Fotballparadis

Det er stedet hvor ungdom og barn strømmer til den sjette uka i sommerferien, full av forhåpninger og glede. Det er Norway Cup. Det er nå den 39. gangen Ekebergsletta blir stappfull av fotballglade ungdommer.

For meg har det vært tradisjon å være på Norway Cup hvertfall en dag hvert år. Jeg bor jo på Ekeberg, men allikevel så er jo sommeren min alltid stappfull av aktiviteter, så det blir ofte sånn at jeg kommer den nest siste dagen eller lignende..........:-)

Flere av venninene mine jobber på Norway Cup, noe som sikkert er nyttig, hvis man liker å rydde søppel etter folk, hehhehhehehehehe.... Neida, no affence.. :-)

For å jobbe må du jo gå på en av treningsgreiene til BSK, som er gøy for noen, men absolutt ikke meg. Ikke liker jeg håndball, ikke fotball, IKKE SKI, ikke..... Åååååh.... jeg blir gal, kan ikke jeg like noe!

Jeg liker jogging da, når jeg tenker meg om....... :-/ NEI- Nå må jeg slutte!

 


Amors baller er spilt inn på Norway Cup.

 

-Snakkes!Alveland

Farmoren min, (som faktisk også heter Haldis :-D) har en butikk her på Bryne, som heter Alveland. Det er en bunadsbutikk, og personlig synes jeg bunadene hennes er veldig, veldig fine. På nasjonaldagen for en stund siden, fikk jeg en del kommentarer av venner som gjerne ville ha bunaden min :-)

Sånne kommentarer som; Kan vi bytte bunad, Haldis? :-D, eller kanskje; Du har så kul bunad! Mye kulere enn min... :-P Det tar jeg selfølgelig som et kompliment, og synes det er koselig, men jeg liker de fleste bunader :-)

Jeg synes bunad er ganske fint, men unntak er det selfølgelig da... Alle har sin smak, vettu!

Okeii.. Hvorfor ble dette et innlegg om bunader....? :-) Hahah.. :)

 

 

iPad - genialt

Jo, hei!
Nå sitter jeg i "hytta" eller hva jeg kan kalle det, til tanta og onkelen min :) Og jeg sitter ikke på hvilken som helst pc, på en iPad! Det er jo helt genialt, eller hva? :)
Det er lasta inn tusenvis av bilder på denne plata her, og den har en helt utrolig kapasitet! Det er jo liksom en iPhone i megastørrelse!:)

Mennnnnnn... Det har vært veldig fint påferien til vestlandet. Sant vi måtte kjøre i 4 timer igår, så gikk det greit.. Selvom det var liiiitt kjedelig da, selfølgelig.

Håper dere har det fint, for det har jeg! :-)


Haha, har fått helt dilla på "fingerpaint"! Anbefaler alle å prøve det, de som har iPod, iPhone eller lignende :-)

JEG

 • Får merkelige innfall hele tiden (og ja, jeg vet det heter anfall)
  "Sånn som dette...."
  
 • Liker skolen. Vet det er sykt, men på en måte er det gøy å være på skolen, man møter jo alle de vennene man er glad i! (Sant, jeg liker ikke alle fagene da.. :p)
  En av mine bestevenner, ilu <3  Fra skoleavslutningen.. <3             

 

 • Har to bestevenner? Edit; Jeg har mange andre gode venner også, men de har jo selfølgelig også bestevenner, men jeg anser disse to, as mine liksom.


  Jenny og Amalie <3
  
 • Elsker cola?  Kan faktisk drikke en 1.5 liter alene på en kveld... Vet det ikke er sunt, vet det....
  På denne dagen, drakk jeg cola. (Siste skoledag) Btw; Kunne ikke legge ut et bilde av at jeg drikker cola, det ville vært upassende... Hahhahahahaha
  
 • Liker ikke sløyd! (Nå mener jeg det på skolen, har vokst opp med trearbeid, og liker å gjøre det hjemme..) De eneste gangene jeg liker sløyd er når jeg får male, og la det være riper. HAhahah, nuff said?
  Mens disse? De elsker sløyd.
  
