Marihfoto - konkuranse!

Hei dere!

Jeg har blitt med paa konkuransen om link til bloggen min pa marihfoto.blogg.no, saa det er sagt.. :) Bare aa ta en titt innom bloggen hennes! :)

(Hvorfor faar jeg ikke inn bilde paa bloggen naa..??!)

25 grader og sol, herlig..!

Hei dere!

Akkurat naa sitter jeg inne, men utenfor er det 25 grader, og sol! Livet er godt, altsa.. :) Baade jeg og Therese (soosteren min) faar 100 euro (!!!!) hver til aa "shoppe" for her paa Kreta. Som nevnt, det er jo utrolig mange fake-vesker og merkeklaer saa det er mye billigere! F.eks.. Det er liksom en Marc Jacobs veske for kun (.......) 50 euro, som sikkert ville i ekte versjon kostet 500.

Saa ja.. Jeg gleder meg til imorgen, for aa moote Synne! <3 Det ble ikke tid idag, litt for sent, men imorgen skal vi ta en tur til byen dems! GLEDER MEG! Begynner aa bli litt lite aa gjoore akkuratt naa... Det er ikke mulighet for aa bade i sjooen i det HELE TATT, fordi det er for farlig, og de har til og med tatt opp roodt flagg saa...... Ja. Da blir det bare bassengbading, saa jeg haaper vinden gir seg!

Jaja, jeg  faar vel bare gjoore det meste ut av det :-) Det er deilig aa ligge paa standa, men ikke alt for lenge...... Okeii... Idag faar dere ogsaa kun gamle bilder.. Sorry!


Savner deg, Jenny!! <3Hahah <3

 

-Snakkes!

 

In Crete! :-)

Hei dere! :-)

Da er jeg kommet til Kreta! :-) Til tross for ganske lang reise, og mye venting, saa kom jeg omsider fram til hotellet ca da klokken tikket 01.00.. >.<

Jeg har det veldig bra her i Kreta, og gleder meg faktisk absolutt ikke til aa komme hjem til Oslo. Siden jeg sitter paa felles-pc-en har jeg ikke noen bilder fra turen saa langt, men de maa dere faa se naar jeg kommer tilbake! :-)

Jeg ble faktisk veldig overasket over at det var saa mange "fake-vesker" og merkeklaer det er her! Eksempel: En Louis Vuitton veske, maken til Rihanna's koster kanskje 4000-10 000 i ekte versjon, mens her, nei her koster det 40 euro! (ca. 400 kroner)

Okei, siden jeg ikke har noen bilder fra turen, kan jeg like saa godt vise bilder av dere der hjemme, for aa vise hvor mye jeg savner dere! <3

 <3 Love you guys..

Vel, siden Synne er liksom her en kilometer unna, saa skal jeg moote henne snart ogsaa, som jeg selfoolgelig gleder meg masse til! :)


<3 Soot :-)

 

Vel, snakkes! :-)


Kreta... 93 minutter!

Æææææææææææææææææh!

Nå er det kun 93 minutter igjen til jeg skal dra til flyplassen! :-) Hhahaha, føler meg veldig rar som sitter og teller minutter, men gleder meg sånn! :-) Vel vel, snart blir det flytur! Som kommer fram klokka 23...... :-/ Jajaja, vi har dagen imorgen! :-) 

Legger ut de samme bildene som jeg la ut igår, for jeg har jo forsatt ikke kommet dit...
JEEEEG gleder meg, jeg gleder meg, ouh ouh, Jeg gleder meg! Jeg gleder meg, jeg gleder meg, ouh ouh, jeg gleder meeeeeeeg! :-D

 

Okeii, det kan være det ikke kommer så mange innlegg når jeg er på Kreta, kanskje ikke noen hvis de ikke har trådløst internett, men jeg skal prøve altså! :-)

 

-Snakkes!


Trenger header..

Hei Hei!

Jeg vet det kanskje er litt teit, men jeg lurer på om det er noen veldig snille der ute som vil lage header til meg? :-) Jeg skal jo til Kreta om 2 timer, så du får nok ikke mye kontakt gjennom uken, men her er hvertfall bildene jeg gjerne vil at dere skal bruke, men hvis dere finner noe annent, så kan dere sikkert bruke de og.


