SHOPPING!

topp fra kappahl, shorts fra bikbok

Ganske enkelt outfit idag, som er lett å ta av og på. Jeg og tante Berit skal på shopping i Københavns gater, og kanskje en tur på cafe, og museum. Selvfølgelig skal jeg ta turen innom New Yorkers og Topshop nå som de har det her i Danmark. Faktisk, når jeg tenker over det, er det litt bra at det ikke finns i Norge, fordi da ville alle gått med det samme! De har jo så fiiiine klær.. Ah! 

Hva skal du idag?

nye ting inn i skapet -og til rommet


to tunikaer/kjoler - gina tricot, tubetopp/magetopp - vero moda

alt fra tiger

Tror at jeg sakte, men sikkert begynner å like innkjøpsinnlegg. De som har fulgt bloggen min lenge vet jo at jeg ikke er veldig fan av innkjøpsinnlegg/videoer, men jeg begynner faktisk å like det, litt.

Hva synes du om innkjøpene?

Donna Karen New York - limited editiondkny - be delicious

En helt fantastisk lukt! Jeg har funnet meg en ny favoritt. Det er limited edition, så jeg vet ikke om det bare er designet som er limited, eller om det er selve parfymen. Håper det er designet, fordi jeg elskerelskerelsker denne lukta! Ahhhh

Hva heter din favorittparfyme?

ferdig på gymnasium

Gratulerer kjære kusine! Nå er du ferdig på gymnasiumet! Flink kusine!  

Hva synes du om bildene?

outfit - bright

hårbånd(ish) -lindex, topp - kappahl, bukse -weekday, sko -dr martens

Da har jeg kommet frem til Roskilde, hvor jeg skal være frem til søndag, eller mandag, før jeg drar videre til Ebeltoft (en liten sommerby, med masse hytter osvosv, vi skal bo på en hytte nede ved havet.) hvor jeg møter pappa, og den familien der. Gleder meg til disse dagene i Roskilde, det kan faktisk være at det blir en tur til Køben. (shoppingshoppingshopping!!) Og til dere som lurer på hvorfor jeg er i Roskilde, og ikke med pappa fra starten av; Jeg har en tante (+familien hennes -kusine, fetter, onkel osv) som bor her, også skal kusinen min, Signe har "studentfest" (litt det samme som russ, eller ja. fest for henne hvertfall!), og det ville jeg selfølgelig være med på, så da skal jeg istedet for å bare være i Oslo, før pappa og de drar, så drar jeg heller hit, også kommer jeg til hytta litt senere. Ååågh, denne uka fremover kommer til å bli koselig.

Hva synes du om outfitet? Hva skal du gjøre denne uka?

Imorgen drar jeg til Danmark!

Jeg får se om det blir blogging. De fire første dagene kan jeg slenge inn et innlegg nå og da, sier ifra om jeg får blogget resten av uka. Får se, dere!

Hva gjør du denne uka?

outfit - neontopp - kappahl, skjørt - hm (underskjørt -cubus), sokker -hm, sko -dr martens

Hva synes du om outfitet?Before The Rain Shows UpBildene var ganske like, men jeg visste liksom ikke helt hvilke bilder jeg skulle bruke, så jeg tok disse fire. Anyways, som alle andre nordmenn er jeg glad i å snakke om været, og det skal jeg gjøre nå og.. Rett etter jeg tok disse bildene, ble det drittvær! Det regner, og regner, og regner ned nå, og alt er bare vått, kaldt og ekkelt. Jeg hater regn, og det er null sommerfølelse av dette her! Jeg har egentlig ikke innsett at det er sommeferie, det er jo ikke sommervær i det hele tatt... Nå skal jeg sitte og spise i meg masse chips, og se på dårlig søppeltv-programmer, før jeg skal rydde på rommet, få ned skuvesenga, og få opp stolen! (Håper hvertfall at jeg får gjort det idag...)

