Chabbychicstilen er ikke "in" lenger

For et år siden var "chabby-chic"-stilen veldig populær, men heldigvis har de begynt å gå litt mer mot min stil nå! Nå dekoreres interiørbladene med farger, istedet for "slitte-nye"-bord, og slitte ting, som egentlig ikke skulle vært det i utgangspunktet. Jeg er bare glad for at butikkene, og bladene begynner å oppdatere seg litt.. Jippi! Da kan jeg dra på shopping snart for litt dekorting til hobbyrommet/rommet mitt! 

Dette er et luksusproblem jeg har hatt en liten stund, men jeg mener da at hvorfor skal man kjøpe slitte ting, når man heller kan kjøpe ting med litt mer kvalitet? Men likevel, jippii... ! :p

Legger bare ut de to siste bildene som "days", og ja.. Dag blablabla.. Tror forresten jeg legger kun ut sånn ukesgreier istedet. Blir utrolig slitsomt i lengden med å ta bilder hver eneste dag.

Hei bloggen, nå skal jeg skrive ut noe greier.

Nå skal jeg skrive ut teksten til invitasjonene til bursdagen min, også skal jeg lime, klippe, og stå i! Dette blir moro! Jaja, jeg gleder meg! Akkurat en uke til bursdagen min! Jippi! Gleder meg også til jeg skal feire med jentutan litt senere i neste uke. Wohoooo! Jippiiiii! Dette ble et meninsløst innlegg, men det bryr vi oss ikke oooommmmm, ohohoho!


Ja.. Arkiv igjen.. Sorry guys, har dårlig tid i hverdagen, og forsåvidt i helgene også.. Men jeg har fått meg kamerastativ! Kaaaaanskje det blir mer oufits, osv da! Eller hva sier dere?Hos Jennypuuuujs

Da er jeg hos Jenny med Amalie! Det er utrolig koselig, tre-ergjengen er samlet igjen :)Oh yeah.


En blogg som er verdt å besøke

idaibrasil.blogg.no! Trykk HER for å komme inn dit.


Legger med arkivbilde. Jeg stikker på skolen!

JEG, MEG og SEI

Dette innlegget ble skrevet i høst. Tenkte jeg kunne legge det ut igjen, jeg!


Har merket at jeg har fått en del nye lesere nå, og tenkte at jeg bare kunne skrive litt om meg selv! Haha, dere intresserer dere sikkert ikke så mye for dette, men jeg synes det er litt viktig da :-)

Jeg er en jente på 12 år. Kommer fra Oslo, så derfor skriver jeg bokmål! :-) Vel, de fleste blogger nå til dags, skrives jo på bokmål, og det er jo greit for meg hvertfall. Jeg forstår nynorsk, men jeg synes jo selfølgelig mitt eget morsmål er best å snakke. 

Jeg stammer fra både Bærum, og Jæren (utenfor Stavanger), men ble født her i Oslo. Har bodd i både England og Oslo i løpet av mitt liv, og er ganske så fornøyd med livet mitt, selvom jeg har hatt vanskeligheter nå, og da. (Se "om meg") 

Jeg lager headere, og er ganske kreativ. Eller, folk sier hvertfall at jeg er kreativ. Det ligger alltid kunstprosjekter liggende rundt om kring.. Jeg går på tegning, og redesign på fritiden.  

Som du leste, jeg er jo kreativ, og dette gjelder også stilen min. Nå som det går mot vinter, er jeg mindre kreativ, og går litt sånn "mainstream", med olabukser, og en søt t-skjorte. Men jeg går aldri med kjedelige farger (som etter min mening er grå, beige, osv, jordfarger), fordi det blir for "ordentlig", for meg, hvis du skjønner.. 

Jeg er vel ærlig talt en liten fjortis, uten sminke. Haha! Jeg går i de klærne som er mest mulig fargerike, og elsker store sløyfer osv. Forskjellen på meg, og oversminkede fjortiser, er vel at jeg er ikke akkurat flau over meg selv, og skjuler ikke meg selv hele tiden, med store hettegensere osv. Jeg bruker nesten aldri hettegensere, og hettejakker! Jeg bruker det som er lett, og trives derfor ikke med vinteren, hvor man må pakke seg inn, lag på lag..

