Life loves the liver of it.
Hva synes du?

PS: IKKE GLEM EARTH HOUR ALLE SAMMEN!!

Outfit - Bleka shorts


topp -monki, shorts - hjemmelaget (delvis), strømpebukse -hm


Har bleket shortsen selv, og er ganske fornøyd! Var opprinnelig en knebukse på salg, men jeg liker ikke så lange shortser/korte bukser, så jeg klippa den.

Hva synes du?

Øynene mine


Det er en blanding av grønn, gul, brun, turkis, og grå. Interessant? Oh well.

Hva er fargen på dine øyne?

Hello again

Hei!

Idag har vært helt ok, egentlig. Jeg har vært litt trøtt, og sliten og sånn, men siden jeg lovte det, måtte jeg jo selfølgelig blogge! Haha, neida, sånn er det ikke. Jeg har endel bilder å vise dere. Sånn er det!

I allefall, når jeg ser at folk skal til syden i påskeferien, tenker jeg bare.. "crap". Min påskeferie, OG sommerferie, kommer ikke til å inneholde sydentur, no way! Påskeferien min består av en tur på fjellet, med våt snø.. haaha, blir vel litt gøy likevel, siden Anette har hytte på samme sted (dere har jo sett Anette???), og hun har bursdag, så vi skal feire litt med familien hennes og sånn. Må pønske ut en liten gave.. hehe, skal jo i "barnebursdag" (ahahahha, jentekveld eller et eller annent) senere for å feire, men det er jo kos å få en gave på selve dagen også da. Dette er Anette:

Sommeferien: Skal en tur til Danmark, og kanskje danmark en gang til, og KANSKJE londontur med pappa. Håper vi får til å dra til London! Dessuten skal jeg jo til de vanlige stedene, hytta, og vestlandet da. 

Velvel. Den siste uka hvor jeg egentlig ikke har lagt ut så mye bilder har jeg da... 

hatt det gøy med Jennysovet


vært på shopping, og moret meg sammen med venniner


ooog, lest blader


That was my week! Nå skal jeg lage middag, har begynt med ukepenger..wohou..!

Hva har du gjort idag?

Bloggpause frem til helgen

Det blir antageligvis bloggpause frem til fredag ettermiddag, -fordi...

-jeg har ikke pc å blogge på. Denne pc-en jeg bruker nå har ikke mulighet til å sette inn minnekort, og det tar evigheter å overføre med USB-kabal, og at det bruker opp batteri på kameraet.

-jeg har bare ikke overskudd. Det er en del ting bloggen ikke trenger å vite, men jeg kan vel fortelle dere som så. Når jeg er på skolen har jeg så vidt energi til å gjøre oppgavene, og når det begynner å gå mot klokka 1, sitter jeg og halvsover. I tillegg skal jeg gjøre lekser når jeg kommer hjem, som vanligvis tar 1-2 timer, og etter det ligger jeg gjerne på sofaen resten av kvelden. Friminuttene er også litt vanskelige for meg, siden jeg ikke har like mye overskudd som de andre har, og derfor har ikke det like gøy som de andre.. (og nei, dette er ikke fordi jeg legger meg sent, dette har jeg testa, og funnet ut at for meg spiller det ingen rolle om jeg legger meg 9, eller halv elleve, sånn er det..)

Kommer sterkere tilbake! Lover....

I haaaate my life

Hei.. 

Idag har jeg ikke gjort så mye egentlig, (eller, jo, det er vel derfor jeg hater livet mitt! Haha...) jeg var på skolen, også dro jeg på LMF-samling med de koselige folka jeg har blitt kjent med 

Er egentlig ganske (veldig) sliten nå, så jeg gjør ikke så mye. Må være på denne farlige pc-en, fordi jeg skal overføre bildene til harddisken jeg har. Litt redd for å være for mye på denne pc-en nå.... Den blir utrolig varm, og gir sikkert masse stråling. Creepy.... jaja, skal låne pops sin pc en stund til jeg får meg ny.. skal nok spare ganske godt til det. Null shopping fremover, for å si det sånn.. heh -.-

 

Får meg en midlertidlig pc

Skal få låne pappas gamle pc en stund, sånn at jeg kan blogge osv. Men det blir lite blogging til uka, siden pappa kommer ikke hjem fra bø før torsdag... Ville bare si det!