Okeii ..  Gi beskjed under i kommentarfeltet hvis du er interessert i å lage header! :-)

Husk å legge ved mail da! :-)

 

-Snakkes!
6 timer...

Hei hei!

Nå er det kun 6 timer igjen, til vi er på vei til flyplassen! :-) Jeg gleder meg så sykt til å kunne både morgenbade og kveldsbade, å bade på ettermiddagen, å bade på formidagen.. Å kunne gå i gater, jeg kan se for meg er ganske små.. Å kunne være med Synne gleder jeg meg også veldig til, da blir det ikke kjedelig, kan jeg tenke meg! :-) Vel, nå er det sånn at jeg hele  tiden tenker på; Hm, hva skal vi gjøre i morgen..? Alle er jo borte.. Nei, vent! Vi er jo på Kreta!  ; Jo, fordi vi er jo borte selv! Hahah..

Jaja, skal prøve å få skrivd noen innlegg før vi drar, som forhåndskrevene, men jeg gidder ikke det hvis de har trådløst internett.. :-)

 

Okeii!
Åhh.. som jeg gleder meg!

I tillegg er det kun 50 meter til havet, eller noe sånn.. Im in heaven!

 

-Snakkes!


Videoblogg! :-)

video:cuserstorunnpicturespicturesh

Det er min første videoblogg, så jeg håper dere liker den! (Hahahahaha, starten er fail.)

 

-Snakkes!

Hva skal en god blogg ha?

Har fått noen spørsmål om hva en god blogg burde ha, og dette er da min mening. Det er sikkert mange andre meninger der ute, og dere har sikkert dere egnes og, men siden det er blitt etterspurt, gjør jeg det, vet du! :-)

 

Utseende

Utseende er ikke så veldig viktig, etter min mening, men selfølgelig mener ikke alle det. Personlig gjelder ikke headeren din mest, eller bakrunnen, men hva du utrykker gjennom skrivingen, liksom.

Tekst

Selgølgelig. Ingen gidder, ingen gidder, å lese en blogg med tekst som foreksempel dette her;

jo jeg elsker hu lissom <3<3<3<3 hun er så snill åjge håper vi er vener for altid. <<<<<<3 loveyou søta:) <3<3<3

Nei, nei, nei, nei! Det er bare fy, fy, fy! Ville du likt om jeg skrev sånn? Nei. Det ville du ikke, med mindre du var akkurat på samme skrivefeilene som jeg hadde, så nei.

Bilder

Bilder er veldig viktig, og det blir ikke intressant uten. Bildene bør ikke bare være webkamera-bilder heller, skaff deg et kamera, eller en bra kameramobil!

Det går greit med ett bilde, hvis alt handler om det bildet, men ikke hvis du har ganske mye tekst, og ett bilde. Det bør være minst 2-3 bilder, minst.

Innhold

Innholdet i innleggene bør ikke være om hva du spiste idag, og om det var godt, med mindre det er en matblogg da. Men der har ikke jeg peiling, så ikke spør meg om det.. hahah.

Det bør heller være litt dypere ord, på en måte. Hvis du hadde det dårlig idag, vel, skriv det da!  Ikke bry deg om en random person sitter der og leser det, det kommer til å være noen som bryr seg om det! (Men ikke legg alt for mye ut om deg selv på bloggen, det anbefaler jeg hvertfall ikke.)


I have no fasit, noo....

 

-Snakkes!
 

 

 

Last Friday Night.. literallyHei dere!

Som overskriften sier, It was the last Friday Night med 6A. Neste gang, ja, da blir det 7A.

Dagen idag har vært en veldig fin, og ganske trist dag.. Selfølgelig er det stort med "kosetime" og godteri og sommerferie, men en liten del sier liksom NEI!!! Sjette klasse, etter min mening har vært et kjempefint år hvor nesten alle har kommet godt overens og alle er liksom "buddies". Imorgen reiser jeg jo til Kreta, som jeg gleder med utrolig til, i tillegg til at Synne kommer til å være der samtidig, kommer det til å bli så artig!