Ski, som alle nordmenn burde like, hater jeg. Jeg skjønner liksom ikke vitsen med å gå fremover, og kjede seg, når det liksom tar evigheter? Litt av det som har bidratt til at jeg har fått et sterkt hat, mot langrenn, er vel fordi vi alltid går på ski på skolen, og det alltid er like mye konkurranseånd, og lærerne skal liksom "pushe" deg. Det er helt fælt når (som meg) man ikke kan gå på ski, å måtte gå, og gå, og slite seg i hjel, fordi noen andre er flinke, og skal gå fort! Jeg synes ærlig talt det burde vært alternativer, jogging eller ski, for eksempel? Da kan du vel bare gjette hva jeg ville tatt...

Jeg har mange meninger, som kan føre til at enkelte personer ikke liker meg, og omvendt. Men sånn er det jo med mange, og jeg kan ikke forandre mine egne meninger, for andre. Det blir vel bra til slutt, tenker jeg ofte. De som går, går, de som blir, blir. Men selfølgelig prøver jeg å få de fleste til å bli, da :-) 

Mange ser på meg som en livsglad, men noen ganger "filosoferende" (haha, vanskelig å forklare, du må bare lese i "Saker" osv, så skjønner du...) jente, som er glad i venner, kreativitet, og fotografering!

Gleder meg til bursdagen min!

Her har jeg min ønskeliste!

 

-Boken Style, av Lauren Conrad.

- Gavekort (dittgavekort, sånn at jeg kan bruke de på alle kjøpesentre osv) 

-Kameralinse (Canon EF 50 mm f/1.8 ll objektiv) 

- Hårsløyfer

-interiørting (IKKE chabby-chic eller vintage, men mer fargerikt, og sånn!) -Jeg har fått litt av dette, men ønsker meg forsatt mer! :D

-Kinogavekort

-Gavekort til IKEA


-Penger

-Hobbyblad (sånn som ett trykk, cards and scrap osv) 

-Morsomme og søte smykker (gjerne hjemmelagde!)

-klær (Husk nå at jeg har veldig sær klessmak...)

-Hjemmelagde, minnefulle gaver (med bilder av oss, altså venniner, og lignende)

-Boken "papir", fås kjøpt på blafre. Ønsker meg også cupcakeboken de har der!

-Canon speedlite 270EX ll ekstern blits 

-Puter fra monki

-Sex and the city, sesong DVD-er

-Mac, haha.. 

-Vesker (mellomstore, svart/brun, fakeskinn) 

-Bilder (med ramme, av meg og venniner, eller noe annent interessant)

-Gavekort til INDISKA

-Tur til den indiske butikken i Kongens Gate, nede i byen

-Shoppiiiing

-Gavekort til Panduro Hobby

 

Det var det jeg fant på nå!

 

Snakkes!

 


Jeg er blitt hestegal

... neida! Men jeg fant bare et ganske søtt bilde av meg og hesten fra mormors bursdag i fjor..:
Synes? :-)

Drar til IKEA

Da drar jeg og mamma til IKEA!

Denne kamerabagen som jeg fikk til jul skal vi bytte i en annen farge, på vei til IKEA altså :))

Hva gjør du idag?

Litt bilder og sånn fra idag
Haha.. <3

Var som sagt på håndballtreningen idag, og tok med kameraet, fordi jeg ville jo teste det ut litt på sport også.. Så da ble det håndballen til Emma og Anette, da! Ble utrolig fascinert over hvor sterke de var..!

Siden jeg ikke hadde noe å gjøre, bortsett fra å ta bilder, så fikk jeg snakket litt med Nadia som var veldig koselig! Utrolig lenge siden, og vi var jo faktisk bestevenner før, hehe! Jaja, koselig var det hvertfall, så ja... Fint! 

 

Hva synes du om bildene?

Been there, done that

Been there, done that! Neida, selfølgelig ikke.. jeg bare synes det var helt hysterisk morsomt.. Kanskje bare jeg som har en sykt rar humor? Hahah..

Ønskeliste for kameraet

Snart har jeg jo bursdag, så jeg lager ønskelister over diverse ting. Her er en ønskeliste for kameraet:

1. Canon Speedlite 270EX II ekstern blits, 2. Hoya UV-filter 55mm, 3. Hama Star 62 kamerastativ, 4.Canon EF 50mm f/1.8 ll objektiv

 

Alle produktene, og alle bildene er hentet fra elkjøps nettside.

Hos Ingvaldz


Er hos Ingvil nå, med Synne! Vi skal på tegneskolen etterpå, tar med kamera ^^ 

Amalie has a good carma

Canon EOS 1100D, 18-55 mm

Var igår en tur hos Amalie, som hadde fått en søt, liten nusse kalt Carma! (Ja, altså, en liten, søt, valp!) Den var så fluffy, og bare.. Tnaww 

Hva synes du om bildene, og synes du valpen var helt nusselig, sånn som meg? 