Forresten, var og så The Hunger Games idag med Jenny, Ingvil og Synne. Koselig å være med venner, men jeg likte ikke så veldig godt filmen. Den var bra altså, jeg bare fikk litt sånn.. Nei, det kommer ikke ut på bloggen. Jeg ble bare litt redd, kan man si. Eller jeg ble egentlig ikke det.

De som ikke kjenner meg, har ikke vondt av å ikke vite det.

Hade

Hva har du gjort idag da?

Pc-en er helt dum

Hei!

Er ikke på min egen pc, siden den nekter å gå inn på noe som helst. Tror den begnner å gå mot slutten snart (nå). Derfor blir det lite blogging til vi har fikset den røde bebin min. pc-en for de som ikke skjønte det.


Fuck, faen, helvete. Hjelp meg, versåsnill.

Unnskyld stygt språk, men herreguuuuud! Det går plutselig ikke ann å laste inn flere bilder på blogg.no, og jeg har installert Java på nytt fem ganger nå, men det funker ikke. Faen, hjelp meg? Hva skal jeg gjøre??...


Dere skjønner grunnen til arkivbilde.

 

Hjelp meg! Hva skal jeg gjøre?

Hahahahah

Til og med jeg kan jo dette.. hahhahahaha, så lol!

A smile is a curve that sets everything straight

Synes?

Gratulerer med dagen Synne! (som var igår)

Dette innlegget skulle egentlig bli postet igår, men jeg trykket på lagre, og da gikk ikke det desverre...


Hei Synne!

Du som er så utroooolig omsorgsfull, snill, hyggelig, kreativ, oppfinnsom, smart, idefull, god, pen, smoking hot, kul, awesome, stilfull, fin, gullklump osvosv. Du er bare helt best, og vet du hva? Du er tenåring! Du er blitt 13 år.. Tenk det, da får du også bankkort, og da blir det flere som kan "dra kortet" sammen! Da kan vi sløse enda mer penger, og vi kan gjøre hva vi vil! Neida.. Vi må forsatt passe på, vet du.. hihi

Jeg er hvertfall utrolig, utrolig, utrolig glad i deg, og håper du får (hadde..) en fin dag, og jeg vet du skal ha "voksenbursdag" idag, så jeg håper du får masse fint, og har det superhyggelig! 
Du er så pen   

Si gratulerer med dagen til henne? (Selvom den var igår da..)

 

SmoothiepartySmoothieparty med Jenny! I love smoothie! (og det tror jeg Jenny gjør også.. bessekos!)

 

 

In this moment

Hei!

Akkurat nå skyper jeg med Jenny, ganske kos egentlig! Snakker om at vi ikke forstår hva "bloggdate" egentlig betyr. Så hva betyr det egentlig? At "Camilla og Henriette skal på bloggdate, liksom". Vi skjønner ikke hva det er.. Vi mener det har noe med blogg å gjøre, men hva gjør man egentlig? Svar meg!

Ingen nye bilder, ligger i senga, og orker ikke hente kameraet. 


Legger med bilde av Jenny og meg siden vi skal ha smoothiemaking, også skal vi ordne oss til Synnes bursdag etterpå! Det blir gøøøøøy! Gleder meg sykt!

Til senteret

Da drar jeg og Ingvil! Skal kjøpe litt småtteri.. (sier ikke hva det er, bursdagsgaver osv) har spart opp litt cash, så dette blir fint, eller noe sånn..!


Beklager så meeeget for arkivbilder, men jeg har andre ting å tenke på!

Før jeg fant ut at jeg måtte kjøpe bursdagsgaver, hadde jeg tenkt å gå en tur med kameraet, for å ta flaue selvutløserbilder av meg selv igjen, men.... så dukket det opp, og da hadde jeg andre ting i tankene! Så det var grunnen. Dessuten blogger jeg ikke bare for dere, men også for at jeg skal ha det bra med meg selv, og at jeg kan ha et sted å slippe ut tanker på. Takk!

Hysterisk morsomt

Vet ikke hva det er, men ikveld har jeg ledd, og ledd og ledd.. Vet ikke om det var denne parodien du snakka om, Amalie, men denne var hvertfall helt hysterisk morsom! Ler meg ihjel.... Verdt å se hele for en god latter!

