Festantrekk


Topp - Cubus, Skjorte -HM, Shorts - Cubus, Smykke - Glitter, Sko -Vintage
Gratulerer med dagen Amalie!

Utrolig glad i deg, og gleder meg masse til ikveld, vi jentene skal sørge for at du får det kjempegøy! Gratulerer med dagen, Amalie

har en del ting å gjøre før bursdagen, så du fikk ikke sånn laaangt innlegg som noen andre, men alt står i kortet jeg skal gi!

Si gratulerer med dagen til Amalie? :)

IngvilHva synes du om bildene?

Dreams are necessary to lifeGod morgen! Har du sovet godt?

Hva synes du om bildene?

Natta

Natta! Sov godt, tror jeg skal gå og legge meg snart, selv jeg. Sov litt lite natt til idag. Heldigvis (hahaha) har jeg ingenting å glede meg til imorgen med, så det skal nok gå bra..

Sov godt, søte du!

forresten, Amalie, jeg har sendt mail med bildene!

outfit 280412

hårbånd - lindex // topp - cubus // cardigan - hm // bukse -kappahl //

Kjørte black&white idag. Synes det var helt greit, måtte ha noe enkelt når jeg dro på shopping! hehe

Hva synes du om outfitet mitt idag?

bilder fra sverige

Åh, dette var sykt gøy! Må gjentas!

Hva synes du om bildene?

Innkjøp fra Sverige

bikini fra New Yorker


topp fra New Yorker

fra panduro hobby

shorts fra cubus

topp fra cubus

+godteri og brus, selfølgelig! haha..

Hva synes du om innkjøpene?

Nu sittær vi hær, og kosær ussdette innlegget er forhåndskrevet.

Hei!

Hva gjør du? Siden jeg er i Sverige nå (forhåpentligvis, haha), forhånsskrev jeg dette innlegget før jeg dro. Idag sto jeg faktisk opp halv åtte.. Trodde den var 9, eller noe sånn, men neida. Halv åtte, veldig stolt, men veldig skuffet over meg selv, siden jeg sovnet ikke før halv ett, eller ett.. Var så urolig av meg! Kjiiiipt, sikkert noe å gjøre med at jeg tenkte at jeg måtte sove, siden jeg skulle stå opp tidlig.. æsj, dumme meg. Wellwell.

Hvor tidlig står du opp i helgene? (haha, merkelig spørsmål..)

Turen går til Sverige da

God morgen!

Da drar jeg straks til Amalie, for å dra til Sverige! Skal nok kjøpe litt, hvertfall! Kanskje en gave til Beate (som har bursdag snart), og litt til meg selv selfølgelig. Nordby har jo så mange butikker, så skal nok shoppe litt, skal du se! Hvis det er noe spesielt jeg har kjøpt, skal jeg nok legge ut innkjøpene når jeg kommer hjem. Hihi

forresten, det blir nok ikke blogging før i kveld, siden jeg ikke har blogg-appen, og derfor ikke kan mobilblogge. Takk for at du forstår!

Hva skal du idag? 

Casual

Et casual outfit.. er med i konkurransen om å vinne et par Adidas Originals! Håper jeg vinner, de ser så gode ut å gå med, og ikke minst mye kulere enn joggeskoene jeg har hatt før... haha!

originalsvinn

Peace begins with a smile..

Hva synes du?

Caroline Maria har fått pakken min

Bildene er hentet fra Caroline Maria

Ja, da har Caroline Maria fått pakken min! Jeg ble veldig glad for at hun likte den, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg ga det til henne! Du greier kanskje å lese litt av det som står i kortet selv, så skal ikke si så mye mer. Jeg er hvertfall en stor leser av Caroline Maria, hihi

Hva synes du om fanbrevet jeg ga til Caroline Maria?

Pakke i posten

Ja, da gikk jeg for å hente pakken fra Invisible Children, med KONY2012- artiklene mine. Betalte vel 300 kroner for alt. Action-kit, Innocent-armbånd, pluss en ekstra t-skjorte. Den ene KONY-t-skjorten jeg fikk i Action-kitet, var alt for stor, så jeg klippet av ermene!

unnskyld for alt for høy ISO på de første bildene.. ser jo ut som et spøkelse, haha!

Hva synes du om pakken jeg fikk? 

Anyone? Tips?

Hei!

Kanskje litt teit (mer enn teit), men jeg bare søker etter tips. Hva bør jeg kjøpe i Sverige, som er mye billigere der enn i Norge (unntatt mat selfølgelig)? Vi skal shoppe på Nordby Shoppingsenter, gjerne kall det der hvor norske folk drar på harrytur. Jepp.

Ok, har du noen tips til hva jeg kan kjøpe? (utenom godteri og mat, det gjør jeg uansett :))


det hvite på det ene øyet er eksem, ikke gugg, for de som lurer..

