånn. Nå som jeg ser tilbake på det i ettertid tenker jeg herregud så mye tid og tårer jeg kastet bort på å bry meg om slikt! Jeg hadde en vane med å ta meg veldig lett nær av ting, og hvis noen for eksempel kommenterte at jeg hadde stygge øyenbryn en dag, kunne jeg ta meg selv i å stå timesvis foran speilet for å prøve å fikse de senere samme dag. Jeg var rett og slett altfor opptatt av hvordan jeg ble oppfattet, og hvordan folk syntes jeg så ut. Når jeg så ei jente jeg var "uvenn" med, fikk jeg verdens største klump i magen. I lengden blir jo sånt utrolig slitsomt, og etter å ha grått i fanget til mamma utallige ganger, innså jeg at jeg måtte gjøre noe med dette. Jeg kunne ikke la meg selv knekke bare fordi noen frekke, sannsynligvis misunnelige jenter tydeligvis fikk en tilfredsstillelse ved å oppføre seg sånn. Jeg begynte å endre tankegangen min litt. I stedet for å tenke hva har jeg gjort dem egentlig? off, tenk om de roper noe stygt til meg på skolen i dag foran alle? skulle ønske de likte meg.., merket jeg at ved å "styrke" min egen selvtillit ved å tenke tanker som "jeg er god i volleyball, jeg er flink på skolen, jeg har de beste foreldrene jeg kunne tenke meg, jeg har verdens beste hund som kaster seg over meg av glede når jeg kommer hjem, jeg bor i et stort hus, og jeg har en håndfull venninner jeg vet jeg alltid kan regne med"  kunne jeg skjønne hvorfor vedkommende var som de var mot meg. De kunne jo ikke være noe annet enn misunnelige!

Jeg innså hvorfor vedkommende var som de var, og bestemte meg heller for å synes synd på dem, enn å irritere meg over dem. Det gjorde alt mye bedre. Jeg tenkte heller at de personene som betyr noe for meg tar meg for den jeg er, de er glad i meg for den jeg er, og kommer aldri til å dolke meg i ryggen, så hvorfor bryr jeg meg om hva den gjengen der mener om meg? Det jeg egentlig vil frem til er at du ikke skal la NOEN bryte deg ned på noen som helst måte. Du vet selv hvem du er og hvilke kvaliteter og verdier du har, og ingen kan ta fra deg det. Du bestemmer selv hvem som skal ha innvirkning på livet ditt - ikke la noen motbevise det for deg!

Innlegget er hentet fra //hedda.blogg.no//. Synes det var et utrolig bra innlegg, jeg.

-Snakkes

Nikesko!

Hei dere!

Tenkte å vise dere mine drømmejoggesko! Hahahahhaaha... Neida. Men her er nikeskoen min! :-)
-Snakkes!

nikevinn

......

Den siste dagen av sommerferien er alltid like fæl. Du må planlegge hva du skal ha med deg, og er jo egentlig fylt med spenning og glede, hvis man begynner i 1. klasse... Nå begynner jeg i 7. klasse og gleder meg ikke. Alle gleder seg til syvende klasse. Alle. Men så er det noen i kroken da. Noen som ikke vil være størst. Noen som liker å være minst! Og den personen i kroken, ja det er meg det!

Gleder meg ikke til syvende klasse.

Men så må man jo gå videre.. En av grunnene er.. Etter 22. juli, er alt annerledes. Alt. Det blir rart å begynne på skolen igjen, etter en sånn katastrofe. Bare gå videre liksom.

Men husk, vi skal aldri glemme de som lider nå, og hva som har skjedd.
 

Få meg på -for faenHei dere!

Nå drar jeg opp til Bea, for vi skal se, få meg på, -for faen! :-) Desverre starter den ikke før syv, så vi må bare være der oppe til den starter men..... Jajajajjajajajaaa!

Gleder meg sykt hvertfall, høres ut som en helt lættis film ... :-)


I have the same outfit todaiiii :-D

 

-Snakkezzzz^.^

Brutterns pc! :-)

Hallo alle sammans, melk er naturlig rik på proteiner og ant...