Akkurat nå føles det ikke som om det er sommerferie, bare en vanlig helg liksom. Jenny er som vanlig bortreist til faren sin og alt er greit. Men hun er jo ikke hos faren sin, hun er på treningsleir. Amalie drar bort hun også, omtrent alle skal bort i sommer. Det ser ut som om det er en travel sommer for de fleste, inkludert meg. Den eneste uka jeg kommer til å være hjemme hele uken, er når det er Norway Cup, og det blir først da jeg ser Jenny... Vel vel, man kan ikke bare stå og sutre heller.

Jeg føler allikevel det er TOTALT annerledes enn i fjor. Da var det bare; God sommer, gi meg en liten klem da :-), Ha det kjempefint! Hade!

Men nå er det liksom; ÅÅåååh, kommer til å savne deg sånn! Glad i deg! God sommer! *Klem, klem og stoooooor klem* Så det er litt annerledes i år, og som styrelederen på skolen sa til oss; -De fleste kommer tilbake fra sommerferien, veldig forandret fra sjette klasse, så jeg tror jeg kommer til å se dere ganske annerledes om noen måneder.

Og jeg kan vedde! Har sett mange eksempler på det, men jeg håper vi ikke forandrer oss for mye. Da vil jeg kanskje bli litt opprørt til høsten..

Vel vel, får vel bare vise dere noen siste bilder fra skoledagen.. (Noen få er fra i går, men de har jeg ikke lagt ut, så.)

<3


Jennypuuus.. <3 Hadee <3


Nam nam..


Film! :-)


Bea <3

Sooo.. my outfit todaiiiii :-)


//Maske, H&M// // Smykke, Marocco// //"Skjorte", H&M// //Shorts, Vero Moda// //Strømper, H&M// //Knestrømper, H&M//

 

Ja, det var mye fra H&M, men det er vel der jeg handler mest, tipper jeg.. :-)

Sooo... Noen som vil at jeg skal ha videoblogg? Det blir kanskje litt kleint for meg, men bare let me know, hvis dere vil ha det! :-)

-Snakkes!


Video- LAST Friday Night ..

video:last friday night jenter6a

LAST Friday Night.. <3

(Musikk-Katy Perry- Last Friday Night

-Snakkes

Im just loving you guys.

Hei dere!

Idag var dagen for å levere bøkene inn. Jeg begynner liksom å tenke at det har blitt veldig annerledes i år, enn det var i fjor. Jeg gleder meg selfølgelig, men gruer meg også sykt til sommerferien. Ni uker med fri og kos, men samtidig mange uker borte fra ansikter jeg er med hver dag. Det siste året har jeg helt tydelig blitt veldig mye bedre kjent med de jeg kjente godt fra før, og jeg kommer seriøst til å savne alt. Selvom jeg kommer tilbake til akkurat det samme til høsten, er det altfor lenge å være borte fra alle de jeg kjenner så godt, og er så glad i!

Alt bråket, klemmene, kommentarene og alt annent. Til og med diskusjonene kommer jeg til å savne. Hahah, det er jo ikke sånn at vi begynner på ungdomskolen, men det blir bare et år til, og dette blir den siste sommerferien, som går over til barneskolen igjen etter sommeren. Åh, det blir deilig med ferie, men dere må vite at I LOVE YOU GUYS, liksom. <3

 

Vel vel, da kan jeg fortelle om dagen min litt mer, som alle gjør liksom.

Idag begynte en kjempesøt jente som heter Henriette! Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med henne til høsten! Jeg håper du følte deg hjemme i gjengen, og hvis ikke ennå, kommer det sikkert snart! <3

 

Ja, bilder da.


Henriette er så sprek! :)Hahahah, Anette <3Huff.Kjersti, Amalie og Henriette spiller bombe? :DBea <3Hahah, Jenny og Eirik..:)Hahahha <3:)Jænni <3Hahhah <3You know, real friends, last forever <3

 

-Snakkes!BEA-MKS

Hei dere!

La ut på statusen min på face; Den første som liker, skal jeg skrive ett innlegg til på bloggen! :-D, og sannelig ble det ikke Bea <3

Vel, du er en utrolig snill og fin jente, som jeg vil være venn med for resten av livet! <3 Det starta jo i barnehagen, med sandbøtta som var diger (vedder på at ingen andre skjønner hva vi snakker om, men det var gøy! Eller hva?)!! :-)

MAsse glad i deg koser- fra meg! <3

KLEM! :-D


<3

HAhaha, fra "overnattingen".. <3


HAhah <3<3

 

Har du mange gode venner?