 • Er hobsaholic? (Tipper mange ikke vet hva det er ^.^) Altså, jeg kjøper for ALT for mye penger når jeg er uten bånd på Panduro Hobby.. eller andre hobbybutikker, for å si det mildt.
  Jenny er ofte med meg på Panduro Hobby, og ja.. Det har til og med hendt at hun må være økonom (eller hva jeg skal kalle det..)! En gang måtte jeg henge tilbake halvparten av vogna mi, fordi jeg hadde tatt to stykker av alt, bokstavelig talt..
  
 • Har skilte foreldre? De skilte seg vel når jeg var to år, så er jo vant med det nå, selfølgelig. :p
  Jeg får jo da som mange andre, dobbelt opp. Ekstra mange ferier, osv :-)
  
 • må avslutte dette innlegget, før det blir ille? .. :p            

  

Til Høvåg, we go!

Har cirka fem minutter på å skrive dette innlegget, sooo...

 

Jeg drar nå til Høvåg, for å besøke "besteforeldre" (moren og stefaren til stemoren min). Det gjør vi nesten hvert år, så dette blir kos!

Vet ikke om det blir blogging der nede, men kanskje! ;-D

Håper dere kan respektere at jeg drar på ferie, og derfor ikke har mulighet til å blogge hele tiden, selvom jeg vil! (Jeg er nemlig som oftest i "blogghumør")

Ok! Snakkezz

Tatt med Jenny, den 21. Juli 2011


 

Fotoshoot med Jenny

Hei!

Nyhetene står forsatt på, men føler jeg må tenke på noe annent nå..  Lovte dere å legge ut fotoshooten med Jenny, så da kan jeg jo gjøre det! :-D

 
Hahahahhah <3

Sorry for veldig langt innlegg! Men da fikk dere sett bildene da! :-D

 

-Snakkes!Nordmann, -Nasist

Hei Hei..

Nyhetene er på både NRK og TvNorge.. og egentlig hele verden. Til og med Tanzania (Afrika) har det på toppen - altså, ikke bra da.

Det står i røde kolonner, -Minst 91 drept i terrorangrepene, -Krisemøte idag, -Minst 84 skutt og drept på Utøya ..  Helt forferdelig, kan ikke skjønne det!

Det var jo en nordmann.. Hvorfor ha så sterke meninger om politikken? Du ville aldri fått til å drepe statsministeren, men bare tenk på alle de andre. Hvis medtanke. Dette er helt utrolig.

Nyhetene har gått i ett sett i omtrent 19 timer nå, som får oss alle til å forstå hvor alvorlig dette er..

Jeg tenker mye på ungdommene som ble skutt og drept, på Utøya.. og ikke minst de som så det. Kan ikke forestille meg hvor trist og bittert det må være for familie og venner. Kan ikke tenke meg..

Mamma selv, var jo i bygningen når bomben sprang, og den eneste lille skaden hun fikk, var et bittelite glasskår i øret, som ikke hade kutta henne, eller noen ting. Kan godt forstå hvorfor hun sier at hun hadde englevakt..


Uff...

Omtrent alle butikkvinduer ble jo knust, og veldig mange skremt.. Herregud, for en tragedie...

 


Photoshoot

Hei dere.. Jens Stoltenberg holder tale nå, men jeg føler jeg må tenke på noe annent.. Så tenkte jeg ville informere dere om en photoshoot med Jenny, som det antageligvis vil komme ut bilder fra.. :)


Savner alle sammen.. ♥

-Snakkes!


Sjokk.

Det er helt sykt hva som har skjedd. Føler at de filmer Irak, liksom..

Mamma er på filmen som spilles om og om igjen.. Hun fortalte at hun gikk forbi en død dame, og flere alvorlig skadde. Det var blod på alle nesten. Heldigvis har hun ikke en eneste skramme.. ♥......