Hva gjør du idag?

Til Danmark om..

4 dager! Gleder meg masse til å være der hos tantefamilien! Akkurat nå (snart) skal vi til en familievenn av pappa og Siv, for å spise middag.

Hva gjør du i kveld?


the end

Idag..

Idag sluttet jeg på barneskolen.Det er litt rart å tenke på. At hver dag, hver dag kommer jeg til å gå forbi den skolen jeg har gått på i 7 år, men jeg går ikke lenger til den, jeg går forbi den. Jeg kommer til å gå mot andre mennesker, andre fag, andre lærere. Jeg kommer ikke lenger til å gå med alle de samme menneskene, og jeg kommer ikke til å se alle personene fra gamleklassen i mitt nye klasserom.

Idag gråt jeg ikke. Jeg er ikke redd for hva som kommer til å skje, jeg er ikke redd for ungdomsskolen. -Jeg er ikke redd, for å møte noe nytt. Men, jeg er sikker på, den siste uken før sommerferien slutter, når vi vet klassene våre.. kommer jeg til å gråte. Kanskje kommer jeg til å smile. Kanskje kommer jeg til å bli skuffa. Vet ikke jeg, men en ting er sikkert. Ingen av de som går (gikk) i klassen min nå, kommer til å forlate verden. Jeg kommer forsatt til å se dem, noen hver dag, noen hver uke, og noen hver ferie...

Den følelsen når du har sommerferie, den første dagen i sommerferien, den er rar. Og denne gangen er den ekstra rar, fordi jeg vet at alt er slutt. Men ja.. jeg er ikke redd! Alle kommer til å se hverandre fordet. Til dere i den fine gamleklassen min...

7A, vi som en gang var 1A, 2A, 3A, 4A, 5A, og 6A; - Jeg kunne ikke byttet disse årene mot noe annent, jeg er veldig glad i dere. Uansett hvor mye, eller lite vi forandrer oss alle sammen, kommer jeg alltid til å huske dere. For dere var jo faktisk den aller første klassen min? Kan ikke byttes mot noe annent. 

 

outfit - sweet mintdropskjole (to skjørt satt sammen) -hm, sløyfe -kappahl, smykke -mammas gamle, sko -din sko

Hva synes du?

closureEn helt utrolig fin avslutning, for Ekeberg Skole, og 7a. Den varte fra 6, til halv elleve (eller de som ble igjen så lenge da), og det var så utrolig koselig! Vi fikk tale av guttene, og guttene fikk tale fra oss. Utrolig søt tale fra guttene, de valgte å si noen ord til hver og en, mens vi tok felles. Jeg ble så rørt av hva de sa, og hva Andreas sa til meg! Jeg gleder meg til ikveld, disco med hele trinnet, og siste skoledag imorgen! Blir nok en del tårer da.. wellwell. Kan bare ikke vente til vi begynner på ungdomsskolen!

Hva synen du om bildene, og begynner du på noe nytt til høsten, du som meg?

forestilling og avslutning


Da går turen snart (om ca to timer) bort til skolen, for så å opptre! Jeg gleder meg, og gruer meg. Mest av alt for å på en måte "do something big" med alle på trinnet det siste året, og gruer meg litt, fordi selfølgelig skal jeg opptre. Etter forestillingen skal vi ha en sånn ordentlig slutt med bare klassen, hvor jentene holder tale til guttene, og guttene til jentene, og da spiser vi mat, kake, brus og alt mulig. Imorgen en det disco med hele trinnet! Det blir nok gøy, det! Åh, som jeg gleder meg til ungdomsskolen. Endelig, endelig noe nytt. Samtidig har jeg hatt noen utrolig fine år, sammen med den beste klassen, som jeg har gått i så lenge.