Neida, jeg er ikke mister Melk og drikker heller aldri melk, men la oss ikke snakke om det nå! :-) 

Akkurat nå har jeg ryddet Brages (storebroren min) rom og tok meg friheten til å sitte litt på pc-en hans! :-) Mac er så sykt bra, det har liksom alt! Photo Booth, og Photo Booth og Photo Booth og ja. Masse... Ønsker meg mac!!! Hhaahhahahahahahahahhahahhahahhahahahahha :-)

På veien til å få et perfekt rom for min store storebror, har jeg veltet en spritdrink, plukka masse flasker og bokser fra gulvet, brettet klær, tatt på putetrekk, kledd på hans tre gitarer, flyttet litt på ting (hehhehehehehe), satt ting på hylla, sett noen av mine ting.... og ja, masse... :/

Dere kan jo få se noen bilder! Det er jo ikke helt perfekt, men perfekt i forhold til hva det var! Hahahahhahaahh

Okei... unnskyld, dere får visst ikke bilder likevel! Mac er vanskelig...-Snakkes!

Koselig!

Hei dere!

Når vi spiste på lambersetersenteret, fikk jeg kompliment om stilen min! Trodde aldri jeg skulle få det, men det var veldig koselig da! :-)


Hun jobber på Lille Persille på lambertsenteret! :-) Glemte å spørre om hva hun het, men hun var veldig hyggelig da! :-D

 

-Snakkes folkens!


Fin dag du! :D

Helleu.... :-)

Idag har jeg vært på lambertsenteret med Bea, Marie, Nina og litt Ingvil! Vi hadde det kjempekos på butikkene, og hadde det suuuuupergøy!

Prøvde syke klær, Matcha fra topp til tå, og gjorde masse moro! (Okei, tror jeg har sagt gøy, litt for mange ganger nå...) Nå sitter vi med sjokolademasker og ser på,..... Wait for it...

Disney Channel! Det er sykt moro ass... Hahhaahhahaha, not.

Vel, bilder!Hahhaahaha, sjokolademaske.. Lukter sykt sjokolade faktisk! :)

 

-SnakkezzzzOutfit :-)

Minner dere på at det bare er å spørre spørsmål på spørsmålsrunden HER.


Hei Hei!

I farta her, skal på lambertsenteret med Bea, Marie og Nina! :-D Nei, hvertfall.. Denne bloggen er jo ikke en "skjønnhetsblogg" eller "moteblogg" eller hva jeg skal kalle det.. Det er en hverdagsblogg, og egentlig skriver jeg kun om hverdagen, men nå som jeg har holdt på så lenge, er det jo greit å begynne med noe annent også.. ? :-)

Her er outfitet mitt idag! :)


//Topp; Kappahl// //Shorts; Kappahl// //Tights;Kappahl// //Sokker; Gina Tricot// //Hårsløyfe, Glitter//
 

Shit! Mye fra Kappahl! :o

Nå må jeg dra! -Snakkezz!

 

btw; Jeg, Bea og Marie (og Nina????) skal lage må-gjøre video i kveld! Forslag til hva vi kan gjøre?

Må gjøre- video!

Minner dere igjen på at spørsmålsrunden er godt i gang, og at det bare er å spørre spørsmål i DETTE innlegget! :-)


Hei dere!

Det var veldig hyggelig idag sammen med Marie, Bea og Nina! :D Vi var litt forskjellige plasser, og prata, pretty much.. :-)

Vi tenkte litt på det, og fant på at vi skal ha må-gjøre video i morgen! Da er det bare å si ting vi skal gjøre! (Bortsett fra smør i skje-greia.....)

Finn på ting vi kan gjøre! :D-Snakkesss!

 

Stikker til Bea! :-)

Okei! Bare still spørsmål i spørsmålsrunden HER dere, mens jeg stikker av til Beate! :-D Snakkez.. 

Godt i gang!

Still spørsmålene til spørsmålrunden HER.


Ja, hei!

Da er jeg "godt" i gang med å forberede spørsmålene! Dere har stilt sånn ok- mange spørsmål, men det er ikke nok enda! Spre dette utover vennekretsen, så blir det bra vettu! ;-)

btw; Lesertallet steg sykt i går! Shit.Ok, dette kan vi klare! :-)

 

-Snakkes!

Sen moooooooorgen

Minner dere på spørsmålsrunden, som dere kan spørre spørsmål om meg eller andre ting! Innlegget dere skal spørre på, ligger HER. 


Hola!

Det ble sen morgen idag, og alt fordi....... Naboen våres pusser opp! Greit nok det altså, men snekkerne han har leid inn, starter klokken åtte om morgenen, med å slipe og bråke... Dette våknet jeg av, og var så irritert, at jeg bestemte meg for å sove igjen, og greide jeg ikke det? Jo! Og da endte det med at jeg sov til klokken 11 ... :-) Jeg må være verdens flinkeste altså.. !

Sååå.. ja.