Afterschool

sløyfe fra hm

Idag har jeg ikke gjort så mye. Gikk en tur med Bruno, og stoppet innom Jenny på veien. Alltid like koselig, hihi! Forresten, senere skal jeg dra og hente pakken min fra Invisble Children. Gleder meg!

Hva har du gjort idag?

 

Harrytur med Ame

Ja, vet ikke om det er interessant for dere, men på lørdag skal jeg på harrytur til sverige med Amalie! Det blir utrolig gøy, og selfølgelig skal jeg kjøpe litt greier! (godteri, klær, osv...) Jenny ville også bli med, men fikk ikke lov, eller kunne ikke, eller noe sånn. Wellwell, det blir gøy fordet da, håper jeg :)

forresten, kony-pakken min ble jo VELDIG forsinket, men den har hvertfall kommet, så jeg skal dra å hente den imorgen! Wii

My new love

Vintage

I L.O.V.E this pair off shoes. lovelovelove

Hva synes du om skoene?

Just smiling

Idag har jeg vel ikke gjort så mye, egentlig.. Skal snart igang med å lese i 45 minutter, så det kan jo bli, -spennende-. Forresten, det blir kanskje mer blogging, siden jeg får låne mammas pc i langhelga, og etter det litt også. Jeg har hvertfall en midlertidig løsning! Forsett å følg bloggen min, haha, etter at jeg skrev det innlegget om at jeg ikke hadde pc, har statistikken bare sunket og sunket. Haha! Wellwell, er vel bare meg å skylde på, så jeg skal ikke begynne å klage over "at jeg har få lesere", det finner man på mange andre blogger fra før av!

Hva har du gjort idag da?

Danbo

Hei!

Nei, jeg har ikke fått meg danbo, dessverre, men jeg skal antageligvis bestille meg en! Jeg håper virkelig det, sånn at jeg kan ta masse bilder av den og sånn. Minuset er at det er så dyyyyrt. Det er veldig dyrt for å være en plastfigur, så jeg må tenke nærmere på det. Jeg har gått bort fra tanken med å lage selv, siden de kan ikke få vann på seg, man kan egentlig ikke ta noe på de, siden de er lagd av papp. Med en plastversjon kan man jo ta mascara på den, uten at det gjør noe! ÅÅåh.. har så lyst på danbo.

Har du en danbo?

2 år igjen

Hei!

Nå er det bare 2 år igjen til konfirmasjonen min, som vil si 2 år til blablbalbla. Gleder meg! Broren min, Sivert skal feire kofirmasjonen sin snart, og åååh... gleder meg masse til jeg får den muligheten. Men som sagt, den kommer :-) Nå er jeg hos Jenny, kosær meg.

Hva gjør du nå?

forresten, til deg anonym som kommenterte et innlegg jeg skrev om kony-saken: den videoen hjalp ikke på mine meninger. Vi vet alle at LRA-styrken har flyttet seg fra Uganda for lenge siden. De er nå i Sudan, så jeg velger forsatt å støtte saken, og jepp, jeg vet at lederne av Invisible Children tjener maaasse, men det betyr ikke at de ikke har en hjerne, de er forsatt mennesker som er flinke, og som engasjerer ungdom mot barnemishandling. Dette er nok ikke bare for å få arrestert Kony, men også for å få ungdom politisk interesserte!

 

Med Jenny

Hei! 

Skal ikke forklare meg engang, det blir bare teit, men jepp, har ikke blogget idag! Vi har hatt en fest for stefaren min, Magne idag. 50 år, gitt! Gratulerer med dagen som var! 628813-7-1334164091560.jpg 

Iallefall, nå er jeg hos Jenny. Flyktet hit med Bruno for natten, haha! Det er koselig fordet da :-) Vi hører på Spotfiy, og koser oss med cola, og ostepopppp. Som vanlig så må jeg jo legge med et bilde av meg og Jenny, som er veldig koselig. Velvel, snakkes! Forresten, jeg fikk noen kjempegode kupp på loppemarkedet idag! Blant annent noen dødsstygge, men dødskule sko! Gleder meg til å viseee


du er best, jens


Going for Kony

Da drar vi til rådhusplassen! Jeg, Synne, og Jenny! Åh, dette blir gøy!

Åh, dette blir bra!

Hva gjør du ikveld?

 

Maskeradeball -Bildedryss

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Jeg bare eeelsker det første bildet av Beate, det er så fint! Et eller annent ved det som jeg digger.

Siden bildene er koblet sammen, si ifra om du vil ha et/noen av bildene som er der, så kan jeg sende deg de på mail.

Synes om bildene?

Outfit -Maskeradeball

Image and video hosting by TinyPic

maske - teater, kjole - hm, sko - økonomisko (?)

