norway cup, konsert, tivoli, og litt mer


heihei,

idag var nok en dag på norway cup ute på sletta. De som bor på Ekeberg må jo for en gangs skyld komme seg ut når det skjer så mye, og det har de gjort! Møter folk jeg kjenner hele tiden, jeg! Men det er bare koselig. Idag skjedde det faktisk mye mer enn de forrige dagene, først var vi bare litt rundt på sletta, også bestemte vi oss for å dra på tivoli! Jeg tok selvfølgelig ikke noenting, unntatt pariserhjulet! Det var skummelt, og gøy! Fikk noen kule bilder. Etter det, var det å møte litt forskjellige folk, fremmede og kjente... heh. løpe rundt på sletta, og derretter, bestemte jeg og Emma oss for å dra på konsert, noe jeg ikke angrer på i det hele tatt! Helt tilfeldig kom vi på første rad.. første rad. Jeg fikk øyekontakt med Admiral P, og det var utrolig moro å høre både han, og Eric Saade, og Tone Damli (Åberge).

Skal dit imorgen også, det blir gøy!

Hva synes du om bildene?

innkjøpsvideo

sett på 720 px.

1. Ikke ta dette seriøst

2. Jeg er ikke sånn til vanlig... (det var bare jævlig kleint å spille inn)

3. Hakuna Matata sangen var helt og fullt kødd..

4. Jeg snakker ikke sånn engelsk, hvis du lurer på det...

5. Den ble redigert (satt på tekst, og klippet) av Jenny

Haha, jeg var helt rar i den videoen, men la gå.

skal ikke engang spørre hva du synes, fordi jeg vet det fra før av.. haha

 

 

 

smiling

følg meg på tumblr og instagram -hasitable

Hva synes du?

healthy pancakes eating

Heihei!

Dagen idag har som vanlig gått til norway cup! Egentlig er det ikke så mye å gjøre lenger, men ja. Imorgen skal jeg prøve å satse på å male på min egen t-skjorte! (lol??) Wellwell. Det skjedde noe annent idag da.. hhahaha, vi møtte noen Marie og Beate kjente, soo ja. Jeg ble litt sliten, så jeg dro hjem, og lagde meg "sunne pannekakeeer", men de blir automatisk usunne når jeg lager de.. (rart?) jeg tok kanskje 5 skjeer med sukker oppi! Haha, dere finner oppskriften her -kjempegod!! (ps gjør ikke noe å ta litt mindre sukker enn meg....)

Har du lagd sunne pannekaker før? 

norgescup lzm

høy iso yes -sorryyy
 

Hvis noen lurer, er solbrillene mine fra hm, toppen fra gina tricot, shortsen fra new yorker, og veska fra hm! Hehe.

 


Første dag på Norway Cup var fin den! Håper på litt bedre vær, men det er vel bare å håpe... Det har jo ikke vært den beste sommeren, for å si det sånn! Menmen. Finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær! Hahahaha... men det skjer litt spennende på tirsdag, og onsdag, når donkeyboy og madcon kommer! Det skal vi dra og se, hvertfallllllll!

Hva har du gjort idag, og hva synes du om bildene?


følg meg på instagram.. hasitable

it's raining baby'

hey guys,

akkurat nå sitter jeg og mamma og ser på en eller annen film på tv3. Fin er den hvertfall! Ville veldig på konserten ute på ekebergslettasletta, siden det er norway cup, men kom ikke i kontakt med noen som ville dra, så da ble jeg bare hjemme! Og vet dere hva? Jeg har kjøpt meg vinter-dr.martens! Kanskje litt tidlig, men de kosta halvparten enn det de gjorde i vanlig butikk, siden de ble solgt på finn, så ja. Kun 600 kroner, det er jævlig billig! Kan vise dere bilder senere en gang, men kan ikke love noe, hver gang jeg lover noe her, glemmer jeg det alltid.

og en ting til. dagens irritasjon: yolo. Hvem bruker yolo egentlig? Joda, det er noen, men det er bare, eh. nei. nei. nei. yolo.. YOLOOOOO. Haha. hva faen

Hva har du drevet med idag da?

vi får besøk i lille sarpsborg

Heihei!