Hva skal jeg skrive om? Dagen har så vidt begynt og... jeg? Jeg har ikke så vidt begynt engang. Hahahaha....lol, assåååååå. Neida, nå skal jeg ikke være sånn -hyper-bærte-dust-i-hue-jente .. :-)) Men, ja.

Siden jeg ikke har noen bilder fra idag enda, så får dere nøye dere med fotoshoot-bildene en gang til, lover, det må bli bedre!


Fotograf: Hedda R. :-)

-Snakkes da!

 

Video eller tekst?

Hei dere!

Har nå fått inn noen få spørsmål, og begynner å lure på om jeg skal lage det gjennom video, eller et innlegg... Hva synes du?


Dette blir bra!

 

;Skal jeg lage det med video eller tekst? :)


Ok, -lets start then!

Da er spørsmålsrunden i gang!

Dere kan spørre om alt mulig, men jeg svarer ikke på de spørsmålene jeg ikke føler er nødvendige å svare på, ok? ;) Da er det bare å spørre i vei, folkens!


Elsker, Elsker ikke.. Elsker, Elsker ikke.. Elsk.....

 

Spør i vei folkens! 

Shoppis med Mams!


Denne kjøpte jeeeg!

Fornøyd mams! :)

Vi besøkte Domkirka, det falt noen tårer da, ja..Jobben til Mamma er nå pakket inn i plastik, og ser egentlig ut som en... Nei.


Hei dere!

Delte det ikke med dere før, men det var kanskje sånn at jeg skulle møte Thale Heid i dag, men desverre ble det lite tid.. De hadde sen frokost, hahah! :)

Mennnnnnn.... Etter vi hadde vært på sykehuset, for at jeg skulle ta sprøyta mi, og de vanlige rutinenene, så mente mamma at nå måtte vi shoppe litt til skolestart, og det gjorde vi sannelig!

Jeg kjøpte veldig mye... Hahahahhahahhaha!

Har ikke tenkt å dele innkjøpene med dere akkurat nå, men hvis noen er intressert, skal jeg lage innlegg vettu! ;) Håper dere likte bildene!

 

-Snakkes!

Til Sykehuset!

Hei Hei!

Slenger bare inn et innlegg før jeg er på farta til sykehuset!Marie mener det, hva mener du?

Heisann folkens!

Sitter i bare t-skjorta og har egentlig ikke kommet meg i gang enda, selv om jeg har vært våken i snart to timer.. :) Dagen startet med at en utrolig søt hund kom å vekket meg, mens den slikket meg i ansiktet og var skikkelig illeluktende..... Hahahah ♥

Katy Perry på ørene, og er egentlig i ganske godt humør!

Menne.... Igjen skriver jeg da, - over til overskriften.

Fikk en kommentar fra Marie her igår, som svarte på spørsmålet jeg stilte dere på det forrige innlegget (les det HER), og hun svarte som så at hun gjerne ville at jeg skulle ha spørsmålsrunde! ;)

Vet forsatt virkelig ikke om jeg kan ha det, men kommenter hva dere synes! Hører på dere vettu! ;)-Snakkes!

;Så igjen, synes du at jeg skal ha spørsmålsrunde? :)

Spørsmålrunde????

Hei dere!

Det har desverre vært lite blogging den siste uka, fordi jeg har vært i Danmark! :)

For de som lurte, jeg kjørte speed-danskebåten fra Danmark til Larvik, og kom hjem kanskje klokken 4 på natten. Det anbefales virkelig å kjøre buisness class! Det er greit å betale noen ekstra mynter noen ganger, for optimal komfort... :) Da slipper man liksom å stresse for en god plass, man har liksom en! (btw; De har GRATIS brus på buisness class.... :-))

Menne .. Over til saken.

Fikk en kommentar nylig som sa som så:

Lenge siden sist.. men bare et spørsmål.. hvem er dine 5 beste venner? og kan du ha en spørsmålsrunde? elsker bloggen din! <3

Svar til deg min venn; Jeg har egentlig kun to "offisielle" bestevenner, men jeg har mange gode venner som jeg er veldig glad i da. Jeg aner ikke om jeg kan ha spørsmålrunde, vet ikke om det kommer inn nok spørsmål sånn at det er verdt det... Kan ikke si jeg har veldig mange lesere, men det er ikke målet mitt heller. Jeg liker det hvis dere som leser bloggen min, liker det jeg skriver, men i bunn og grunn så skriver jeg her fordi jeg liker å skrive. Jeg er ikke en jente som søker berømmelse. Tusen takk for det!
Bildene er tatt av Hedda R.