Synes?

Lagde meg en kony-t-skjorte selv jegHei!

Har ikke fått kony2012-pakken min i posten enda, og "cover the night" er på fredag, så da lagde jeg en selv. Ganske fornøyd, egentlig! 

Hva syns du?

Vil du se fremgangsmåten min, på hvordan jeg gjør det? (video, selfølgelig!)

Fotoshoot -Last weekend

Jeg vet det har vært dårlig blogging i det siste, men regner med at dere skjønner hvorfor.. (les forrige innlegg) Vi snakket om det i samfunnsfagtimen, og det virker som om det er så interessant å snakke om det 24/7, så jeg holder meg litt tilbake. Jeg ser hvertfall ikke på nrk1, tv2, og leser hvertfall ikke VG, og dagbladet. Det er ikke intressant å høre hva han har å si. Det er han som er dusten... 

Jaja, forrige helg hadde jeg en fotoshoot med Synne! Utrolig gøy, og veldig koselig! 

Image and video hosting by TinyPicDet var det jeg greide å laste opp! Bildeopplasteren er helt *€3241#€!!!!!!igigdjL§! idag så ja.. dett blir dett!

Win Escada

Dette innlegget blir skrevet fordi jeg er med i en konkurranse!

escvinn2sg

Hos Paps

Hei!

Nå er jeg hos pappa. Bilder fra festen kommer når jeg får stjelt pc-en til enten mamma, sivert, eller jenny (hahha, der ble du sjokka jenny!) Neida. Men grunnen til dette er at pc-en min klikker, og greier ikke laste opp bilder til blogg.no. Derfor har det vært lite blogging, lite bilder, og lite outfits. Til jeg får ordnet dette, skal jeg prøve å få til en ordning. "en ordning" vil si webkamerabilder. Jeg vet, ekstremt kjedelig, men det blir bare noen dager, også får dere kvalitet, framfor kvantitet igjen. Imens foreslår jeg at dere kan ta en titt på JENNY sin blogg, istedet for min. Der er det hvertfall kvalitetsbilder! Haha... Wellwell, det kommer bedre tider! Håper dere forsetter å være så fine lesere som dere er, og ikke forlater meg helt. Ok, ses da!

slenger med noen veldig stygge og torturende kjempefine bilder av meg selv.

Haha, weeeelll. snakkes


Heylo

Idag blir det lite blogging. Skal på konsert med mormor, bestefar, mamma, og magne. Tror det er ett eller annent rart band, men ja. Mormor har bursdag, så det er jo veldig koselig å være med henne på bursdagen hennes! ♥♥


Arkivbilde.. Pc-en min er (unnskyld) helt fucka

En fin morgen

Hallo!

Du vet, idag våknet jeg. Jeg tenkte bare.. ah, shit! Jeg har glemt pageturner. Da må jeg jo gjøre det! Og jeg bare tenkte, jepp. Da starter jeg. Så da startet jeg, og begynte å lese. Når jeg var ferdig, tok jeg en test. Også bare:

Ja, gratulerer! Tusen takk, tusen takk. Også skulle jeg sjekke, hva er det de liksom gratulerer meg for??


Og jeg bare: Hæ? Jeg har jo gått NED i lesehasitghet siden sist test! Så jeg satt  meg ned, og gråt litt, men så skjønte jeg at jeg bare måtte sjekke bloglovin. Jeg er så smart, at jeg skal lære meg masse spansk, så jeg la til en spansk moteblogg i "i follow"-lista mi. Føler meg så kul, jeg følger 36 blogger. Dere burde virkelig være stolte. Jeg tipper INGEN andre som leser dette har mere blogger de følger enn meg. Uansett, så skulle jeg være proff, og starta å lese:

Og jeg bare: "Håj åss trrrraigå un adelaannnntå", også var det over. Jeg ble lei meg, skikkelig lei meg, men så tenkte jeg at jeg kunne skrive et innlegg om det. Jeg skrev inn en overskrift:


"En fin morgen" ble det kalt. Og jeg bare, yeah! En fin morgen! Og da satt jeg og smilte en stund.

en fin morgen.


Forresten, dere må se på dr. phil på tv3 nå, det er en jente som har vært innestengt i 6 år, mens hun har blitt misbrukt, og voldtatt inne i et skap av sine egne foreldre.. gripende historie.

 

Outfit - Yesterdays


hvit skjorte- hm, mønstrete skjorte -vintage, avklippet shorts -cubus, belte -vintage, strømpebukse -hm, sko -dr. martens

Synes?

Håret mitt - før og etter-bilder


før og etter. På det siste bildet, er håret rettet, men også litt kortere da. Jeg har blitt klipt av ca 10 centimeter, og skråklipt oppover mot ansiktet. Fargen er ca den samme som på det første bildet, det er bare et annent lys på badet. 