Inspiratiooon to cupcakes!

 Vet ikke hva det er, men jeg synes sånne "decorating-cupcakes"-videoer er så utrolig inspirerende, og det får i meg en lyst til å bake som er så utrolig stor! Synd det er mandag, og absolutt ikke bursdagen min! .....

Inspo -hobby

Jeg er bare så altfor klar til å få hobbyrom! Parketten skal nå på, også kan jeg og mamma dra og kjøpe møbler og lignende.. Gleder meg!!

Hva synes du?

Bowlingbursdagen -Bildedryss, del 2Det kommer en del 3 også! :-)

Forresten, senere idag legger jeg ut bilder av den nye valpen til Amalie! Den er så søt!

Hva synes du om bildene?

Følg meg på blogkeen

Jeg har fått meg blogkeen, soo... yeah! Følg meg da vel!

 h a s i t . b l o g g . n oHusk å følge meg! Legger ved linken igjen jeg..

 h a s i t . b l o g g . n o

Bowlingbursdagen -Bildedryss

Bildene er tatt av meg, og alle andre mulige folk som jeg ikke husker.. haha! (Tror det var Beate, og Synne som tok mest bilder, men tror det var flere som tok bilder også :))

 

Hva synes du?

Del 2 (og kanskje del 3) kommer!

Nå stikker jeg

Skal pusse tennene, også finne frem skoa, og dra til Jennys bursdag! Snakkes senere, pusspuss :-* Neida.. Haha!


Tar bare med et fiiiint bilde av Jenny! :-)

 

 

Inspirationweheartit//

Synes du da? :-)

Wooooow!

Så, så utrolig kult! 

 

Snaaaaart helg

Imorgen er det helg! Endeliiiiig...

Haha, syyyykt konsentrert...

Besse, ja, jeg er glad i deg.

Idag har verdens beste besse bursdag! Endelig er du 13 år! Dette har du ventet på leeenge.. Bankort, ja, det blir nok stas. Snart kan vi "dra kortet" sammen! Wohoooo

Det er jo ingen overraskelse at det er du, Jenny, jeg snakker om! 

Bestevenner i tjaa.. snart 7 år? Det er ganske lenge, du! Jeg håper vi er bestevenner enda mer, og enda lengre! 

Alltids i farta!Kan ikke huske alle gangene vi har vært på shopping sammen.. Utrolig moro, og veldig gøy! Men selfølgelig, det er ikke det eneste vi gjør sammen, haha. Jeg føler rett og slett at vi bare har det utrolig fint sammen, og håper vi er venner for alltid. 

 

Også elsker jeg at du ALLTID tar minst 40 bilder av Bruno, og hans store kjærlighet, nemlig pusen.


Jeg er utrolig glad i deg, og ord kan ikke beskrive følelser, altså! Dette ble utrolig klisje, men samma det. Du er rett og slett, mitt livs kjæleiksheit. Haha, neida.. 

 

Pakken din ligger bare og venter på deg til bursdagen imorgen, gled deg! Hihi :-)

 

Kunne ikke ønsket meg en bedre bestevenn, utrolig glad i deg, Jenny!

Også MÅ dere stikke innom bloggen hennes, og si gratulerer med dagen! (besøk bloggen hennes her!)


Må være verdens mest irriterende sang

Dette må seriøst være verdens mest irriterende sang.. Haha!

Flink blogger -not

Heihei!

Jeg har ingen ord å komme med egentlig, er bare så sykt glad! No more dramablogging er et stikkord, NO MORE. Guuud, dette har jeg ventet på litt for lenge.. Jeg er så glad! (Og ja, jeg vet hvorfor)

Jeg elsker vennene mine <3 

Random bilde fra igår.. hihi <3

 

FORRESTEN, DERE MÅ HUSKE Å GRATULERE JENNY MED DAGEN IMORGEN!!!! BESSE BLIR TENÅRING!

2011 -look back

Februar:


Feiret bursdagen min, som var veldig koselig!
Overnatting med Amalie og Beate i mai-ish.. Hahah, moro! :-)Diverse bilder fra skolen...


