Hos Jenny

Bilde fra da jeg overnattet her sist gang, moroooooooo! :)

Hva gjør du idag/kveld? :-)

IRRITERENDE.

Verdens mest irriterende sang.. og denne varer faktisk i 10 TIMER, det verste er sikkert at noen har hørt på hele.... Vet ikke hvorfor jeg legger den ut engang, men ja.. Nå har jeg hørt på den i 6 minutter, og den går meg på NERVENE!!

Ikke sant denne var helt dustete??

Favorite quotesKanskje ikke akkurat favorittquotes-ene mine, men de var de eneste jeg fant på wehearit, så.. kan sikkert skrive mine favorittquotes i noen egne bilder eller noe!

 

Synes?

Fotoshoot (Ingvil og Synne) i hagænBle mest bilder av Synne, men Ingvil skulle bare ha profilbilde til facebook, mens synne skal ha header, og til header er det greit med stort utvalg av bilder...

 

Bildene er tatt med Canon EOS 1100D, 18-55 mm linse

Hva synes du om bildene?

 

Syk, I think

Hei..

Føler meg trøtt, sliten, har vondt i hodet, og vil egentlig bare legge meg ned og sove, men jeg kan jo ikke det heller da, så.. Håper virkelig ikke jeg er syk imorgen. Det er ALLTID kjipt å være syk på tirsdager, hvis man er så syk at man ikke kan komme på kunstskolen da. It sucks.

Nå har jeg tenkt å logge av facebook, blogg, og absolutt alle sosiale medier, eller hva man skal kalle det, og rett og slett bysselalle. Neida, jeg må nok lese litt først, i den Pelle og Proffen-boka. Seriøst, jeg leste så treigt som det bare gikk ann, når vi (jeg og Kristine) leste for hverandre, fordi noen hadde glemt boka, så det var ikke nok til at alle fikk sin egen... derfor måtte vi lese høyt for hverandre, som suger rått! Jeg leser alltid sakte når jeg leser høyt.. så jeg håper det ikke blir sånn imorgen. btw så trenger jeg ikke lese i den boka idag hvis jeg ikke vil, men det lønner seg vel sikkert. Men formen er ikke bra, så kanskje jeg står over. 


Bilde fra fredag, sorrey

 

Ha en fin kveld, og dere som har vinterferie: lucky bastards! Skulle ønske jeg var dere akkurat nå..men når jeg tenker over det, er det jo bare 4-5 uker til påskeferie, også er det bare 8 uker eller noe til sommeferien!! OGSÅÅÅÅ begynner vi på ungdomskolen! Wehey, gleder meeeg!

Hei.

Hei.

jeierverdenskuleste og jegruleriheleverden. Hade.
De er som oss, jo

Det er så kult å se!

The One That Got Away


Et maleri jeg startet med på kunstskolen tirsdagen før vinterferien. Det ble litt dramatisk, og litt uvant til meg og male, men jeg vet ikke.. jeg tror bare jeg følte meg litt "dyster" den dagen, eller noe? Heh.. 

 

Hva synes du om maleriet? 

Just Girly Things -inspo

Det er så mange som har hatt sånn her i det siste, så jeg tenkte, "hvorfor ikke? de er jo så sanne de også!" I LOVE IT!  

 

btw: Følg meg på tumblr HER! 

 

Hva synes du om denne inspoen?

Teenager Post; again

Kjenner du deg igjen? 

If people were meant to pop out of bed, we'd all sleep in toastersHihi, lille bebis 

Akkurat nå sitter jeg i sofaen,  med ekstremt solskinn som brenner i ansiktet.. Gå vekk sol, du plager meg! Jeg har faktisk ikke kjøpt sommer/vårklær, og du kommer i FEBRUAR?! Neida, love you sol 

Det er faktisk veldig deilig at det er sol nå. Da blir det vanlig gym igjen! Jeg har jo forskjellige grunner til at jeg ikke kan gå så mye på ski, så da får jeg faktisk trent litt i gymtimene! (Jeg trener jo faktisk aldri ellers, slappfisken som jeg er, heh)

 

Hva skal du gjøre idag? tror vi skal på noe galleri, eller gjøre noe annent random

Da kan jeg starte, snart..