So I close my eyes, look behind, Moving on


Denne dagen har jeg hatt litt spredte følelser, og har ikke vært den beste å være med kanskje. Det hjalp å høre denne sangen, So I Close My Eyes, Look Behind, and I'm Moving On. -Takk Michael Kiwanuka. I'm ready to move on.

Har du en sang som beskriver følelsene dine akkurat nå?

 

by the west

litt bilder fra jærenturen sist helg (torsdag-mandag, åh, jeg elsker å være på jæren.

Hva synes du om bildene?

woods and stuff

Har egentlig ikke fortalt grunnen til lite blogging denne uka. Mamma og Magne gifter seg imorgen! Så jeg, og søsknene mine har så og si planlagt ting og tang hele denne uka, og forrige uke. Tok noen bilder fra mine mange besøk hos mormor og bestefar, og dette var da noen av bildene. Lover å legge ut litt bilder fra jæren også!

Men først vil jeg bare si; -gratulerer med dagen, mamma og magne.

Hva synes du om bildene?

Båtkos
copyright - bildene er tatt av meg, eller noen av de andre jentene i klassen, med Canon EOS 1100D.

Surprise-party for Marie som snart skal flytte til Elverum. Litt sykt egentlig, så lenge som alle har gått sammen i samme klasse, men forsatt, nå i slutten, er vi alle gode venner. Håper virkelig du koste deg idag Marie!

Om noen skal legge bildene ut noe sted, enten facebook, tumblr, twitter, eller blogg, fint om dere sier ifra, og legger ved link til hvor dere har fått bildet fra, siden det er på en måte "mine bilder", så bare si ifra.

Hva synes du om bildene?


I've always been crazy

helt random. og jeg går ikke med alle de klærne til vanlig! det var tull og fanteri det der.

Ja, jeg er forsatt på Lye med Hedda, og resten av folka! Haahhhahha, jeg forfølger Hedda, jeg er nok ganske irriterende. Haha! Jaja, idag skal vi kanskje til Ølberg, kanskje ha fotoshoot, kanskje dra på tur.. mulighetene er mange! Snakkes senere!

Hva gjør du idag?

Thats what friends are for

Keep smiling, keep shining, knowing you can always count on me, for sure, thats what friends are for!

 .bildet er fra forrige uke.

Yesterdays

skjorte-fretex, skjørt -hm (outfit fra igår)

Ja, da har jeg landet hos Hedda, og familien! Mens hun ligger der og sover skjønnhetssøvnen sin så benytter jeg sjansen til å blogge litt. Forresten, vi skal kanskje på kino etterpå og se "The Dictator". Den virker utrolig morsom, så jeg håper vi får sett den! Enten det blir idag eller imorgen, eller om jeg ser den med en venninne en annen gang. Time Will See!

minner dere forresten på at dere kan følge meg på twitter! @haldishh -der legger jeg ut statuser hele tiden! Tror jeg har lagt ut 250 statuser (med retweets og svar da) på 3 dager! Amazing? yeahyeah.

Hva synes du om antrekket?

PS: Idag er det 1-års jubileum for bloggen! Hadde helt glemt det.. jaja! Tenk hvor fort året går, og tenk hvor mye jeg faktisk har forbedret meg i skriving på kun ett år! Wow...

hvit krage

den hvite kragen følger med en kjole som er under genseren, fra bikbok.

Ååh. Jeg er så utrolig glad! Jeg fikk kjøpt meg en skinnjakke, og noen platåsko (nevnt i et innlegg lenger ned) som jeg synes var awesome! Noen som kanskje vil se de på? Vet ikke jeg, men men. Tell me what you think!

Hva synes du om bildene?

Jeg elsker


-når alle er enige om en ting

-når jeg finner et antrekk som er helt meg, og som jeg føler meg komfortabel i

-å lese moteblogger

-å se på festivalstilene på weheartit

-når jeg drømmer meg bort til et annent sted, et annent land, en annen tid

-når jeg finner skjulte, gamle, klesskatter

-sjøen

-å ta bilder

-å bruke tid på de jeg virkelig er glad i

-når noen jeg gir noe til, virkelig setter pris på det

-shopping!