 

-Snakkes!

Miss you, Ems!

Åh, herregud. Kan ikke tro det at Emma liksom er borte, i to måneder. Savner liksom den som prater hele tiden, og holder humøret til alle oppe, hele tiden. Miss you, Emsi! <3

Sikkert mange som syns dette er idiotisk, men jeg føler at bloggen er for alle følelser. Ikke bare gode?

 

<3

<3

 

-Snakkes!

 

 

 

 Utrolig.

Hei hei!

Jeg ble elevmegler, noe som betyr hvertfall et lite stykke ansvar (Norge, hahha, har litt syk humor.) og respekt. (Hahahahahhahahahaha, sorry, føler meg så sykt alvorlig nå..)

Men hvis du, Synne, leser dette. Vil jeg gjerne si at jeg gjerne skulle hatt med deg! <3  Jeg ville blitt skuffet selv, og jeg vet ikke om du ble skuffet eller ikke, men jeg skulle gjerne hatt med deg.. <3

Vel, vel, jeg ville bare kunngjøre det lissom, haha.

 

 

Dag 7- Kallenavn og hvorfor

Jeg har ikke noe spesielt kallenavn, unntatt Amalies kallenavn til meg; Biff! <3

På t-skjorten jeg hadde på meg på gardenshooten, står det fra Amalie: DU ER MIN BIFF. AMA, tusen takk <3 (Takk for alle de andre hilsnene også! <3)


Ja, jeg vet det er profilbildet mitt, men det var det eneste bra bildet..

 

-Snakkes!


Kreta, 3 more days!

Hei hei!

Nå er det kun 3 dager igjen til Kreta! Jeg vurderer å pakke, men er i tvil. Greier ikke å se for meg at det er sommer snart! Eller, det er sommer. Men jeg tror jeg rett og slett må starte i morgen.. Men vent, da skal jeg jo på sykehuset, så det går ikke.. Det må bli på torsdag. Hahahah.

Jepp. Idag, etter skolen så var Jenny en liten tur innom.. :-) Vi begynte å snakke om det at vi ikke ses på sånn fem eller seks uker! Liksom, det er helt sykt.. Tror aldri jeg har vært så lenge borte fra Jenny eller Amalie..

Vel vel, nå sitter jeg i sofaen og spiser kinder maxi.. <3

Okei, bilder:


Jeg ga Jenny et lite Freia Påskeegg! <3


:-)


Okeii, usjarmerende.. Sorry, guys.

Vel vel, bye!

 

-Snakkes!
Hahhaa, video!

video:cuserstorunnpicturespicturesh

Jada, mordern er i byen.. :p

Forfriskende morgen!Hei hei!

Klokken er nå åtte, og jeg tipper de fleste av dere ikke har begynt på frokosten engang. (Det har egentlig ikke vi heller, men whatever.. :p)

Litt etter sist innlegg dro vi på en forfriskende morgendusj i vanningsapparatene, og gjett om vi ble våte! Hahahhah.... Dere får se litt bilder snart. Nå sitter jeg ved purkende Amalie og Bea.. Hahhah <3

Vi tok et morgenbad FØR  6, og det er skjeldent vi engang står opp så tidlig, da fant vi ut at ja, da må vi gå en tur i pyjamasen! Men vi hadde liksom ikke planlagt å løpe i vannsprederne og skrike noe fælt.. Håper ikke husene hørte det .. ^.^  Hahha... 

Vi planlegger å dra til Esso, men vet ikke om det blir noe av, de sover jo tross alt veldig søtt.. :)

Ok, da får jeg være slem å vekke dem.. :)


Ja.. kvart på seks.. :p


<3


Bea Pena <3


Amalie <3

Og sånn ser de ut nå.. <3<3

 

-Snakkes!Klokken er nå, 05.19

Hei dere!

I skrivende stund er klokken 05.19. Hahahahhaha, Brage og Mamma kom hjem sånn halv fire, og da satt vi og så på film. Hahahahahahhahhahahahahahaahahhahaha! :) Yeahh... Det er faktisk litt vanskelig å skrive når to stirrende ansikter sitter ved siden av, og sier kult til alt jeg skriver, hahahahah. Snart skal vi på joggetur, HAHAHAH!  Okei, kan bare ikke skrive noe, bildene sier nok. Uff...