Idag var som sagt jeg nede i byen med mamma. Vi skulle kjøpe blondestoff/blonderemser, og det fikk vi sannelig gjort også! Vi fant jo med det ut at blondestoff og remser koster uhyret mye, men siden mamma er så snill, så gikk jo det selfølgelig bra.. heheh, du er best måm 

Forresten, jeg fikk meg en ny bukse. En helt enkel, svart bukse. Passer sikkert perfekt til blondetoppen(e) jeg skal lage! (Har den ikke her hos pappa, så jeg kan legge ut bilder litt senere av den, istedet )Nothing, and nobody, can stop me from being happy 

 

btw; Neii, jeg har ikke på den samme toppen dag etter dag, jeg har to stykker av den samme toppen.. hah, kjøpte en først for en stund siden, men så krympet den, så jeg kjøpte en til, men det viser seg jo at det funker begge deler. Kort eller langt, I like it anyways! Hihi 

 

Ha en fin kveld! Hva skal du finne på? :-)

På thaicafe med mamma

God morgen

Hei, og god morgen!

Hadde egentlig en forferdelig natt.. sovnet ikke før halv fire, når jeg la meg klokken 12.... kjipt ganger tusen, men jeg er opplagt (litt, hvertfall), og idag skal jeg kanskje på kino med Brage og Tone, også skal jeg kjøpe blondestoff og sånn sammen med mams!Jeg har forresten fått ekstern blits! Canon Speedlite 270EX in my heart! Den er dødsbra, og lyser skikkelig opp (på en fin måte, i motsetning til autoblitsen på canon) 

 

Har du ekstern blits?

Teenager PostJeg bare elsker teenagerposts! De er så utrolig sanne! 

Don't, just don't.

Det er så utrolig mange som gjør ting. Ting de ikke vil gjøre. Men de gjør det likevel. For å passe inn i mengden, eller hva man skal kalle det. Være vanlig. 

Tror vi alle har vært gjennom det. Eller, de fleste. 

La oss gå inn på noe som de fleste kjenner til, klesstil. Det er utrolig få ganger man ser folk som virkelig tør å skille seg ut. Som ikke bryr seg i det hele tatt om de matcher høytlivsbukse, med kjole, noe de fleste synes er helttabu, men som på dem ser helt fantastisk ut, fordi de rett og slett elsker det selv. That is an amazing feeling. Når man ser folk med selvtillit som stråler, fordi de føler seg så bra, om det er klærne, eller om det er noe bra som har skjedd med dem. Ahhh, that is fabolous! Selvtillit er dødsbra, og selvom janteloven går etter at man skal hate den som har selvtillit, og som liker seg selv, så skal man søren meg ikke høre på den. 

Man må like seg selv, og man må like andre, for den de er. Livet er for kort til å mistrives med seg selv, og andre.Du beviser ingenting annent enn at du har mislykket, ved å hate andre, og å hate deg selv. Vær positiv, og grei.


Hallo.

Hei, og god morgen! (eller skal jeg si god dag?) Jeg sto opp klokken 12 idag, hadde en helt forferdelig drøm.. Grågggg.... Awful. 

Jaja,  idag skal jeg ikke gjøre noe spesielt. Kanskje dra med meg pappa til platekompaniet eller gamestop etterpå, og dra ut noen penger av ham.. haha, etter at jeg spurte om jeg og Ingvil skulle spille sims igår (ja, jeg spurte.. gamenerd, jeg vet. Men siden jeg visste at hun hadde så mange sims 3-spill, så var jeg bare heeeelt gira) har jeg bare hatt mer og mer lyst på sims 3 (kjæledyrspillet, jeg har det vanlige), og sitte å game litt av og til. Det er jo dritgøy! Eller?? :-)


Heh..

 

Dere må ha en fin dag!