Ja, jeg er den som er mest linselus, hvis du lurte.. :p 17. mai.
Sommerferien
Disse bildene er fra Kreta, hvor jeg faktisk fikk til å møte Synne! Utrolig koselig! :-)

Amalie var på hytta! <3

Var i nordnorge, og besøkte Torunn Galina og familien, også dro vi til Henningsvær:-)

Var hos Jenny på besøk i sarpsborg, kan bare ikke vente til neste gang jeg kommer! Er utrolig koselig der.. <3


Therese flyttet til folkehøyskolen.. Og hun har null lekser, og reiser snart til New York! Heldiggris... 


PS: JEG GLEMTE Å SI AT JEG OG JENNY MØTTE MATS MELBYE (han fra cir.cuz) I SOMMER!!! WOHOOOOOO!

DEL 2 KOMMER.

 

2011

Litt sent, men bedre sent enn aldri, right? Så da skal jeg begynne på 2011 da.. Da er det bare å rote oppe i skuffene! Neida.. men det krever litt, så jeg vet ikke når det kommer.. 


Hihi, random bilde av Jenny fra da jeg overnattet hos henne til igår! :-)

 

Okei.. Da må jeg på skolen..!

Etter mye slit og arbeid..

har jeg fått nytt design! Er så fornøyd, at du aner ikke! Har endret litt på fargene, og kodene og sånn, for å få det AKKURAT sånn som jeg liker det! ^^Liker veldig godt sløyfene, hihi!

Wiiiiiiii! Er så glad! No more 600px-bilder, hello 800px!

 

Hva synes du? :-)

Endring i design pågår...

I dag, og kanskje litt imorgen også vil det være litt rot i bloggen min, fordi jeg skal få nytt design! Det er et gratisdesign, men jeg skal endre på farger og kodene, osv. 


Er det bare meg, eller prøver jeg å ligne på Erica Kvam, Sophie Elise eller tcmn, her? .. :p

 

Gleder du deg like mye som meg for nytt design?

Lei av designet mitt...

Jeg kjenner jeg er kjempelei av designet mitt nå.. Når man setter seg inn og ser på andres design stiger lysten på nytt design enda mer. Jeg har hatt dette designet siden i sommer, og ja.. Jeg vurderer å bruke et gratisdesign en stund, også kanskje jeg etterhvert kan bytte tilbake til dette jeg har nå, hvis jeg føler for det. 

Så det jeg lurer på, er om noen vet om noen kule, og noen som ikke ALLE har.. -gratisdesign? :-)

 

Interessant liv

Akkurat nå sitter jeg og Jenny og har poke-kamp. For de som ikke vet hva det er, så går det ut på å poke hverandre mest mulig. Anbefales! Irriterende (veldig irriterende), men utrolig gøy (fritids)!

Så ja, da sitter jeg her da! Poke-kamp med Jenny.. Fint liv.. Oh yeah! 

 

 

Never text and drive

PS: DENNE VIDEOEN ER VELDIG,VELDIG EKKEL, OG KJEMPESKREMMENDE!


Jeg så denne videoen for en stund siden, og jeg likte den ikke, for å si det sånn.. Jeg hater når folk tekster mens de kjører bil, eller når de ser på mobilen for å lete etter et nummer.. Eller for den slags skyld kun har en hånd på rattet.. 

Dagens quote

"Laying in bed remembering a conversation in your head and imagining what you should've said instead" 
/arkiv

Nå snart skal jeg til besse! GLEDER MEG

Rebecca Black

Ble litt sjokka når jeg så denne sangen i sommer.. Den er jo faktisk litt bra! (I motsetning til Friday....) 

Regretting my mistakes

DETTE INNLEGGET ER HENTET FRA HEDDA INGEBORGVIK 

Noe av det verste jeg vet er å angre på ting jeg har gjort. Det kan være små ting som at jeg farget håret mørkt, eller at jeg solgte favorittjakka mi. Eller det kan være noe mer alvorlig som at jeg aldri burde fortalt vekk den hemmeligheten, at jeg aldri skulle tatt de bildene, eller at jeg skulle beholdt trusa på den kvelden. Som regel er de tingene vi angrer på de tingene vi fortsatt får konsekvenser for den dag i dag. Slik er det ihvertfall for meg.

Jeg tenker veldig mye på ting. Jeg funderer over alt. Spesielt etter jeg har lagt meg på kvelden. Det er da alle de dystre tankene og tårene kommer. Det er så vondt å angre på ting. Jeg kjenner det knyter seg i magen bare av tanken på enkelte ting jeg har gjort. Jeg føler meg så jævla teit. Hva faen tenkte jeg på!? Å gå rundt med dårlig samvittighet er noe som også følger med anger. Det eneste jeg har funnet ut at hjelper er å snakke med noen om det. Fortell det til noen du virkelig stoler på, bare for å få en annens synspunkt på det. Eller rett og slett bare for å få det ut. Har du for eksempel vært utro mot kjæresten din (uten at han vet det) og angrer på det, bør du jo helt klart fortelle det til han. Det skulle vel bare mangle, men det kan faktisk lette en hel verden fra skuldrene dine om du bare forteller sannheten.