Fantaaa! (Amalies egne brus, AMA'S)


Uff..


HAhahahahaha. Tur med Bruno klokka 9 :)


Hohohou, i senga igjen.. :)


<3


Oups, på siden :)


<3

 

Legger kanskje ut mer bilder, eller videoer.. Hahhahaha :)

 

-Snakkes!Dag 4- bilde av været og din mening
Jepp, sånn ser himmelen ute ut nå.. Dessuten er det litt vind.. :(  Det er helt ok, men kunne vært mye bedre.

 

-Snakkes!
Jæntekveld med Bea og Amalie

Hei dere!

Idag var jeg som sagt på KEM og Panduro Hobby med Synne, og dette er innkjøpene:

Fra KEM (Kunsternes eget marked)


//Glans, 69 kr// //Stor pensel, 18 kr// //Liten pensel, 12 kr// //Plastbokser, 9 kr stk// //Fargeark, 13 ark, kr 35//

Også fra Panduro Hobby://Glassblader, 19 kr// //Sløyfebånd, 15 kr// //Cellofanposer, 19 kr// //Charms-ende-greier, kr 39 per stk. // Ringer 7 mm, kr 79// //Øyepinner, kr 19// // Ringer for å henge annheng på, kr 21// //Kjede 1 meter, 79 kr//

Personlig mener jeg Panduro Hobby er utrolig dyrt i forhold til KEM.. En meter sølvkjede koster liksom 80 kroner! Herregud...

 

Okeii..

Om ca 2 timer kommer Amalie og Beate for å overnatte. Jeg gleder meg! Wohoou :D Håper det blir braaa. Jentekvæll, oh yeah.


<3


:)

 

-Snakkes!


KEM og Panduro Hobby

Hej Hej!

Hahhaha.....  :) Om ca en time, sitter jeg på vei til KEM- Kunstnernes eget marked, med Synne! :) Jeg har aldri vært på KEM, men har vært på Panduro Hobby tuuuusen ganger, som har utrolig mye fint, etter min mening. Det er kanskje litt dyrt der, men det er vært det.

Jeg har som sagt aldri vært på KEM, men jeg tipper de har mye fint. Kanskje de har noe jeg liker, kanskje ikke, det er allikevel en fin sjanse til å drømme seg bort i kunstnermateriell. <3  

Har ikke tenkt nøye gjennom hva jeg vil kjøpe, noe jeg nesten aldri gjør heller.. Hahha, det ender ofte opp med at jeg kjøper for over 500-lappen, litt mer, eller litt mindre.  Hahah. Vel, jeg tenker meg at jeg kommer til å kjøpe litt for mye idag... Vel vel, jeg får vel bare ta meg selv i ørefliken litt, og kjefte på meg selv.. Hahahhhahahaha.

Ok, vi snakkes!


Synne <3
Dag 3- Et bilde av deg og et dyr

Hei hei!

Dag 2 skulle egentlig vært postet igår, men jeg måtte poste det idag.

Her kommer dag 3!Dag 2 - Favorittoppskriften min - Cupcakes!

Oppskrift på nam nam muffins, med "buttercream" <3  Den holder til 12 store eller 25 små.

Muffinsdeigen:

150 g. romtemperert smør

2 dl sukker

3 store egg

3 dl hvetemel

1 ts bakepulver

1 ts vaniljesukker eller -ekstrakt

 

Forvarm ovnen til 180 grader. 

Rør sammen smør og sukker i en bakebolle til det blir lyst og luftig. Tilsett eggene, ett av gangen. Rør godt mellom hvert egg. Ha i hvetemel, bakepulver og vaniljesukker. Rør til du har en jevn røre.

Stek muffinsene midt i ovnen, store cupcakes i ca. 20 minutter, og små i ca. 12.

Avkjøl.

 

Oppskrift på "vaniljekrem" (buttercream)

 

300 g romtemperert smør (Eller du kan bruke soft flora-smør, det er mykt fra før av)

1 l melis

1 ts vaniljesukker

Kjør smøret mykt i en kjøkkenmaskin. Tilsett melis, litt av gangen, og derreter vaniljesukker. Rør til du har en jevn og myk krem.