Katastrofe..

Hei Hei.

Dere har vel alle hørt om det som skjedde i Oslo-by idag.. Selv var jeg hos Pappa, på Sinsen, men mamma var i bygget. Altså der hun jobber. Heldigvis er hun hjemme her da.. ♥

Ville bare si det, egentlig.


..Ikke så gode tider nå, som da..

 

Hadde aldri trodd at dette ville skje med trygge, lille Oslo.
Drar hjem imorgen..

Hei!

Nå har jeg vært hos Jenny siden mandag, som  har vært veldig gøy.. :-) Gleder meg ikke så veldig til å dra hjem... :-( Vi har hatt det veldig moro, og shoppa. Masse. 

Det blir antagelivis et innlegg eller to når jeg kommer hjem.. :-)

 

Btw; Jeg og Jenny har hatt fotoshoot idag,  noen av bildene kommer kanskje på bloggen :-)


Love you <3 <3 :-]

 

-Snakkeees!


Another day comes tomorrow

Imorgen skal jeg ta toget til Jenny! "Hvorfor tog?"  Jo, fordi (håper jeg forteller dette riktig, Jenny!) faren hennes bor der, og hun pleier å dra dit ganske ofte i feriene og sånn.. :-)

Hun bor jo i Oslo, og går på skole her, så hun må jo prøve å være litt i huset som hun vokste opp i. (?) 

 

Okeii.. Siden jeg lovte å legge ut noen bilder fra Tromsø, så får jeg vel gjøre det da! :-)


Hahahahha, måtte bare ta et bilde før jeg pussa tenna..... lol.


De har også verdens kuleste skilpadde, Chilly! <3


Heheheh.. :-D

Også.. over til hurtigruta.


Sorry for rar pose.. :-D


SE! Amalie Hotell! :-)

 

Okeii.. Thats it. Kanskje det blir litt blogging hos Jenny også? Hvem vet....? :-)

 

-Snakkes!


Monday her i COOOOME!

Hei Hei!

Unnskyld for lite blogging, men det er ikke så lett når man kun har mobilt bredbånd som er UTROLIG treigt.... Det blir blogging når jeg kommer hjem! :-)

RANDOM innlegg..

Hellu (typisk Haldis :D) det er Jenny her !! <3

Dere lurer kanskje på hvorfor jeg skriver?? Det er fordi Haldis er på Hurtigruten og der er det rævva- skilpadde- stygg- pikk- treigt internett, så hun ba meg om å skrive et random innlegg ;) Jaaa... Haldis H. Hasler er altså på hurigruten, og jeg tipper hun koser seg veldig :D Her er noen utdrag fra Haldis (facebook-chat) :

Hva spiste Haldis til frokost?

" Hahhahahha.. :p:p Idag? Da spiste jeg en Jordbæryogurt fra TINE og iste, med en vestlandslefse til dessert <3<3 Hahahahahha :p:p"

Hva gjør Haldis ?

"Akkurat nå er jeg på hurtigruta :D:D Drar ned til Svolvær, hvor jeg skal være noen dager, før vi drar hjem med fly på søndag :):) "

Når sovna Haldis i natt?

"Fint på hurtigruta, bare at jeg ikke fikk sove før i kanskje.. fem-tiden? :p"

 

Her er noen bilder (har ingen bilder som Haldis har tatt, så derfor tar jeg fra google) :

Nam.. Nam :D

Her er Haldis akkurat nå !

Nå gidder jeg ikke å skrive mer... ♥ Gleder meg til mandag ♥

-snakkes

JEG HAR NY HEADER! :-D

Hei dere!

Tusen takk til Torunn som har laget header til meg! Jeg ble veldig fornøyd med den :-)  (Dere får bare se på headeren, for jeg kan ikke lagre den ned til pc-en.... :-/)

 


Dette er et av bildene som ble brukt :-)

 

 

Tusen takk for den fine headeren! (og resten av designet)

 

-Snakkes!Anbefales??

