Cupcakessssjeg greide ikke laste opp bilde av jenny! *feil med filen blbalbal

Ja, da har jeg og Jenny lagd cupcakes! Nommenom

sykehuset next

Hei, og god morgen! (topp fra hm)

Igår.. tja. Jeg fant ut at jeg bare ville dra hjem. Jeg var utrolig sliten (FUCK DEG SYKDOMMEN MIN), og ville bare hjem. Jeg orket ikke å stå i 3 timer å vente på en gutt jeg ikke kan stort om, i det hele tatt. Men mange av jentene i klassen ble igjen, når jeg og Synne dro! Jeg nøyde meg med å se det på vg-tv, og dessuten, bare det å tenke på at han var litt over en mil ifra huset mitt disse to dagene.. det er jo litt sykt, det også, og ikke minst gøy! Broren min var der nede med noen venner igår, og han sa det var ganske slitsomt, så jeg er nesten litt glad jeg dro hjem. Dessuten var bussen en time forsinket på grunn av Justin Bieber! Dårlig planlegging, ass. Nå er jeg hjemme, mens de andre er på hovedøya med trinnet. Jeg har utsatt sykehustimen min så mye, at idag måtte jeg ta sprøyta, og det blir vanskelig for meg å dra fra hovedøya til sykehuset. wellwell, får benytte tiden jeg har hjemme til å rydde litt og sånn.

Var du nede i byen igår?Justin Bieber

Ikveld skal jeg ned og (kanskje) se Justin Bieber, eller hvertfall, antageligvis høre han.. med omtrent alle jentene i klassen! Det blir gøy, kjenner jeg! Haha, først var det Marie og Beate (only), så ble det bare alle andre.. jaja, gøy hvertfall da! haha!

Derfor blir det antageligvis ikke stort med blogging idag.

Outfit -Pink City (Stem på meg, og bli med i konkurranse!)

//hatt -bikbok, jakke -mormor, topp -bikbok, skjørt -hm, sko -dr.martens//

Hva synes du?

FORRESTEN, STEM PÅ OUTFITET HER! DA ER DU EN KNUPP!  Kanskje jeg gir en liten bitteliten premie til en av de som gjør det.. Skriv mailadressen din, og navnet ditt, etter at du har stemt! (ps, du må lage konto på asos, men det tar maks et halvt minutt)

Never, ever, give up

#teenagerposts


Kjenner du deg igjen? Det gjør jeg.. hihi

That's a smile

"A warm smile is the universal language of kindness." - William Arthur Ward

Sommeridyll

piknik - varme -bikini -bilder -leing - tristhet -fortvilelse -lettelse -smiling -spising - iste - gress - plommer -moreller -brødskiver -emma -meg

Hva synes du om bildene?

Summerfeelinghåper følelsen varer så lenge som mulig...

Hva synes du om bildene?

These days

Da drar jeg snart på en fest på Hovedøya, med familien. Det blir kos! Det er så utrolig varmt, så jeg har fått kjøpt meg ny bikini også, hihi. Da blir det kanskje et bad på meg også, men jeg orker ikke å stresse med det, for det er jo en fest, så det er ikke det eneste jeg vil tenke på! Vi snakkes senere, da. Ha en fin dag!

Hva gjør du idag?

borte bra, men hjemme best..

eller er det virkelig sånn?

Skal man ikke tørre å utforske nye steder, nye mennesker, og få nye venner? Skal man nekte å flytte til et annent sted, fordi man er redd for å ikke passe inn? At ingenting blir som hjemme?

Nei, det blir ikke alltid sånn som det var før, men det kan vi ikke forvente heller. Kanskje har du og en god venninne vokst fra hverandre? Kanskje har du mistet en nær venn, eller familiemedlem? Kanskje en venn har fått en sykdom h*n aldri blir kvitt? Men det kommer alltid til å ligne på fortiden. Life is like a pen, you can cross over the lines, but you can't erase it. Ikke vær redd for å utforske nye ting, du har ingenting å tape!

Snart skal jeg begynne på ungdomsskolen. Kanskje får jeg noen nye venner, kanskje jeg vender tilbake til de jeg alltid har vært med? Jeg kommer hvertfall til å bli kjent med nye mennesker, og jeg har ingen frykt i øynene. Jeg gleder meg til å oppleve noe helt nytt, og spennende, som jeg ikke er vant til. For det er det livet handler om, eller? Være litt spontan, prøve noe nytt!

Life can get so much better, if you are a litte open for new things.


Var innlegget til noen hjelp`?

costume in the housejeg.elsker.mote.og.mote.blader

Leser du Costume, eller noen andre blader?

summer is that time of the year, when you can sit outside, and just think all day long.

Nå gleder jeg meg bare enda mer til sommerferien starter! Åååh... det blir bare så bra!

