outfit vs. outfit

studded luxury
 
 
Purple o black


//bildet er laget i polyvore

Hvilket outfit likte du best?

instagram latelyBare noen instagramøyeblikk fra det sistee. Tror ikke jeg slutter å blogge med det første, forresten.. Skal tenke litt på det.

Hva synes du om bildene?

christmas
Imorgen er det første desember, og jeg gleder meg kjempemye! Blir samtidig litt stressa, med tanke på alle gavene jeg skal kjøpe til alle sammen. Har stalka forskjellige blogger for julegavetips nå, og nå bør vel bare pengene komme.. nei faen.

Gleder du deg til imorgen? Har du julekalender?

instamomentsGamle bilder, nye bilder, kvalitetsbilder, iphonebilder, taco, kjæresten, venner, meg som liten, meg som mindre, meg som strekt, meg som smiler

Følg meg på instagram, hasitable

Hva synes du?

inspirasjonDagen har gått til å slappe av, og bare ligge rett ut på sofaen og sitte og se på bilder på weheartit. Ja, jeg er syk. Takk kjæresten min. Hahah.. Neida, var min egen feil, I guess. Uansett; Jeg skulle ønske jeg hadde gutsa til å farge håret rosa, eller lilla. Det er helt jævlig fint, synes jeg! Hadde nok gjort det om det ikke var så mange sosser på skolen min, og om jeg hadde fått lov. Samfunnet ass, fuck det a'

Hva synes du om inspoen?

åå, nå kommer Jenny, Amalie (Emma?) og Mikkel snart hit. lovelovelove, jeg har vært så ensom i hele dag. lykke

inspirasjon på en søndagen liten bildesamling av litt svart og litt blått.

Hva synes du?

gi meg dette; -nå


alt er fra denne siden

Bare gi meg dette. Nå. Spesielt den grå genseren, jeg kan bare se for meg den til en enkel svart bukse og vinterbootsa mine. Okei, en av de rike kidsa som sitter og leser dette; -bare gi meg alt dette, nå, versåsnill. Så lover jeg at jeg er din for alltid.

Noe du hadde lyst på?

instagramphotosBare noen instagrambilder fra i det siste! Følg meg, -så er du verdens beste. hasitable heter jeg

Hva synes du om bildene?

inspirasjonHei!

Akkurat nå er jeg på biblioteket med Jenny, Amalie, Carl og Mikkel! Skulle forresten hilse fra Carl, han sier at han er kul, men jeg er egentlig enig. Hihi ♥ Nå er det bare en halvtime til de vi venter på slutter på skolen, så stikker vi hjem!

Hva synes du om bildet?

the big-big bang

elsker denne sangen. den går på repeat

Hva synes du?

 

instagram latelyfølg meg på instagram -hasitable


Hva synes du om bildene?

instagram lately

følg meg på instagram - hasitable

Hva synes du?

inspoUnnskyld for at jeg ikke har blogget så mye i det siste, er bare så glad, og lykkelig for tiden, at jeg gjør andre ting, fremfor blogging. Kameraet mitt fikk jeg tilbake igår, men likevel har jeg ikke brukt det så mye. Instagram blir brukt en del da -så hvis du vil følge meg der, heter jeg; - hasitable

Hva synes du om bildet?

shitilove

bildene er herfra

Hva synes du?

det finnes positive ting ved livet


familie venner dyr kjæreste bestevenner sol varme regn internett vesker klemmer kyss kyss på kinnet magasiner bøker klær sko hunder hamster katter hus leilighet tv pc lykke glede kjoler reise shopping film kino godteri mat audrey hepburn marilyn monroe tumblr facebook blogg instagram fotografi gode mennesker forfattere kjærlighet fred avslapning gress jord poter spotify musikk

 

Gjør noe av dette deg lykkelig?

smiling

følg meg på tumblr og instagram -hasitable

Hva synes du?

fine ordtak på veggen der oppe

det var noen fine ordtak fine hedda hadde på veggen sin. De to første er de jeg føler er de fineste av alle tre, pluss en til som jeg ikke tok bilde av. Imorgen drar jeg hjem... Har vært fint her på Jæren, og Danmark, men nå skal det bli deilig å ha noen late dager på hytta, sammen med Amalie og Jenny. Jeg har ikke savnet dem, jeg har bare gledet meg utrolig til å møte dem igjen! Det hjelper ofte å snu noe negativt, inn til noe positivt. Som å savne noen spesielle som har dratt langt vekk, og som ikke kommer tilbake på en stund, ikke sørg, gled deg heller over neste gang dere møtes! Det pleier jeg alltid å gjøre når jeg savner noe/noen. Useful tip?

Enig i ordtakene på bildene?Jeg elsker


-når alle er enige om en ting

-når jeg finner et antrekk som er helt meg, og som jeg føler meg komfortabel i

-å lese moteblogger

-å se på festivalstilene på weheartit

-når jeg drømmer meg bort til et annent sted, et annent land, en annen tid

-når jeg finner skjulte, gamle, klesskatter

-sjøen

-å ta bilder

-å bruke tid på de jeg virkelig er glad i

-når noen jeg gir noe til, virkelig setter pris på det

-shopping!

-gamle barnebilder (av hvem som helst) i svart-hvitt

-familien, og vennene mine

Noe du kjenner deg igjen i?

 

Inspo' -summer fashion

Jeg elsker sommermoten.. synd vi i Norge ikke har det så varmt akkurat nå.. vil ha varme! Versåsnill, sol sol, kom til meg, skyer, skyer, gå deres vei...alle bildene er forresten hentet fra weheartit.