Nå kan du ta det i en plastpose, og ta det på cupcakes'ene! :D

 

Enjoy!


Disse kan du lage! :)

 

-Snakkes!


 

Skoleavslutningen

Hei hei!

Igår var en veldig fin kveld, hvor vi gjorde masse gøy, ute. :) Jeg har lissom ikke så mye å fortelle, dere må nesten bare se bildene ;)


Amalie <3


<3

Også over til quizen.. Hahah, vi gikk en veldig stor omvei..... :p
:)


Hmmmmmm... :p


Ja, Jenny. Det var den riktige veien...... (-.-) hhahahhahaha....  <3


Hahah :)


Hahah, fight om salte chips :)


Hahahaha, gruppebilde <3 (sorry for fingeren over kameraet.. :))


<3


Hahah.. <3


Synne <3


Tess <3


Salt chips! :)

Og Bruno ble jo med til Jenny for å overnatte <3 <3
Okei.

-Snakkes!Skoleavslutning

Hei dere!

Skriver i stress her oss Jenny.. :) Det er skoleavslutning, og ville bare si at det kanskje ikke blir noe innlegg før i morgen..  Vel, jaja. Jeg tar sikkert masse bilder, som dere får se snart! :)

Vel sånn ser hodet mitt ut.. :p


Hahahha...


Okeii :)

 

-Snakkes!Dag 1 - Noe som fikk deg til å smile

Noe som fikk meg til å smile idag


Hahahha..

-Snakkes!


 

7 days

Hei!

Kom over en 7-dagers utfordring, og tenkte det ville bli moro! Så her kommer det, da:

1. dag: Noe som fikk deg til å smile idag

2. dag: Favorittoppskriften din

3. dag; Et bilde av deg og et dyr

4. dag; Et bilde av været i dag, og din mening

5. dag: Dagens gode gjerning

6. dag: Et bilde av håndskriften din

7. Et av mine kallenavn, og hvorfor

 

Jepps, det var det!-Snakkes!

 

Nam nam-is!

Hei dere!

Ispakken til First-Price er faktisk kjempegod! :) Ikke bare er det kjempebillig, men også suuuupergodt! :) Så nå har jeg kost meg med litt is, nam nam nam! Anbefales, virkelig.Is til alle!!

 

Okeii..

 

-Snakkes!

"Gardenshoot" og "Saggekurs"

Hei dere!

Idag har jeg ikke gjort så mye, eller jo, kanskje. I gymen løp vi 1000-meteren og jeg ble faktisk ganske fornøyd med resultatet, i forhold til hvor mye jeg løper.. (hehheh...)  Sånn sett har jeg hatt en fin dag! 

I friminuttet tok vi selfølgelig masse bilder.. HAhah, men det som var enda morsommere,  var at Mikkel hadde et "saggekurs"! Hahahhaa, han viste "triks" hvis jeg kan kalle det det, og viste oss hvordan man skulle sagge.. Hahahhaha, selfølgelig så visste vi jo ikke sånn helt perfekt hvordan man skulle gjøre det, så det var nyttig... Hahhahahha.... Jadaaa.... Vi har lugget under lastebiler, skuffet støv, hoppet, løpt, smilt, ledd, kosa oss, sett på klokka og hatt det ganske så moro idag, at du kunne bare tenke deg, hahhahah..... :)

Etter skolen, hadde jeg en liten "gardenshoot", som dere får se bilder av, selfølgelig ;)

Okeiii!


Hahahah <3


Anette og Jenny.... <3


.. :)


Wow! :)

 

Også.... over til saggekurset.. hahhaha


Hahahha...


:D


HAhahhahahaha... :)

 

Ogsååååå.. over til "gardenshoot" ! :)


                                


Jepps!

-Snakkes!

 

Q; Hva synes du om bildene?

Hit skal jeg!

Hei hei!

Har ikke skrevet det før, men om 11 dager skal jeg hit!


Hotellet heter Indigo Mare, og ligger i Platanias på Kreta.