Dere ser hvor slitt det var i tuppene på det første bildet? Ahh.. håret mitt er så glatt og deilig nå. Jeg sitter og drar, og kjenner på det hele tiden. Glatt, og fint! Jeg er veldig fornøyd! Nikita, verdens beste frisør. Absolutt til å anbefale! Kjempeflinke frisører der. Åh, jeg er så fornøyd! Må bare hamstre litt hårbånd til gymmen, siden frisøren klippet det skrått opp mot ansiktet mitt, havner det i ansiktet når jeg tar hestehale, så det er jo litt irriterende i gymmen, og når vi har prøver (og jeg ikke vil ha hår i ansiktet) og sånn. Så da skal jeg kjøpe meg hårbånd, men siden jeg går så mye med løst hår, er jeg veldig glad for at hun skråklipte! Har jeg nevnt at jeg er fornøyd? Haha.

 

Synes om det "nye" håret mitt?

Heaven has arrived.
Finally, finally, finally. Akkurat de jeg ville ha, lave og fine! Love them. For de som lurer, de er kjøpt på Lille Vinkel Sko, på Majorstuen. Litt dyre, men verdt det! Disse kommer jeg helt sikkert til å bruke masse i sommer. Ahh.. som jeg gleder meg! Varme, og sol på Norway Cup, Danmark med familien, Jærens hvite strender, og kanskje en tur et sted, som vi ikke vet enda..  Gleder meg til sommer, og sol!  (og kanskje litt regn...)

Nawwww

Naww, så søtt!

Outfit


topp -hjemmelaget, shorts -cubus (jeg har klippet i den, så du finner ikke akkurat samme shorts i butikken.), strømper -hm, sko -converse

Det har blitt endel outfits i det siste, Like or Dislike?

Synes om outfitet? :-)

Turen går ut for å klippe håret

...om to timer! 

Jeg er nesten litt stolt av meg selv, som har bestilt denne timen selv, og at jeg gleder meg! Nikita-frisørene er jo veldig flinke, etter erfaring. De hører mye mer på kundene, enn de digre, "buisness"-frisørene. Sier sikkert litt mer etterpå, men det blir kanskje ikke mer blogging før i 4-5 tiden, siden jeg skal kjøpe dr martens (wiii) med mamma. 

Hadde nesten glemt det, jeg. God påskeaften! 


En liten sneakpeek. Noen som vil se mer?

American Pie

Dette innlegget blir skrevet fordi jeg er med i en konkurranse.


reunionvinn

litt om meg

Jeg heter Haldis, og er fra årstallet 1999, noe jeg ikke er spesielt stolt over. Jeg er kanskje en jente du aldri glemmer, fordi jeg er så rar. Eller så er jeg en jente du aldri glemmer, fordi jeg slo deg i hodet med en spade, fordi jeg var så sur. Jeg er ganske ofte sur egentlig. Men mest glad. Også er jeg over gjennomsnittet opptatt av biting. Jeg biter andre, helst de som begynner å le, det er så koselig med folk som smiler og ler.

Ellers er jeg en ninja. Jeg har ninjaskills. Og jeg er en panda. En panda med to øyne. Vet du hvorfor jeg er en panda? Fordi jeg liker og spise, og late meg, akkurat som en ekte panda.

På fritiden, ja. På fritiden liker jeg å være med venner, kjæresten, eller bare slappe av med colaen i den ene hånden, og stratosen i den andre. Jeg hater å trene, det er virkelig det verste jeg vet. Unntatt dansing, noe jeg gjør hver torsdag, bare for å komme meg ut av huset og ikke bli altfor feit.Dette er da min følgesvenn, eller ja, kjæreste som de normale folka kaller det; John. Like rare begge to, jada
Wow, for et rart innlegg. Klokken er nemlig halv tre på natten akkurat nå, jeg tror jeg bør legge meg. Da fikk du hvertfall vite mer om meg! Jeg kan jo si det kort; Haldis 13 år (snart 14). Dansing og kunstskole på fritiden. Ikke singel. Lat. Snart feit. Colaavhenig. Takk for meg!

Noe du visste?

Outfit -Old and New

Synes?...................................


Haldis, 13 år, fra Oslo. Kunne godt vært et par år eldre. Jente. Motsatt av det samfunnet kaller soss. Lider ufrivillig av sykdommen Morbus Chrons. Mer om meg her. Og mens vi er inne på meg; jeg elsker pandaer og jeg er en ekte ninja.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

kategorier

Beauty Bildedryss Dagens greie Everyday Foto Inspo KRETA 2012 Nye greier Outfits Tankespinn Video

følg meg

bloglovin hasit.blogg.no