Hva synes du om bildene?

warming sun, warming clothes, warming outfit, warming tv

topp -cubus, shorts -diy/cubus

Åh, det er så varmt! Varmt var det i natt også.. Varmt, varmt, varmt. Snart sitter jeg vel i undertøyet, her. Jeg steiker jo bort. Forresten, det er ekstremt flaut ¨å ta bilder av seg selv med selvutløser når naboen står med barnebarnet i hånden og ser på deg hele tiden.. ***flau-smile-vinker-løperinn***

Er det varmt der du bor?

sweet danbo in the sun
fryder meg av tanken på at det er varmt... og at jeg skal venne meg til det.

Synes om bildene?sommeren gjør meg glad

Sommeren gjør meg så glad.. varmen strømmer gjennom kroppen, det er som om alt våkner til liv igjen når sommeren kommer. Bleke bein, bleke mennesker, tar på seg shortsene, og spiser en softis, i det glade øyeblikket av varme, sol, og sommer. Det vi alle har gledet oss til i hele vinter, har endelig kommet, og jeg skal nyte den til det fulle. Gleder meg til sommerferie, til varme, til sarpsborg, til danmark, til london, til hytta, til norway cup.. og til slutt, ungdomsskolen. Åh, sommeren er kommet, og den bli.

Noen flere som liker varmen?

da er jeg hos Anette da

Se så gode de ser ut... skulle ønske jeg hadde en sånn boks med søte kaker i...

Ja, da er jeg hos Anette igjen da, tegneskolen står for tur! Der lager vi kjoler av avispapir, viser dere bilder av resultatet når det er ferdig! Jeg skal kalle den "Grab A Cab", *hinthint**

Forresten.. utrolig at så mange trodde på at jeg hadde fått meg iPhone! Haha, så bortskjemt er jeg ikke altså.. Vant nettopp en splitter ny Nokia Lumia, også skal jeg få iPhone? No way in hell... Haha! Det det var bilde av var en plastikkiPhone som fulgte med "gorillastativet"(kamerastativ, lite) til stefaren min, Magne, også tenkte jeg at det var en morsom prank å lure dere med, og det var morsomt at noen trodde på det! Hahahahahhaha....

Hva gjør du idag?

DIY -Boho Shoes, sneakpeekViser dere bilder når jeg er ferdig, også kan jeg vise hvordan jeg gjorde det? Noen som er interessert?

I've got an iPhoneHihi, nå har jeg lik som Jenny

Er jeg heldig?

Different Braid

Jeg og Ingvil prøvde oss på en såkalt "Annerledes flette" isted, og jeg synes det ble ganske fint jeg! Litt sånn annerledes, men samtidig litt likt. Vi fikk det fra denne videoen her under:

Hva synes du om fletten(e)?

 

Beste Brutrolige Bestefar sin bursdagFin kveld.

Synes om bildene?

Cupcakes

marmorcupcakes med Ingvil  Noen som vil ha oppskrift? Hihi

Synes?

Bursdag til bestefar

Ja, idag har jeg vært på Manglerud og kjøpt gave til bestefar. Det ble litt kjøpt, og bittelitt hjemmelagd. Snart drar vi på 80-årsfesten hans, som sikkert blir kjempegøy! Gleder meg, hihi. Gratulerer med dagen (som var), bestefar! Glad i deg ♥

Hva gjør du idag?

funfact

Noe av det verste jeg vet er innkjøps-innlegg om klær.. Tror jeg har hatt det en gang, i starten av bloggingen min. Klær man kjøper er til for outfitsbilder, ikke innkjøps! Det er min mening da..

Kjære du som sitter der, med antrekket på, og ansiktet sminket

Hvor er det blitt av deg? Hvor er den personen du var før? Hvor er moroa du liksom skal ha? Hvor er de ekte vennene dine? Har du valgt de med høy status, kanskje? Sitter du der, og tenker deg om, eller ikke? Kanskje tenker du på livets glade dager, at du har det så bra? Kanskje tenker du innerst inne, likevel, at du ønsker noe bedre? Du er fantastisk sånn du er, så vær med de du vil være med, og vær akkurat sånn som du vil være. Kanskje er det vanskelig, kjære deg. Men prøv. Du kan klare det. Kjære du som sitter der, med antrekket på, og ansiktet sminket.

perfekt gråte-sove-smile-kose-avslappings-tegne-tenke - sang

Det er en stund siden jeg oppdaget denne.. og den er så fin! Han synger så fint.. Får meg virkelig til å tenke, i dette tilfellet. Bare tenker på alt mulig. Det er litt deilig egentlig. Få føttene mer plantet på bakken. Tenk at det går ann, etter å ha hørt en sang.

Hva synes du om sangen?

 

BeautybabeHva synes du om bildene?

Endelig kommetTrodde jeg var medlem i LMF forsatt, men det var jeg visst ikke, så da har jeg meldt meg inn på nytt. Denne gangen fikk jeg litt ekstragreier i tillegg! LMF, for dere som ikke vet, er en organisasjon for de med tarmsykdommer, som jeg har. Veldig fint å ha litt støtte, når man ikke føler seg så bra!