Nå sitter jeg på kontoret, og om sånn cirka to timer, kommer barndomsvenninna til Jenny, Tea! Har aldri møtt henne, men vi har skypa litt og sånn, så det blir jo ikke helt fremmedbesøk, for å si det sånn! Det blir koselig. Jenny står i dusjen nå, så jeg får vel bare gjøre meg ferdig, hoho. 

Hva gjør du idag?

JC´s

Så utrolig fornøyd med "Jeffrey Campbell"-skoa Jenny kjøpte til meg i usa! Tusen takk! btw, de kosta sånn cirka 300 kroner, og er fake, hoho.

Hva synes du? 

 

det føles så lenge siden. det føles så kort...


idag.. idag er det et helt år siden jeg satt hjemme, klistret til tv-skjermen, uvitende, og sjokkert om hva som hadde skjedd. sannheten er at jeg ikke har skjønt hva som har skjedd. Enda. Et helt år etter, sliter jeg forsatt med plager ingen skulle tro jeg slet med. Idag var jeg utenfor høyblokka. Det stedet, der 8 mennesker mistet livet, så utrolig brått. Noen av dem... noen av dem var bare på en tur, for å kjøpe seg mat. De levde så vanlig som alle andre, men likevel mistet de livet. Jeg er så utrolig glad, for at mamma kom ut i live, fra den høyblokka, massakrert av en morder.  De 69 på Utøya også. De ante fred, og ingen fare, og var på en sommerleir, fullt med vennskap, kjærlighet, og tradisjoner, ikke minst; politiske og glade ungdommer. Nå er mange av dem borte.

Jeg kan si så mangt om den dagen, jeg husker så mye. Jeg husker kvelden hvor jeg satt inntil mamma, og så glasskår i håret hennes. Skjønte ikke hva som hadde skjedd. Jeg skal ikke si så mye, jeg tror man vet det meste... men jeg, jeg har slitt litt med forestillinger, og tanker om dagen ifjor sommer. Mange av disse vet ingen om. Det blir sikkert sånn en stund til.

Før idag var jeg i domkirka. Noen som så meg på tv? Jeg var der faktisk en del ganger. Da Eskil Pedersen kom opp for å holde tale, det var det beste. Han sa alt det riktige, og han sa alt det vi trengte å høre.

Idag har følelser kommet frem i øynene mine, følelsene har kommet i magen min, og jeg har tenkt, en hel del. Jeg er så glad jeg, mamma, og resten av mine, er i live forsatt. For det kunne gått så mye verre.

jeg er glad i landet mitt jeg. jeg er glad i mamma.

unposted pictures

Jeg har brukt kvelden på å ordne nytt design. Mye enklere, og litt finere. Veldig fornøyd!

Hva synes du om bildene?

morbus chrons

Har tatt dette opp en del ganger nå, men føler ikke at noen av de innleggene har blitt noe særlig bra, derfor lager jeg et nytt et.

Jeg har en magesykdom, tarmsykdom, inflammatorisk tarmsykdom -kall det hva du vil, jeg har hvertfall Morbus Chrons. Denne sykdommen gjør at jeg i noen perioder kan ha veldig vondt i magen, og være veldig sliten, mens i andre perioder, kan jeg være akkurat som alle andre. Det er rett og slett en sykdom som gjør at det er for mange immunceller i magen, som lager sår der.

Og det andre kjipe med denne sykdommen er at jeg har fått så mye annent bare ved å ha den! Betennelse bak øret, (derfor kan jeg ikke bruke øredobber, og øreringer, må vente minst to år til før jeg kan begynne igjen...) og sår i hodebunnen. Resten trenger jeg ikke si! fuck you, mc.

