my favorite spotifyplaylist

dere finner spillelista her! det er favorittlista mi, hører på den hele tiden!

Jepp, da er det fredag igjen da! Eller, for noen, for meg er det fredag hver dag! Hoho. God morgen, alle sammen!

Hva skal du gjøre idag?

JC Lita SpikeHedda, kusina mi, er så heldig!! Haha, visste ikke helt hva jeg skulle blogge om nå, så jeg bare; yeahh, kan jo ta bilder av skoa til Hedda, de er jo så kule! Haha. Men faktisk, har jeg funnet fakeversjon i min størrelse, så det kan være jeg skal få sånne her, i tillegg til at jeg snart får noen fake i originalversjon! I love Jeffrey Campbells! En dag får jeg kanskje ekte, sånn som disse, men til nå holder det med fake!

Kan si ifra hvor jeg får kjøpt fake JC osvosv senere når jeg har bestilt (antageligvis)!

Har du JC's?

Smile


"Peace begins with a smile..." -Mother Teresa

Idunn har et poeng

Jeg er egentlig ganske enig med Idunn i begge sakene.

Hva mener du?

 

That's a smile

"A warm smile is the universal language of kindness." - William Arthur Ward

funfact

Noe av det verste jeg vet er innkjøps-innlegg om klær.. Tror jeg har hatt det en gang, i starten av bloggingen min. Klær man kjøper er til for outfitsbilder, ikke innkjøps! Det er min mening da..

perfekt gråte-sove-smile-kose-avslappings-tegne-tenke - sang

Det er en stund siden jeg oppdaget denne.. og den er så fin! Han synger så fint.. Får meg virkelig til å tenke, i dette tilfellet. Bare tenker på alt mulig. Det er litt deilig egentlig. Få føttene mer plantet på bakken. Tenk at det går ann, etter å ha hørt en sang.

Hva synes du om sangen?

 

Jeg får en danbo av den søteste

Vet dere hva, eller? -Jenny- bestilte danbo for ei uke siden, og hun greide (ved et uhell) å bestille to stykker, så jeg får lov til å kjøpe en fra henne! Har jo lenge tenkt å kjøpe en danbo, men har gått veldig frem og tilbake med det, så ja, nå får jeg den da! De bestilles jo fra Japan/Hong-Kong, så det tar en stund før det kommer frem, men likevel gleder jeg meg masse! Skal bestille danbo-"leker" fra Keths, de blir så mye bedre enn de jeg lager (har nemlig prøvd.. haha), så ja. Åååh, gleder meg til å få danbo!!// - //

Åh, gleder meg! Hvis det viser seg at hun bare får en, bestiller jeg meg en selv :) Men tror hun så at hun bestilte to, så det går nok greit.

Har du danbo?

 

Caroline Maria har fått pakken min

Bildene er hentet fra Caroline Maria

Ja, da har Caroline Maria fått pakken min! Jeg ble veldig glad for at hun likte den, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg ga det til henne! Du greier kanskje å lese litt av det som står i kortet selv, så skal ikke si så mye mer. Jeg er hvertfall en stor leser av Caroline Maria, hihi

Hva synes du om fanbrevet jeg ga til Caroline Maria?

Håret mitt - før og etter-bilder


før og etter. På det siste bildet, er håret rettet, men også litt kortere da. Jeg har blitt klipt av ca 10 centimeter, og skråklipt oppover mot ansiktet. Fargen er ca den samme som på det første bildet, det er bare et annent lys på badet. 

Dere ser hvor slitt det var i tuppene på det første bildet? Ahh.. håret mitt er så glatt og deilig nå. Jeg sitter og drar, og kjenner på det hele tiden. Glatt, og fint! Jeg er veldig fornøyd! Nikita, verdens beste frisør. Absolutt til å anbefale! Kjempeflinke frisører der. Åh, jeg er så fornøyd! Må bare hamstre litt hårbånd til gymmen, siden frisøren klippet det skrått opp mot ansiktet mitt, havner det i ansiktet når jeg tar hestehale, så det er jo litt irriterende i gymmen, og når vi har prøver (og jeg ikke vil ha hår i ansiktet) og sånn. Så da skal jeg kjøpe meg hårbånd, men siden jeg går så mye med løst hår, er jeg veldig glad for at hun skråklipte! Har jeg nevnt at jeg er fornøyd? Haha.

 

Synes om det "nye" håret mitt?

Come on, and turn me on

Vet ikke hva jeg synes, hva synes du?

Nå overfører det... og da kan jeg overføre bildene

Hei!

Idag har jeg hatt en liten fotoshoot med Jenny, Ingvil og Amalie! Vi tok turen opp til skogen/sletta over skolen, og bærte kamerastativet HELT opp (omg), og tok litt bilder. Jenny fikk noen headerbilder og sånn, men hun var ikke helt sikker på om hun ville bruke de likevel, jeg synes hun burde bruke de, siden hun var superpen på bildene! 

Dere får bildene senere, siden akkurat nå fant jeg den eksterne hardisken min, og derfor sitter jeg og overfører litt sånn diverse (MASSE) bilder til den nå. Da blir det hvertfall bedre plass! Og vet dere hva? På omtrent 5 måneder (på de fem månedene hvor jeg har tatt ganske mange bilder) har jeg spart opp ca. 50 GB med bilder, som kun ble tatt for bloggen! JA, masse. Og JA, de blir borte fra pc-en nå. Heldigvis slipper jeg å slette dem, så jeg er heldig som har en ekstern harddisk som jeg kan putte all dritten inni som jeg sikkert synes er helt supersøtt om noen år. Et stort tips! Kjøp deg en ekstern harddisk!!

Legger med en liten sneakpeek på fotoshooten

Ingvil er sååå heldig! Skal definitivt invistere i et par dr. martens snart! De gir meg en sånn "nerdete" touch, som jeg bare elsker! De er så klubbete, og kule, hihi 

 

Hva har du gjort idag?

Synes om bildene?

IRRITERENDE.

Verdens mest irriterende sang.. og denne varer faktisk i 10 TIMER, det verste er sikkert at noen har hørt på hele.... Vet ikke hvorfor jeg legger den ut engang, men ja.. Nå har jeg hørt på den i 6 minutter, og den går meg på NERVENE!!

Ikke sant denne var helt dustete??

A capella

Jeg blir bare helt sykt imponert! At folk greier å gjøre det der..WOW!

 

Kult, eller hva synes du?

FIN SANG... not

For en rar sang.. 

SneakpeekHehe, en liten sneakpeek på bordkortene til bursdagen min

 

Hva gjør du idag?

Dagens greie

Hun er så flink!...................................


Haldis, 13 år, fra Oslo. Kunne godt vært et par år eldre. Jente. Motsatt av det samfunnet kaller soss. Lider ufrivillig av sykdommen Morbus Chrons. Mer om meg her. Og mens vi er inne på meg; jeg elsker pandaer og jeg er en ekte ninja.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

kategorier

Beauty Bildedryss Dagens greie Everyday Foto Inspo KRETA 2012 Nye greier Outfits Tankespinn Video

følg meg

bloglovin hasit.blogg.no