Hmmf

Da er jeg hjemme etter fin middag på Fridays, for å feire at storebror har bestått fagprøven i elektro (eksamen), så nå er han utdannet elektriker! Gratulerer, Brage

Tok ikke mange bildene, men de jeg tok legger jeg ut litt senere. nå skal jeg lete etter manneunderbukser uten gylf. Det er vanskelig, og nei, jeg skal ikke gi det i gave eller noe, jeg skal skrive om det litt senere. Forresten, er det noen som vet hvor de selger billige, hvite manneunderbukser (litt lange) uten gylf? Ville blitt VELDIG glad om noen fortalte meg!! Jeg har blitt skikkelig dilla på å ta bilder av flette nå for tiden! Jeg eeelsker flette, hihi 

 

Så, vet du om et sted (på nettet, eller sånn vanlig butikk, som er i Oslo) som selger manneunderbukser, litt lange, hvite, UTEN gylf? 

Teenager Post

Jeg kopierte disse bildene fra flowerlover.blogg.no.

You go to school, you get a master's degree, you study Shakespeare and you wind up being famous for plastic glasses

Briller - bikbok, Topp - KappaHl, Bukse - Gina Tricot, Sko -Converse
Therese kjøpte meg et par hvite converse når hun var i New York for noen dager siden. Iiik, jeg elsker dem! Ønska meg det lenge nå! Tusen takk 

Hva synes du om outfitet mitt? 

Make it into a landshark. A landshark.

Haha, jeg døøør av Jenna Marbles! Hun er så sykt morsom! :-)

Hihi

Da har jeg fått nytt design, og attpåtil lagd et sånt nytt "ikon" til dere. Kopier hvis dere vil!  Image and video hosting by TinyPic 

Hva synes dere? 

 

Forandringer i design pågår

Sorry hvis det er noe rart med bloggen i mellomtiden! Endrer på header og sånn. Det ble til denne:


.... som jeg er veldig fornøyd med! Den jeg har nå er litt kornete, så det er bra med en ny en. Hva synes du?   Jeg kan ikke tro det, iiik!

Jeg er i totaaalt lykkerus nå! 

Isted så tok jeg meg en tur til Ingvil, og var der en liten stund. Så tikka det inn en melding, som sa: "Hei Haldis :) Jeg har en hyggelig nyhet å fortelle deg. Av 280 innlegg i Nokiakonkurransen, så ble ditt trukket ut som vinner :) En splitter ny Nokia Lumia 800 på vei i posten til deg!" Tenk da, av hele 280 innlegg, så vant jeg. Ahhh! No more gammelnokia! 

Jeg er bare så glad! Nå får jeg snart en ny mobil! Det kostet meg ikke et øre, bortsett fra å ta noen bilder, og skrive et innlegg. Jaaa! Du aner ikke hvor lykkelig jeg er nå.Hade, søte, gamle deg  Jeg erstatter deg med en ny en, nemlig lillebroren din, Nokia Lumia 800! Im really sorry, ha et fint liv 

 

Er ikke jeg heldig? 

 

I am inspired

Jeg har begynt å virkelig få sansen for blondeskjørt, shorts, kjoler, topper, strømper, sløyfer, og bare blonder, rett og slett. Istedet for å liksom dra til Vero Moda, og bikbok og alt det der, så har jeg tenkt å sy selv! Ønsk meg lykke til da!

Ahhh.. Taylor Swift har så fin klesstil! Skulle ønske jeg hadde garderoben hennes, for å si det sånn.....

 

Hva synes du om blondeklær?

Hva mener du om at jeg skal sy det selv?

Cocioo

<3

cociovinn

Jeg gjesteblogger for Jenny

Hei! Ville bare stikke innom og si at jeg gjesteblogger for Jenny, så jeg legger ut noen innlegg der, hvertfall i dag, så bare følg med! 

Snart skal jeg kanskje ta bilder av mamma og Magne, til bryllupsinvitasjonen dems. De skal nemlig gifte seg, så jeg tenkte å hjelpe til med noen småting :-) Det blir gøy, vettuuu

Amazing view

Off to go

Snart drar vi i slalombakken! Kos dere idag, enten det er hjemme, i syden eller på fjellet :)

Prekast

Nattakos

Bare en liten quote fra meg i kveld: "If it makes you happy, do it. If it doesn't, then don't."