Jeg har innsett at det ikke er noe poeng i å gå rundt og angre på de valgene du har tatt i livet. Det er bortkastet tid og energi. Det er allerede gjort, og det er ikke noe å gjøre med det. I stedet for å hate deg selv for en ting du angrer på å ha gjort, kan du heller se på det som at du har blitt en erfaring rikere. Du har lært av det, selv om du måtte lære det the hard way. Husk we're only human. Mennesker gjør feil, det er en del av livet, selv om det er en klisjé. Men det å ha såpass selvinnsikt at du selv er i stand til å se at det du gjorde var feil er viktig. Da gjør du jo ikke det samme igjen. In the end you will see that your mistakes only made you stronger after all.Tenkte at dere kan bruke dette innlegget til å skrive ned de tingene du angrer på å ha gjort i livet. Uansett hva det er, anonymt eller ikke. Det kan hjelpe å få det ut, og om dere trenger respons fra meg på det, er det bare å nevne det i kommentaren. I don't judge. 

 

Ny formspringaccount

Det var så mye trøbbel med den forrige formspringaccounten, så jeg lagde en ny. Den nye heter hasitblogg, og du kan spørre meg alt mellom himmel og jord HER


random.. heh!

 

Dere som har spurt spørsmål, og som ikke har fått svar på @hasitable -på formspring, må sende spørsmålene på nytt, siden jeg får ikke sett de eller logget inn der, så spør spørsmålene på nytt!

Oooog, jeg har tenkt å begynne med 365 days, for å bli litt bedre til å ta bilder. Hva mener du om dette?

Inspo

Weheartit 


Presset som er lagt på bloggere

Sånn som Voe hadde, når hun blogget på blogg.no. "Blogghurpe, blogghore" var bare få av de navnene de kalte henne. 

"Skift header" "Skift design", gjør ditt, gjør datt. Skal bloggere ta det til seg, eller skal de ikke gjøre det? Emilie (Voe) tok det til seg først, men etterhvert ble det nok litt for mye for henne. Stygge kommentarer, kan ikke forestille meg hvor hardt det er.. Minst en stygg kommentar hver dag.. Skjønner ikke hvordan folk kan greie å gjøre noe sånt mot andre, og skjule seg bak anonym.. Jaja, det har jeg tatt opp før, la oss ikke gå inn på det.


For eksempel Sophie Elise. Jeg kan ikke tenke meg hvor mye press hun får av noen av leserne sine. (ikke alle selfølgelig, da.)

Bloggere må hele tiden være oppdatert. De må alltid skrive noe nytt. Alltid legge ut nye bilder. For å tilfredstille leserne sine. Er det virkelig bra for en vanlig tenåring?

Jeg vet ikke hva jeg synes. Hva mener du? Synes du bloggere får for mye press på seg? Press på seg for å være perfekte? 

 

Blogging er en stor del av hverdagen, og hvorfor skal jeg plutselig slutte?

Bloggpausen var egentlig på impuls. Jeg var ganske lei meg akkurat da, og kunne ikke tenke meg å blogge på lenge. Men igår kveld (hvis dere har vært inne på twitteren min, vet dere det allerede), så fant jeg ut at.. Hvorfor skal jeg slutte å blogge (for en stund, da) når blogging er en så stor del av hverdagen?

Det blir egentlig bare for å motsi seg selv. Skal jeg slutte for andre? 

Nei, jeg vil ikke det. Derfor har jeg da startet igjen idag, og kommer til å blogge som vanlig. 


random bilde

 

Im amazed

Hun er flink!...................................


Haldis, 13 år, fra Oslo. Kunne godt vært et par år eldre. Jente. Motsatt av det samfunnet kaller soss. Lider ufrivillig av sykdommen Morbus Chrons. Mer om meg her. Og mens vi er inne på meg; jeg elsker pandaer og jeg er en ekte ninja.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

kategorier

Beauty Bildedryss Dagens greie Everyday Foto Inspo KRETA 2012 Nye greier Outfits Tankespinn Video

følg meg

bloglovin hasit.blogg.no