Hva synes du om bildene?

Never, ever, give up

#teenagerposts


Kjenner du deg igjen? Det gjør jeg.. hihi

DipDyeHairSuggestions?

I det siste har jeg ikke hatt noen kreative overskrifter akkurat, nei. Men er det ferie, er det ferie! Haha, har faktisk ikke så mange planer denne påsken. Påsken er ikke noe spesiell for meg, før var det kirka, og skiturer osvosv, men det er overraskende deilig å bare være hjemme også. 

Kanskje jeg skal rydde litt. Kanskje. Forresten, legger med litt inspirasjon. To av bildene er fra Jenny, som har fått seg dipdye. Jeg har også sykt lyst på, til mammas fortvilelse.. haha, men hvis jeg skal ha, skal jeg ha oransje, rød, en lysere farge enn det jeg har nå, eller en annen farge. Ideer? 

Yup, så har du noen gode ideer til hva slags farge jeg kan ha? Kom ut med alt, fordi jeg skal antageligvis bestille på ebay. hm har nok ikke så mange fargeerr...

IDEER?


Blondetopp -Hjemmelaget

En blondetopp jeg laget igår. "Stroppene" ligger litt rart, så den er mye finere med den kule naglevesten min utenpå! 

Hva synes du? 

 

Just Girly Things -inspiratiånSynes?

All natural

Er igang med å ordne meg til Ingvils bursdag, og har tatt på meg kjolen, hihi! 

En liten funfact: Visste du at jeg aldri går med sminke til hverdagen, og når jeg tar på meg sminke til fest, er det kun mascara? Er ikke så veldig fan av sminke, og jeg synes ikke at jeg må begynne med det før jeg trenger det. Hvis jeg ikke blir til å ha gruppepress en eller annen gang, vil jeg helst aldri begynne med sminke... men selfølgelig, når man blir eldre, er jo det kanskje nødvendig..Men ikveld må jeg være bomba med solpudder, brunkrem og eyeliner.. Haha! Skal jo være gammelegypt, vet dere! 

 

Er du som meg? Liker ikke å gå med sminke? 

 

edit: Jeg mener ikke at det å gå med sminke er feil, og at jeg synes at andre ser stygge ut med sminke, jeg sier bare at jeg liker ikke å gå med sminke selv.

 

InspirationAlle bildene er hentet fra weheartit.

Synes?

Favorite quotesKanskje ikke akkurat favorittquotes-ene mine, men de var de eneste jeg fant på wehearit, så.. kan sikkert skrive mine favorittquotes i noen egne bilder eller noe!

 

Synes?

The One That Got Away


Et maleri jeg startet med på kunstskolen tirsdagen før vinterferien. Det ble litt dramatisk, og litt uvant til meg og male, men jeg vet ikke.. jeg tror bare jeg følte meg litt "dyster" den dagen, eller noe? Heh.. 

 

Hva synes du om maleriet? 

Just Girly Things -inspo

Det er så mange som har hatt sånn her i det siste, så jeg tenkte, "hvorfor ikke? de er jo så sanne de også!" I LOVE IT!  

 

btw: Følg meg på tumblr HER! 

 

Hva synes du om denne inspoen?

Teenager Post; again

Kjenner du deg igjen? 

Teenager PostJeg bare elsker teenagerposts! De er så utrolig sanne! 

Teenager Post

Jeg kopierte disse bildene fra flowerlover.blogg.no.

I am inspired

Jeg har begynt å virkelig få sansen for blondeskjørt, shorts, kjoler, topper, strømper, sløyfer, og bare blonder, rett og slett. Istedet for å liksom dra til Vero Moda, og bikbok og alt det der, så har jeg tenkt å sy selv! Ønsk meg lykke til da!

Ahhh.. Taylor Swift har så fin klesstil! Skulle ønske jeg hadde garderoben hennes, for å si det sånn.....

 

Hva synes du om blondeklær?

Hva mener du om at jeg skal sy det selv?

I am inspired by the whole world

Synes?

Ønskeliste for kameraet

Snart har jeg jo bursdag, så jeg lager ønskelister over diverse ting. Her er en ønskeliste for kameraet:

1. Canon Speedlite 270EX II ekstern blits, 2. Hoya UV-filter 55mm, 3. Hama Star 62 kamerastativ, 4.Canon EF 50mm f/1.8 ll objektiv

 

Alle produktene, og alle bildene er hentet fra elkjøps nettside.

Inspiratiooon to cupcakes!

 Vet ikke hva det er, men jeg synes sånne "decorating-cupcakes"-videoer er så utrolig inspirerende, og det får i meg en lyst til å bake som er så utrolig stor! Synd det er mandag, og absolutt ikke bursdagen min! .....

Inspo -hobby

Jeg er bare så altfor klar til å få hobbyrom! Parketten skal nå på, også kan jeg og mamma dra og kjøpe møbler og lignende.. Gleder meg!!

Hva synes du?

Inspirationweheartit//

Synes du da? :-)

Wooooow!

Så, så utrolig kult! 

 

Inspo

Weheartit 
...................................


Haldis, 13 år, fra Oslo. Kunne godt vært et par år eldre. Jente. Motsatt av det samfunnet kaller soss. Lider ufrivillig av sykdommen Morbus Chrons. Mer om meg her. Og mens vi er inne på meg; jeg elsker pandaer og jeg er en ekte ninja.

arkiv

Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

kategorier

Beauty Bildedryss Dagens greie Everyday Foto Inspo KRETA 2012 Nye greier Outfits Tankespinn Video

følg meg

bloglovin hasit.blogg.no