Er du med i en organsisjasjon i forbindelse med sykdom?

HIPP HIPP HURRA

barnetog - hurra -gåing -klaging -brus -kake- cupcakes -makroner -venner -familie -besteforeldre -foreldre -bilder -kameraet -kongefamilien - byen -restaurant -danbo -blomster -sol -regn - tungt - fint

en fin nasjonaldag. Gratulerer med dagen alle sammen!

Hva synes du om bildene, og hva har du gjort idag?

Gratulerer med dagen!

Kjole fra Lindex

God morgen alle sammen, og gratulerer med dagen! Håper alle sammen får det supert. Selv skal jeg gå i barnetoget nede i byen.. egentlig er det noe jeg ikke liker i det hele tatt, gleder meg til vi står på sidelinjen og ser på! 

HURRA HURRA HURRA HURRAAAA, FOR NORGE!

Hva gjør du idag?

Friends forever

Love you.

Dr Martens

Synne's nye Dr. Martens er så kule!

Synes?

New DanboEndelig har danboen min kommet! Perfekt i mine øyne. Jeg betalte cirka 250 kroner for den, fra Ebay. Kjøpte den av Jenny da, siden hun bestilte to.

Har du lyst på danbo?

Oldie likes duckMan blir aldri for gammel for å kose med kosedyr... Bruno er av en eller annen grunn utrolig glad i kosedyrene sine, minner meg nesten litt om meg selv... Da jeg var ung, mener jeg. Eller... da jeg er nå, da jeg er 13 år, og to måneder. Jeg elsker kosedyr, og jeg elsker Bruno..

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en utrolig koselig tur på kinoen med søteste, Jenny. Vi så Dark Shadows, absolutt til å anbefale! Sånn typisk film du må se hvis du likte Twilight.. og gamledager. Hihi!

Hva har du gjort i kveld?

forresten.... jeg får noe kjempespennende, og kult imorgen! Viser dere selfølgelig bilder.. som alltid!

"Overgangen fra barn til voksen"Håper du hadde en super dag, Sivert. Det hadde jeg!

Synes om bildene?


 

Da drar vi

Da drar vi ned på rådhusplassen om cirka en halvtime. Håper jeg får tatt en del bilder, og at jeg kan legge de ut her. Det spørs jo veldig på om de forskjellige personene som er blitt tatt bilde av aksepterer det! #husknettvett

Det er så koselig at hele storfamilien kommer (eller nesten da.), Hedda, Inger, Karl, Ole Andreas, Heidi, Hedda S, osvosv. Det blir gøy!

Har du, eller kjenner du noen som har konfirmasjon idag?

Good morning sunshines

Hei, og god morgen!

Idag er den store dagen for min kjære "nestenstorebror", Sivert! Det er da konfirmasjonen hans, som mange gjester kommer i, og feirer. Gratulerer med dagen, skal jeg vel si da! Hehe...

Før konfirmasjonen starter klokken 16, skal jeg dra innom Manglerud, for å hente en pakke fra Nelly!  Gleder meg masse, det er en kjole jeg skal bruke i blant annent bryllupet til mamma og magne.

Hva skal du gjøre idag?

Designgreier

Hei!

Idag har jeg ikke gjort så mye, eller egentlig.. ja, bare ordnet siste finishen på designet, før jeg la det ut her. Hva synes du? Er det noe jeg bør forandre?

Byen med Ingvil


Vet ikke hvorfor jeg gadd å smile på det bildet engang.. Det er jo drittvær idag!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra byen med Ingvil, og jeg fikk ikke kjøpt en eneste ting utenom mat! Vi skulle egentlig ned dit for å få billetter til LOL-filmen, (gratis for topplesere), men det var utsolgt når vi kom.. Kjipt, men sånn er det. Jeg skulle også kjøpe meg pensko, men jeg vet ikke helt hva jeg skal ha på. Tror jeg ender opp med mine elskede dr. martens.

Hva skal du ha på deg på 17. mai?


 

muffemuffe

Akkurat nå ser jeg på paradise hotel, og har en ekstrem trang til å spise, så jeg skal gjøre det nå, Kvelden er brukt til å ordne med nytt design. Imorgen blir morsom. Da skal jeg få gratisbilletter. Jippi. Ja. Med Ingvil altså. Det blir gøy. Også skal jeg kjøpe festsko. Kult.

Hva gjør du? ...................................


Haldis, 13 år, fra Oslo. Kunne godt vært et par år eldre. Jente. Motsatt av det samfunnet kaller soss. Lider ufrivillig av sykdommen Morbus Chrons. Mer om meg her. Og mens vi er inne på meg; jeg elsker pandaer og jeg er en ekte ninja.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

kategorier

Beauty Bildedryss Dagens greie Everyday Foto Inspo KRETA 2012 Nye greier Outfits Tankespinn Video

følg meg

bloglovin hasit.blogg.no