Se på bingobanden NÅ!Unnskyld setningen: FY F**N, det er SYKT morsomt! Ler meg ihjel her jeg sitter....

Dette er forbildet mitt

Og hun har bursdag! Gratulerer med dagen, Idunn! Håper du koser deg massemasse!  Besøk bloggen hennes her 

 

Outfit - ruter med hund

topp - lagd av meg, skjorte -bikbok, jakke -hm, bukse -kappahl, sko -converse


Føler meg litt bedre idag, men har forsatt konstant hodepine, noe jeg har hatt i hele dag.. Ikke så veldig gøy, skal antageligvis til legen for det. Grunnet dette har jeg nesten ikke fått gjort noe idag, har ikke greid å konsentrere meg.. jaja, det blir vel bedre. Det eneste chill med dagen idag var turen med bruno, og at det tok 15 minutter å gjøre leksene.. første gang på hundre år at det har tatt så kort tid!!

Synes om outfitet mitt? Jakka mi er nyy... 

 

 

Sykdommen herjer rundt

Hei søte små 

Akkurat nå ligger jeg rett ut på sofaen. Greier ikke gjøre stort, har ikke gjort leksene... har for vondt i hodet. Har vært slapp en hel uke, og jeg greier ikke å konsentrere meg på skolen.. Skal nok ta meg en prat med helsesøster eller noe snart.. Ellers har jeg holdt meg helt unna pc, og alt mulig sånn, men jeg følte for å legge inn et innlegg her for en update, men jeg må gå vekk fra denne elektrodingsen her om 3 min. 

No facebook, no blogg ikveld. Stolt? jadda Natta. 

Blondetopp -Hjemmelaget

En blondetopp jeg laget igår. "Stroppene" ligger litt rart, så den er mye finere med den kule naglevesten min utenpå! 

Hva synes du? 

 

Glamourous
Hahaha! Glampartyet var utrolig morsomt! Jeg vant til og med best sminke, og flest stemmer.. Wiiii *stolt** 

Synes om bildene?

Mister Esel

 

Glasses

Elsker solbrillene mine altså!

Hva synes du?

Milkshake

Synes?

Starships -"musikkvideo"

Synes om videoen?

denne videoen er ironisk!

Sunday. Is it funday?

Idag har jeg fått opp klesstativet mitt, også ryddet litt mer. Klesskapet skal jeg etterhvert fjerne, og skuesenga. Den tar veldig mye plass, men vi har planer om å sette den under trappa som hundeseng nede i kjelleren, vi vet liksom ikke hva vi skal bruke den til (jeg vet ikke .. haha) så ja.. det blir til at den kommer til å stå nede i kjelleren.

 

Forresten, dere får en video snart, gleeed dereee! :-)


Jeg bare følte for å legge det ut..

Hva gjør du idag?

Selvtillit

Det verste som fins er når jenter (og gutter av og til) begynner å klage over kroppen sin. "Jeg er feit, jeg er dum, jeg er stygg..". 

Jeg kan bare si at jeg har ganske god selvtillit. Jeg tør å danse i offentligheten hvis jeg vil, og jeg tør å vise meg frem. Jeg kan vel kanskje si at jeg er litt oppmerksomhetssjuk? Men det er jo en definisjon på det, og jeg mener ikke det er noe særlig negativt, med mindre det er plagsomt for andre. Da er det en annen sak. 

Det er mange som skriver om det med selvtillit. Hva er selvtillit da? 

Er det at man tør å stå for den man er? Er det å tørre å si ifra? Er det å kunne møte fremmede folk? Jeg mener det er at man tør å stå for akkurat den man er, og at man tør å si ifra om noe ikke er riktig.Nå vet jeg ikke om disse tipsene er bra for akkurat deg, men for å få god selvtillit, må du tøye grensene dine! Hvis du egentlig synes det er ubehagelig  å gå med en kort shorts da foreksempel (ikke sånn ubehagelig mot kroppen, men inne i hodet), så går du med det! Tro meg, ingen kommer til å stirre noe fælt, og dette øker bare selvtilliten din! Men ikke tøy grensene alt for mye, vi vil ikke se ut som dragqueens alle sammen...

 

Lykke til!

Har du god selvtillit?

 

Driver og redigerer video

Ikke nå da, for nå skal jeg gå i sengs. Natta! 