-gamle barnebilder (av hvem som helst) i svart-hvitt

-familien, og vennene mine

Noe du kjenner deg igjen i?

 

Inspo' -summer fashion

Jeg elsker sommermoten.. synd vi i Norge ikke har det så varmt akkurat nå.. vil ha varme! Versåsnill, sol sol, kom til meg, skyer, skyer, gå deres vei...alle bildene er forresten hentet fra weheartit.

Hva synes du om bildene?

syrinerDa er jeg endelig fremme på jæren! Koser meg i bunadsbutikken til farmor, med den eneste pc-en med internettilgang.. heh! Fikk kjøpt meg noen topper på Fretex, også fant jeg noen skikkelig kule sko, som jeg antageligvis kommer til å kjøpe imorgen eller på lørdag, om ingen har kjøpt de før meg! Åååh.. så deilig med fri, og så deilig å være på Jæren

Hva synes du om bildene?

 

Canon VIP-blogger, ja, gjerne!

Jeg har forsåvidt et fantastisk kamera, Canon EOS 1100D, som jeg er superfornøyd med. Det jeg trenger nå, er et lite kamera, som jeg kan ta med meg overalt! Nå som det snart er sommerferie, er det en fordel å ikke kun ha speilrefleks, som eventuelt kan bli ødelagt i alt styret! Canon har nå en konkurranse om å vinne IXUS 510 HS, og dette er noe som jeg definitivt kommer til å få bruk for!

Jeg og veninnene mine drar ofte ned til byen, sleepovers, og andre "utflukter" sammen! Sånn som Justin Bieber-konserten forrige uke. Det er utrolig vanskelig å ha med seg et stor kamera uten at det skal bli ødelagt! Da skulle jeg trengt dette kameraet, og det skulle nok mange andre også..

Og den beste delen er jo at kameraet kan laste opp bilder til Facebook uten å blunke en gang! Dette er jo supernyttig, for å vise andre hva du driver på med, og rett og slett bare laste opp bilder. Facebook er jo et supert sted for minner!


Dette er da et bilde av meg og kameraet mitt, i en diger stressituasjon haha.. Ja, dette er da Canon EOS 1100D!

Jeg aner ikke hva jeg ville gjort om jeg vant, jeg hadde blitt så utrolig glad! Et så bra, og lite kamera! Håper jeg vinner, så kan dere få flere bilder fra når jeg har vært ute på ting, og med god kvalitet!

Har du speilreflekskamera, eller digitalkamera?

ix5vip

Idunn har et poeng

Jeg er egentlig ganske enig med Idunn i begge sakene.

Hva mener du?

 

Friends Forever

i love you

(jeg vet at jeg er den som ser hemma ut men.. hhaha)

bohoshoes -diy-Letet på loftet til mormor og bestefar etter noen gamle skinnstøvletter, og gjett hva jeg fant? Jeg bestemte meg for å lage de til bohosko! Gleder meg til å bruke de med et par røffe denimshorts, og en kul topp. Åååååh

Hva synes du?

brunisen

alle bildene er tatt av Jenny

Utrolig glad i deg, lille søte hund. Bruno

Hva synes du?

outfit -back to the 70's

topp - hm, bukse -mormor, sko -dr martens

Hva synes du?...................................


Haldis, 13 år, fra Oslo. Kunne godt vært et par år eldre. Jente. Motsatt av det samfunnet kaller soss. Lider ufrivillig av sykdommen Morbus Chrons. Mer om meg her. Og mens vi er inne på meg; jeg elsker pandaer og jeg er en ekte ninja.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

kategorier

Beauty Bildedryss Dagens greie Everyday Foto Inspo KRETA 2012 Nye greier Outfits Tankespinn Video

følg meg

bloglovin hasit.blogg.no