Hei dere! :-)

Jeg kom over en blogg i stad, som skrev at sponsetblogg.no var veldig bra, men er liksom ikke helt sikker... Man må oppgi telefon-nummer og alt sånn så.. :/ 

Bare kommenter, også kan dere jo ta en titt på nettsiden ;-)

 

 

 

-Snakkes!


U-N-D-E-R_O-P-P-U-S-S-I-N-G

Bloggen er nå under oppussing, derfor midlertidig header :-) Legger alt skrytet på deg Torunn, som er så flink til å lage header! :-D Gleder meg til den blir ferdig :-)

Okei. Det var det! :-D

 


Torunn skal lage (og har laget, det midlertidige) designet mitt :-)


-Snakkes!


Godt plantet

Dette innlegget ble skrevet i går kveld, men internettet ble plutselig  mongo, så jeg må legge det ut nå ;-)


 

 

Hola! (Hahah, vet ikke hvorfor jeg har begynt med hola....) 

Nå sitter jeg godt plantet i senga mi, inne hos Torunn Galina med skolepc-en hennes på fanget.. :-) Det kan være jeg får en av hennes gamle design, etter den gamle bloggen hennes, men med mine bilder da, selfølgelig.. :-) 

Turen startet i morges klokken kvart over syv, hvor vi kjørte bort til Gardemoen for å ta flyet til Tromsø. Så satt vi og spiste, skrev postkort og gjør sånn man gjør på en søndag, hvor man ikke kan shoppe... Hahah :-) 

Vi var ferdige, og det samme var båten, for den var klar til å kjøre :-) 

På "prinsessebåten" satt vi i omtrent to og en halv time, før vi ankom Arnøyhamn, hvor Tor og Torunn (Sigrunn og Bendik ventet hjemme ;-) ) ventet på oss :-) 

Det har vært veldig hyggelig her hittil, med masse natur :-) Gleder meg til imorgen! :-D

 

Okeiiii.. Her er da Torunn :-) (Unnskyld for å stjele bilder av deg..... <3 :-D)
Hahaha :-D

 

Så dere på det andre bildet, så fint det er her? :-D

 

-Snakkes!
Tromstrakter

Hola Guys..

Imorgen drar jeg til Tromsø for å besøke familievenner og sånn. Blogg var idiot og sletta det lange innlegget, så jeg ville bare si, at det ikke kommer så mange innlegg pga. sommerferie... Må ha litt fri vettu! :-)

Det kommer bare innlegg i ny og ne.. :-)

 

See yah soon!

Hola!

Back in town

Hei dere!

Som overskriften, back in town. Tilbake til "gode", gamle Norge, hvor solen ENDELIG titter bittelitt frem, etter som jeg har forstått, har det vært drittvær her i Oslo, hahah.

Jeg vet ikke helt om jeg har forstått at jeg kanskje ikke kommer tilbake til fine Platanias før om noen år, og jeg tror jeg kommer til å savne alt masse om noen dager, men akkurat nå var det deilig å komme hjem til en myk seng med en ordentlig dyne.

Samtidig er det ikke noe gøy å komme hjem, når du vet at nesten alle vennene dine er et annent sted, eller et annent land. Kjipt.

Viser dere bilder av innkjøp og sånn senere, så her får dere ta til nytte med litt hjemmebilder... TheLolCam ruler.


Nam nam.. Jordbær! xD

 

Okei.

-Snakkes!
 ...................................


Haldis, 13 år, fra Oslo. Kunne godt vært et par år eldre. Jente. Motsatt av det samfunnet kaller soss. Lider ufrivillig av sykdommen Morbus Chrons. Mer om meg her. Og mens vi er inne på meg; jeg elsker pandaer og jeg er en ekte ninja.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

kategorier

Beauty Bildedryss Dagens greie Everyday Foto Inspo KRETA 2012 Nye greier Outfits Tankespinn Video

følg meg

bloglovin hasit.blogg.no