;Mener du at jeg skal ha spørsmålsrunde? :)
 

Hmmm... Ja

Hallo!

Akkurat nå sitter jeg tom for cola, og chiller foran tv-en som har Hells Kitchen på skjermen.. Gøy? Ja. Veldig, liksom. Hells Kitchen er kanskje det mest unødvendige kjendisprogrammet som er helt PR-fokusert... ÆÆÆÆÆÆ!

Idag regner det, og alt ble vått.. Det er klamt og ekkelt i lufta, og i tillegg må jeg tenke på å pakke ut, og pakke inn igjen i kofferten, for i morgen drar vi til Danmark (som har vært supergøy alle år) etterfulgt av regn  hele uka.... Yeyyy

MEnne... .Da skal jeg vel fortelle hele dagshistorien min da.. Neida..

Jeg tok bussen til Ekeberg for å henge litt med Jenny og sånn på Norway Cup, som ikke ble så lenge, i tillegg var det regn... :( Men det var gøy å være med Jenny da! :D <3

Jeg leverte google-tegningen min, men den og Jenny sin ble bare lagt i hylla med en gang, så jeg vet ikke om min kommer på veggen, men jeg tror Jenny sin kommer der, fordi hennes tegning synes jeg ble veldig fin! :D

(btw; veggen er veggen med de "beste" tegningene :) Hittil har 3 av mine 4 tegninger kommet opp, så de blir scannet! :D Vet ikke hvordan det kommer til å gå med den siste da.. )

Okeii..! Legger ut et bilde fra leirskolen jeg.. :)


Og ja.. Vet jeg hadde mistet en tann da... :p

 

-Snakkes!


 

Helleu!

Er på Google-teltet på Norway Cup med Jenny! :) Alltid göy med Google-logoer! Hittil har 3 av mine 4 logoer kommet på veggen! :D **stolt** :p

Neida.. Google har en konuranse som heter doodle4google, hvor man lager en egen logo til google og har en sjanse til å vinne 24 timers visning av logoen din på google.no! :) Trykk -HER- for å komme til siden dems :)

Ok, må gå!! :DJenny er slem.

Jenny er slem..... :( Og velger og ikke si hvorforrrrrr.... :))

Men nok om det! Jeg er nå hos Jenny, og gjør ikke stort egentlig. 

Idag har det vært veldig fint, men alt for varmt!!!!!!! Vi surra rundt som noen idioter, før vi endelig fant søsteren til Tale Heid (søstra hennes sin fotballkamp, men. jajajjajajaja) sin fotballbane... :) (btw; de møtte jeg på Kreta, så dere har nok ikke hørt om dem da...) 

Mennneeeee... Jeg har fått kabelen til kameraet mitt, såååå jeg kan blogge med EKTE kamera! Er ikke det kult da?! Neida,,,,,,,,........ 

Siden jeg ikke har noen nye bilder for hånd, tar jeg bare frem noen bilder fra i fjor.. :p

 

Goooood times .... <3

 

-Snakkessss! :D 
RaNDoM innlegg.... nr. 2 xD

Heisann.... Det er Jenny... Igjen! :D Dette er mitt innlegg nummer to! Skikklig stolt, altså! Neida...

Todaaay Haldis og jeg har vært på Norway Cup :)) Very funny- bunny! Vi så på to fotballkamper og ellers var vi i G- sportteltet, doodle 4 google og lagde fotballkort :D Kort oppsummert: En veldig interresant  dag!  Som sist skal jeg ha noen utdrag fra Haldis: 

OBS! Haldis har vært stum idag, så det blir dessverre ingen utdrag....

MEN ikke bli lei deg! Jeg har noen bilder som trøst:


Fra sletta !!Sweety <Haldis er veldig glad i hunder og cupcakes! (vet ikke hvorfor jeg tok det bildet)

 

SOm Haldis pleier å skrive:

- blogges <3

Fotoshootbilder

Var på fotoshoot i "Spøkelsesskogen" med HEDDA i sted! Her er bildene!
Hva synes du om bildene? :)

-Snakkes!...................................


Haldis, 13 år, fra Oslo. Kunne godt vært et par år eldre. Jente. Motsatt av det samfunnet kaller soss. Lider ufrivillig av sykdommen Morbus Chrons. Mer om meg her. Og mens vi er inne på meg; jeg elsker pandaer og jeg er en ekte ninja.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

kategorier

Beauty Bildedryss Dagens greie Everyday Foto Inspo KRETA 2012 Nye greier Outfits Tankespinn Video

følg meg

bloglovin hasit.blogg.no