Siden denne sykdommen jeg har er en kronisk sykdom, så betyr det at jeg kan få den igjen, bli kvitt den, få den igjen, bli kvitt den, og sånn forsetter det. Mange får den igjen når tenårene melder seg for fullt, så jeg får vel bare forberede meg.

Hver tredje uke, må jeg dra på sykehuset, for å ta en sprøyte. Humira heter den, og er en sprøyte som enten stikkes inn i magen, eller i låret. Har tusen sprøytestikkarr på låret... haha. Sprøyten jeg tar kan minne litt om en insulinsprøyte, medisinen skal kun bli sprøytet inn i hudlaget.

genser fra carlings

Som jeg sa, er det dårlige, og gode perioder gjennom sykdommen. Er heldigvis i en "god periode" nå, og har det veldig bra med både magen, venner, og resten av livet!

Har du, eller kjenner du noen som har den samme sykdommen som meg? 

 

a little bit summer againgenser fra carlings -bildene er tatt med canon eos 1100D

Tja, da kom vel sommeren litt tilbake igjen da. Hvor lenge varer den denne gangen? Og vet dere hva? Nå er det bare en måned igjen til jeg begynner på ungdomsskolen.

Hva synes du om bildene?


følg meg på instagram -hasitable

tøfluser

Nå har Jenny og Amalie dratt fra hytta! Jeg har hatt noen veldig koselige dager med de, og jeg trooor de også har hatt det kos!

Igår var vi i Sverige, jeg kjøpte meg bare litt, men ble vel litt penger ut av det likevel. Viser dere som vanlig innkjøp, men kanskje jeg venter til søndag. Kan være vi drar hjemom, men den dagen skal i hovedsaken kun brukes til familie og å være sammen den dagen. Lurer på hva som kommer til å skje, hvordan jeg kommer til å reagere den dagen.

Hva har du gjort idag?

bestfriends

love you besser 

Hva synes du om bildene?

me

litt bilder fra igår med Jenny og Amalie

Hva synes du om bildene?

På hytta

Koselig!! Opptaterer instagram, følg meg; hasitable -snakkes når jeg får tid og internett!

Destroyed Cut Off T-Shirt -DIY projectPlukket opp denne t-skjorta på fretex tidligere idag, med en plan om å gjøre den litt om. Jeg lagde den om til en tanktopp, med lange, og åpne sider, og ødelagte hull og rifter. Synes den stilen er så kul, denne toppen blir definitivt kul med en røff nagleshorts, eller bare en plain jeansshorts, og jeffrey campbellsene eller dr martens! Har så mange kule outfits som jeg gleder meg til å gå i.

fine ordtak på veggen der oppe

det var noen fine ordtak fine hedda hadde på veggen sin. De to første er de jeg føler er de fineste av alle tre, pluss en til som jeg ikke tok bilde av. Imorgen drar jeg hjem... Har vært fint her på Jæren, og Danmark, men nå skal det bli deilig å ha noen late dager på hytta, sammen med Amalie og Jenny. Jeg har ikke savnet dem, jeg har bare gledet meg utrolig til å møte dem igjen! Det hjelper ofte å snu noe negativt, inn til noe positivt. Som å savne noen spesielle som har dratt langt vekk, og som ikke kommer tilbake på en stund, ikke sørg, gled deg heller over neste gang dere møtes! Det pleier jeg alltid å gjøre når jeg savner noe/noen. Useful tip?

Enig i ordtakene på bildene?heiogho

"vi beklager, men du har desverre kommet til en blogg hvor eieren ikke eier respekt for kundene."

Nei, jeg har ingen blogglyst. Dessuten er statistikken dooooown så det hjelper ikke! Det er min egen feil though, så. Kommer tilbake sterkere! Forresten, på mandag skal Jenny og Amalie bli med til hytta! tha girls' in the crib lzmmm xoxo. neida, men det blir gøy. Kanskje jeg drar dem med ut på noe bildetaking eller noe. Er ikke så mye å finne på i en hytte uten internett! Hahahaha.... Det blir kos. Idag skal vi kanskje på kino, eller bare loke hjemme sånn som igår.

snakkast.