Natta, verdens beste lesere i verden! Sleep tight

Litt bilder fra HafjellllHei!

Jeg fant ut at jeg kunne overføre bilder til denne pc-en med minnekort også, så jeg valgte å poste noen bilder til dere, det blir alltid glemt når jeg kommer hjem uansett, og her gjør jeg nesten ingenting, bortsett fra å slappe av 100 %. Heh!

De to siste bildene er forresten starten på en fotoshoot jeg hadde med meg selv... Vil dere se?  


Må bare si at de som følger meg på fanpagen min, ikke kommer til å få noen særlig updates på en liten stund, men det er jo bare å følge med med bloglovin, eller rett og slett bare gå innom bloggen min!  

Gaia

Hei!

Gratis nett her, så jeg tenkte bare å logge inn og skrive litt. Sitter jo her helt alene, så det er like greit. Spiser bakt potet, og drikker cola, mens de andre er på skitur. Jeg skal ake nedover bakkene på vei hjem.. heh ^.^
Skal forsette mitt ensomme liv litt til, soo, byebye! Ha en fin dag :)

Littegranne kleint å ta bilde av seg selv midt blant masse mennesker.. Haha

Gaia

Hei!

Gratis nett her, så jeg tenkte bare å logge inn og skrive litt. Sitter jo her helt alene, så det er like greit. Spiser bakt potet, og drikker cola, mens de andre er på skitur. Jeg skal ake nedover bakkene på vei hjem.. heh ^.^
Skal forsette mitt ensomme liv litt til, soo, byebye! Ha en fin dag :)

Littegranne kleint å ta bilde av seg selv midt blant masse mennesker.. Haha

Reelaxed

Hei!

Idag så skal vi i slalombakken.. Eller, vi vet ikke helt ennå. Hvis det blir slalom, kommer jeg til å bli med Magnus, og Gry :)
Ha en fin dag!

Hva gjør du idag?

Wi

Ja.. Jeg tok noen bilder av meg og Bruno idag.. Dårlig kvalitet, I know

Tyck??? om ?iLd???? ? (sorry for den varierte skriften.. Jeg elsker russiske bokstaver! De er så kule!!)

Helleu

Hei dere,

idag har dagen gått med til å gjøre ingenting.. Eller, jo .  Stå slalom... Sitte å spille på iPhonen til mamma, og lese. Ja, du hørte meg rett, jeg leser. Alt for mye.. Etter min mening hvertfall.

Siden jeg sitter på minipc-en til mamma, så vet jeg ikke om jeg kan sette inn minnekort til kamera i den, og nei, jeg vil helst ikke prøve, når jeg ikke vet helt sikkert. Dessuten så har jeg tatt nada bilder, da er liksom problemet løst.. hah, null nye bilder.. :/

Åh, jo! Fant ut at jeg la ut et bilde isted, som ikke ble publisert,... hahhaha, oh well. Det er et nytt bilde da.. Dårlig kvalitet, men nytt. btw; Hva synes dere om den nye strikkegenseren min som mormor har strikket til meg? :) Jeg eeeelsker den <3

 

I varmestua

Notæt

Sykt charming...

Koooos

Det er kos med fyr i peisen, og den skikkelig fine onepiecen min på... :p

Boooring

Æsj.. Nå har vi sittet i denne bilen siden klokka halv tre.. Når er vi fremme?!

On my way to Hafjell

Oooooooh yeah...................................


Haldis, 13 år, fra Oslo. Kunne godt vært et par år eldre. Jente. Motsatt av det samfunnet kaller soss. Lider ufrivillig av sykdommen Morbus Chrons. Mer om meg her. Og mens vi er inne på meg; jeg elsker pandaer og jeg er en ekte ninja.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

kategorier

Beauty Bildedryss Dagens greie Everyday Foto Inspo KRETA 2012 Nye greier Outfits Tankespinn Video

følg meg

bloglovin hasit.blogg.no