Det er et hotell som vi merkelig nok har vært på en gang før når jeg var to år, og de få minnene jeg har derfra er utrolig morsomme! :-)

Det enda mer morsomme er at vennina mi, Synne skal også være der på samme tid! :-) Hotellet hennes er kanskje 1 kilometer bortenfor vårt.  Åååååååååh, som jeg gleder meg! :-)

Bæææh, kan ikke tiden gå fortere....?! :-D

Jeg gleder meg, jeg gleder meg, jeg gleder meg, jeg gleder meg! :-)

Det kan være det ikke blir så mye blogging på Kreta, men jeg skal prøve å få til et innlegg eller to, i løpet av uka ;-) Hvis ikke, blogger jeg jo når jeg kommer hjem! ;-)

 

-Snakkes!


Emma drar til Tyrkia..


Hei igjen!

Imorgen skal lille Emma dra til Tyrkia! <3 Jeg vedder på at alle kommer til å savne deg masse de 2 månedene du er borte fra oss! <3 :-(

Du må ha en kjempefin reise til hjemlandet, så ses vi snart.. <3

We love you, Ems! <3


<3


<3
Anette og Emma <3


<3


<3


Hahah.. F.V: Jenny, Emma, Anette og Meg.


Sterkas <3


Musikkpia <3

Må du dra...? :-'(

Love you Emma! <3

 

God tur, Emsi.. <3


En helt vanlig dag ;D

Hei hei!

Idag har jeg ikke gjort så veldig mye, bortsett fra den vanlige skoledagen, da...  Selvom tirsdager er den beste dagen EVER! Hahahahahah.. :)

Men idag er det jo egentlig vanlig å dra på kunstskolen, så det er utrolig uvant å ikke dra på dit, fordi semesteret er over.. *snufs* Jaja, da får jeg god tid til å gjøre masse annent da! For eksempel å blogge, og det liker vi! ;-) Og.. ja, være på pc-en, og egentlig bare "daffe"... Hvis dere skjønner, hahah..

Vel, dagen min i bilder! (Eller etter skolen, da.)


Bruno! Du går i blomsterbedet! fyfyfyfyyfy....


Hahahah :)


:)
Hahha, se på Bruno! ;D (Du var søt du og, Jenny)


-Vi danser hula, hula hei.. vi danser hu.... hahahahaah ;D
Hehe.. :-)


HAhahahah, Afroooo :-D

 

Jajaaa, dette var litt av min dag :-)

 

-Snakkes!
Top Model

Hei Hei!

I kveld skal jeg se på top model.. :)

Altså, jeg er ikke sånn superfan av top model, men jeg liker å se på det da. Hehhe...... :)

Q; Ser du på Top Model USA?

-Snakkes!

Fin dag med Bea :)Hei dere!

Idag har jeg desverre ikke hatt tid til å blogge, fordi jeg har hatt det så gøy med Beate! Bare gjett hvor mange bilder vi har tatt idag, på 4 timer. 86 bilder! Wow, lissom.. Jaja, dagen idag startet med å spise verdens beste frokost egg og bacon. Så tok jeg bussen, og møtte Bea "surrehue" på bussholdeplassen.. (Hun er ikke surrehue.. Det er bare hun som mener det...)

Når vi begynte å bli sultne, fant vi ut at vi skulle spise kebab! Jeg tror jeg har spist kebab bare to ganger før, eller noe sånn, men denne kebaben var veldig god! :)

Selfølgelig måtte vi innom 3 stoppeplasser før vi fant den "perfekte" spiseplassen.. Nemlig en benk! Du skjønner, først satt vi på et av bordene til kiosken, men så gikk vi videre til et gress, men der var det et hus med høner rett ved, som bråka fælt så vi gikk videre til en benk, men der var det en GRESSKLIPPER som bråka fælt, den og.. Da fant vi ut at vi bare måtte gå videre til neste benk, og der var det ikke bråk.. Men det gikk folk forbi hele tiden, så vi ble ganske flaue over å sitte og spise kebab, og drikke pepsi max.. :) Hva er egentlig flaut med det? .. Hahhahah, vi er rare.

Vi satt der på benken da, ante fred og ingen fare, men så kommer Marie og Ingvil syklende forbi.. Haha, egentlig burde vi bli veldig glade for at de kom (det ble vi vel egentlig og, de er jo utrolig hyggelige! :)) men det var bare så rart å sitte på en benk, ved en vei, på et "fjell", å spise kebab! Hahahhaa, random.