Preikestolen

Igår gikk vi en (altfor) lang tur opp til Preikestolen. Det tok 6 timer å gå opp og ned (+spising og pauser)! Det var ganske mye tåke til tider, så vi så ikke veldig mye, men av og til klarnet det opp, og vi kunne se hele den fine fjorden! Så mye høydeskrekk som jeg har, turte jeg selvfølgelig ikke gå ut på blokken engang, så jeg nøyde meg med å være skrekkslagen med å se alle de dinglende beina hengende utenfor fjellveggen, eller hodene stikkende ut i nyskjerrigheten. Jeg var nyskjerrig jeg også altså, men jeg bare ser for meg et helt scenario om hva som skjer om jeg går ut der.. "tenk om blokken faller, jeg er trygg hvis jeg står her, hvor blokken såvidt starter, fordi da kan jeg hoppe når den sprekker!" Herregud, jeg er håpløs.. Wellwell. Fint å kunne si at man har vært på Preikestolen da.. Selvom jeg såvidt greide å gå når vi kom hjem (eller til Lye da).

hey, jeg har vært på preikestolen!

Har du vært på Preikestolen før/Hva synes du om bildene?

JC Lita SpikeHedda, kusina mi, er så heldig!! Haha, visste ikke helt hva jeg skulle blogge om nå, så jeg bare; yeahh, kan jo ta bilder av skoa til Hedda, de er jo så kule! Haha. Men faktisk, har jeg funnet fakeversjon i min størrelse, så det kan være jeg skal få sånne her, i tillegg til at jeg snart får noen fake i originalversjon! I love Jeffrey Campbells! En dag får jeg kanskje ekte, sånn som disse, men til nå holder det med fake!

Kan si ifra hvor jeg får kjøpt fake JC osvosv senere når jeg har bestilt (antageligvis)!

Har du JC's?

Ringmanialt er fra glitter

Jeg har fått ringmani.....

Synes? 

off to gardemoen

Da drar vi snart til Gardemoen! Vi skal til et kaldt sydenland, jæren! Haha, men ja, vi drar om to timer. Nå ser jeg på "my super sweet 16".. Idiotisk program, med masse bortskjemte drittunger.. og nåå skifter jeg kanal, for your information.

Hva gjør du idag?

Smile


"Peace begins with a smile..." -Mother Teresa

I'm in

dette innlegget blir skrevet fordi jeg er med i en konkurranse.

mx12cara

I'm alive

sol-hester-sko-fotball-ball-sykkel-solbriller-musikk-is-prating-film-tegning-bading-lesing

Denne uka på Øer-hytta har vært veldig koselig! Jeg fikk meg littegranne brunfarge, men sånn som jeg er, har jeg ikke blitt noe særlig brun. Imorgen drar vi rett til Jæren, og skal være der frem til Søndag (?). Er ikke så lenge siden jeg har vært der siden sist, men er alltid like koselig! Og forresten, kan være jeg utsetter innkjøps-innlegget fra Danmark (mest køben, og roskilde, selvfølgelig) etter at jeg har vært på Jæren, siden det kan jo være jeg kjøper noe der og, og da kan jeg bare slå de sammen. Etter denne uka, skal jeg på hytta, med Jenny, og Amalie! Det blir gøy, og dessuten skal vi ha spakveld. Haha, skal ikke begi meg på en rekke interne historier fra en gang jeg og Jenny skulle lage hjemmelagde-spa-produkter. Aldri prøv å lag din egen skrubb, aldri bruk vannmelon i annsiktet, og aldri bruk tannkrem for å hindre kviser! HAHA. Heldigvis skal vi en tur på butikken for å handle inn diverse ansikstmasker, skrubber, kremer osvosv før vi drar på hytta. Good Idea.

Hva skal du gjøre ukene fremover, og hva har du gjort denne uka som var?