 

Gleder du deg til videoen kommer? :-)

Hva tror du den handler oommm?

Fly

Canon EOS 1100D, 18-55 mm

Da kommer vel bankkortet mitt snart da! ^.^

Nettopp vært i banken, og bestilt. Wiiiii!!!

Rydder rommet

Elsker både været og den nye shortsen miin! For de som lurer, både t-skjorta og shortsen er fra bikbok. 

Akkurat nå rydder jeg på rommet, og hører på div. musikk.. Gøy? Jeg vet, hvertfall når man har ryddet siden mandag... jaja, fint blir det vel! (håper jeg.. :)

Uansett, på lørdag blir det Glamparty hos Kristine! Har kjøpt litt diverse greier til antrekket og sånn idag. Gleder meg veldig masse! Blir nok superb! Dessuten er det også filmbursdag neste fredag, hos Synne. Ahh, mange bursdager fremover! Jippiii  GØY!

 

 

 

Just Girly Things -inspiratiånSynes?

Danbomaking

Jeg gidder bare virkelig ikke å kjøpe en danbo til 3-4-5-6-7-hundre kroner, så jeg skal lage min egen. Det er sikkert litt vanskelig, men det ligger noen maler ute på google, så det er ikke så stress, liksååmm. Jaja, nå skal jeg gjøre lekser, og forsette å rydde både på hobbyrommet og på rommet mitt. Har seriøst rydda siden mandag (fri tirsdag da) på rommet mitt.. lei? SIER DU DET. Vet ikke om jeg gidder engang, men det å få opp klesstativet motiverer meg litt... heh. Kan sikkert lage video av rommet og hobbyrommet, siden jeg har lasta ned et bedre redigeringsprogram for videoer nå, og det tar inn canonfilmer, soo..

THATS GOOD! Det er ikke noe spørsmål engang, jeg SKAL lage romvideo/hobbyromvideo.

 

Hva skal du gjøre/har gjort idag?

Vet dere hvorfor jeg ikke har laget hobbyromvideo enda`?

Fordi hobbyrommet er rotete som fy, derfor rydder jeg litt nå, men Magne (ste/bonusfaren min) må sparkle døra inn til boden først............. Thats why! Men regn med at det ikke blir mye blogging idag, siden Torunn (trykktrykk) kommer på besøk littegranneee! Gleder meg massemasse!
Legger ut igjen, hot or not?? (beige bukse)

lallllalla, hade

Jeg er glaaajente

Woho! Da har jeg fått en widget til fanpagen min på facebook! Så da er det bare å se i sidemenyen, også trykker du der hvor facebookknappen er! 

Følg meg! :-)


arkiv//

Forresten, følg meg på instagram, jeg heter hasitable

Skal du følge meg? :)

 

Portrait -IngvilMHEr ikke Ingvil nydelig? 

Hva synes du?

I am an egyptian -bildedryss, del 2

Det må visst bli en del 3.. del 3 trodde jeg skulle komme i del 2, så derfor bør dere gleeede dere! Hahah!

Skal være litt sånn kul nå, Tycks?

Begravelse

Skal i begravelse idag, blir nok ganske lite blogging.  Hvil i fred, kjære grandtante 

Hvem er jeg egentlig?

Jeg heter Haldis, og er en jente på 13 år. På fritiden driver jeg med kunst, og går på kunstskole, men er samtidig veldig interessert i fotografi. Jeg tar mine bilder med Canon EOS 1100D. 

Her i denne lille internetthulen min legger jeg ut bilder jeg tar, litt hverdag, venner, også litt tankespinn. Gratis header lager jeg også, og er godt i gang med å lære meg design, så da blir det kanskje gratis design etterhvert? Vi får se!

Dette var da litt om meg! :-)...................................


Haldis, 13 år, fra Oslo. Kunne godt vært et par år eldre. Jente. Motsatt av det samfunnet kaller soss. Lider ufrivillig av sykdommen Morbus Chrons. Mer om meg her. Og mens vi er inne på meg; jeg elsker pandaer og jeg er en ekte ninja.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

kategorier

Beauty Bildedryss Dagens greie Everyday Foto Inspo KRETA 2012 Nye greier Outfits Tankespinn Video

følg meg

bloglovin hasit.blogg.no