Når vi kom tilbake til huset, så tok vi utrolig mange hoppebilder og div.

Kos dere!


Haha, Beate med STOR kebab :)


Drikke pepsi max på den fine benken :DNam nam :)

Så over til hoppebildene og "slå-hjul" bildene!<3


Hahahah.....


Haha, Beate :D
:)


HAhahaha....


Hahah, kanin..


Br. Thomassen bygg as.... Hahhahaahahahahhahahhahaha :D


Se på den fine, svarte bilen!Hahahha....


<3

Okeiii, jaja.. :)

-Snakkes!Dagen i dag

Hei dere!

Idag dro vi til hytta til "bonusonkel, bonustante og bonuskusine" som ligger ca en halvtime utenfor Oslo.

Det var veldig avslappende, å bare komme ut på landet, liksom. :)

Jeg har ikke bilder av noen personer utenom meg, fordi jeg vet ikke om de ville like det, siden jeg ikke har spurt.

Nå sitter jeg og spiser en skål med Algrens biler og smågodt .. <3

 

 


Nam nam nam <3

 

;Hvordan har din dag vært?

 

-Snakkes!

 

Ut på en liten tuuur

Hei hei!

Nå har jeg og Bruno vært på en liten luftetur, før jeg drar på en dagstur til hytta til "bonusonkel og bonustante" +lille "bonuskusine" :D

Vi hadde en ganske fin og fredelig tur rundt i nabolaget xD ...

   
Bruno peser, haha <3


Bustepia.. :p

 

 

-Snakkes! <3

Tutorial - "candycard"

Hei dere!

Igår viste jeg dere en "sneakpeak" på at jeg skulle lage noe, og her kommer det en "tutorial" eller "DIY" eller noe sånn-innlegg på det.. :)

Enjoy!

Du finner alt du trenger på Panduro Hobby.

Du vil trenge:

Kraftpapir A4-ark, Kraftpapir A4/A5 mønstret, sløyfebånd, blomster-rub-ons, dekorasjonsfigurer (små, dette kan f.eks være små mennesker, eller som jeg, godteri) og selfølgelig lim.


1. Brett ca 2-4 cm av arket nedover og lim det fast.


2. Riv i det mønstrede arket sånn at det blir "slitt" i den ene enden av arket. (altså, ikke klipp, men riv.) Lim det på nederst av det blanke arket.

Brett arket sammen til det blir halvparten så stort.


3. Her ble det litt rotete.. Hvis du vil, kan du feste på sløyfer og sånt i venstre hjørne av det rivde papiret, men helst ikke bruk teip, sånn som jeg.. da ser det bare rotete ut..


4. Nå kan du lime på dekorasjonsfigurene dine på bretten øverst! Jeg lagde mine figurer selv, men det er fullt mulig å kjøpe.


5. Nå kan du ta rub-ons'ene dine og feste dem nederst på arket, husk å gni mye sånn at hele rub-ons'en kommer på arket. Du vil kanskje trenge flere av disse, sånn at hele nedre del av arket blir delvis dekket av "blomster".Ferdig resultat! Dette kortet ble ikke så veldig bra, og ble litt rotete, så jeg håper dere kan gjøre det litt bedre! :)

 

Lykke til!

 

 


Bruno <3 <3

 

-Snakkes!Sneakpeak!

Hei HEi!

Hva lager jeg nå....? :)

Skal lage et "hvordan-gjøre-det" innlegg på det. Imens kan dere gjette på hva jeg skal lage!Hmmmmm ... :)

 

;Hva skal jeg lage? ....

-Snakkes!

 

...


<3
...................................


Haldis, 13 år, fra Oslo. Kunne godt vært et par år eldre. Jente. Motsatt av det samfunnet kaller soss. Lider ufrivillig av sykdommen Morbus Chrons. Mer om meg her. Og mens vi er inne på meg; jeg elsker pandaer og jeg er en ekte ninja.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

kategorier

Beauty Bildedryss Dagens greie Everyday Foto Inspo KRETA 2012 Nye greier Outfits Tankespinn Video

følg meg

bloglovin hasit.blogg.no