 

still in denmarkIgår var det himmelsk vær her i Ebeltoft. Det var steikvarmt å sitte ute i sola, og etter en halvtime fikk jeg litt skille! Hoho. Vedder på at det sikkert ikke er like sterkt skille som Jenny har etter Cali, men ja.. Hahah, bra for å være meg, jeg blir seriøst aldri brun. (det ser dere kanskje på bildene over....dette var i starten av solinga da, men anyways.)

Og en ting til. Jeg skal bytte design, tror jeg. Går for et ganske enkelt et, med uten sidemeny, men heller meny over eller under headeren. Dessuten blir det antageligvis størrre bilder, (hvis jeg gidder å midtstille alle forrige innlegg sånn at det ser noenlunde bra ut) også blir det mye enklere, og mye mer fokus på bildene. Føler at det designet jeg har nå er meg, men det er jo bildene også. Nå er det litt sånn vinnvinn, og litt too much for meg. Og jeg har fått Sivert til å lage header til meg, så det er bra! Det er skikkelig fjortisbilde av meg, men la gå. Dessuten synes jeg det er helt ok å ha nærbilde av ansiktet på en header, fordi ellers er det jo for det meste overkroppen/hele kroppen min som synes på bilder. En ting til, mye mer fokus på outfits fremover!!!

Hvor er du i verden?

loving itLove Denmark. Fikk kjøpt meg en ny topp igår, utrolig nok hadde de only-klær i ebeltoft også. Selfølgelig ikke så mye, men denne var på salg, og ikke minst står det Coca-Cola på den! Den er som skapt for meg. Dere får nærmere bilder av alt jeg har kjøpt når jeg kommer hjem på søndag!

Har du det fint?

new shortsfail bilder, men mulighetene er begrenset når folk kommer forbi vinduet hele tiden. kan ikke akkurat ta opp kamerastativ og ta masse bilder. -KLEINT! Shortsen er fra New Yorker, på salg.

Synes?

hyttelivMasse bilder av Aleks og Sivert her ja! Hahah!

Nå har jeg kommet fram til den faste hytten vi pleier å leie hver sommer, etter å ha vært i Roskilde siden torsdag. Det var utrolig koselig i Roskilde, og jeg fikk shoppet masse! Og heldigvis for en billig penge! Kjøpte masse på New Yorker, og litt annent i forskjellige butikker. Topshop er jo selfølgelig alt for dyrt, så jeg fikk bare kjøpt meg en topp, som var på salg, så den kosta 150 kroner. Kan sikkert legge ut noen bilder av innkjøpene senere!

Ja, jeg visste jo ikke om jeg fikk blogget, men det fikk jeg da. Vi må sykle 3 kilometer ca, og det koster 30 kroner, så jeg vet ikke om det blir blogging hver dag. Dessuten så skal vi ikke til denne campingplassen hver dag, vi dro hit nå bare for å se em, og da fant jeg ut at det var internett. Woho!

viser dere bilder av den nye sykkelen min en annen gang, og kanskje tar jeg nye headerbilder (+sidemenybilder) en dag. Det er ikke sååå mye å gjøre her.. haha!

Hva synes du om bildene?

bloggpause (antageligvis) denne uka

arkivarkiv

Jeg skal være på en hytte uten internett denne uka fram til søndag. Skal prøve å få blogget, men er ikke sikkert jeg får tid. Ha en fin uke dere! 

Hva skal du denne uka?...................................


Haldis, 13 år, fra Oslo. Kunne godt vært et par år eldre. Jente. Motsatt av det samfunnet kaller soss. Lider ufrivillig av sykdommen Morbus Chrons. Mer om meg her. Og mens vi er inne på meg; jeg elsker pandaer og jeg er en ekte ninja.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

kategorier

Beauty Bildedryss Dagens greie Everyday Foto Inspo KRETA 2012 Nye greier Outfits Tankespinn Video

følg meg

bloglovin hasit.blogg.no