FINN HEDDA ERIKSEN

ja, jeg har sluttet å blogge, men dette er viktig å få med seg. spre det videre!Hedda Eriksen, sist sett på Jernbanetorget i Oslo, klokken fem. Denne søte jenta går i paralellklassen min, så dette er virkelig skummelt. Også skummelt å tenke på at det kunne skjedd meg, i og med at jeg var i byen når hun var der. Om jeg hadde sett hva som skjedde hadde jeg definitvt prøvd å gjøre noe.

Imorgen klokken 10 er det leteaksjon i byen, utafor Oslo City. Om hun ikke er funnet til da, skal jeg også bli med å lete. Du finner arrangementet HER! Anbefaler de alle fleste å bli med å lete, dette er virkelig forferdelig.

Prøv å hold tankene oppe, for alt vi vet kan hun sitte trygg i en stue et eller annent sted. Man vet aldri. Hold motet oppe. Oppfordrer alle til å komme imorgen, selvom det er skole!

 

HEDDA, KOM HJEM. NÅ.

takin' a break

Da er det avgjort. Jeg har sittet her i en halvtime. Slettet, og lagd ny tekst til akkurat dette innlegget. Jeg har bestemt meg for å...

Slutte å være blogger.

Jeg er drittlei blogging. Drittlei av å måtte få skyldfølelse for hver jævla gang det går et par dager mellom hvert innlegg, og jeg føler meg dårlig når jeg ser på andres blogger som oppdateres hver dag, hver tredje time. Jeg kommer nok tilbake en gang, om det er om to uker, en måned, et år, det vet jeg ikke, men akkurat nå har jeg bare lyst til å.. ikke blogge lenger. Ikke lyst til å spre livet mitt til offentligheten. Nå får dere nok bare se livet mitt gjennom Jenny sin blogg, rett og slett, om jeg er med henne av og til, twitter, formspring, lookbook og instagram. Takk for så mange fine måneder og til og med et og et halvt år! Bloggen har hjulpet meg mye med skrivingen min, og jeg er glad jeg begynte. Den har hjulpet meg til å utvikle stilen min, og tankene mine til og med!

Takk til dere som har lest bloggen min. Selvtilliten min har økt for hver gang jeg har fått en koselig kommentar fra deg. Åh, jeg vet ikke om jeg vil poste dette, men jeg gjør det.

Takk for meg. Det har vært fint å være en blogger for en liten stund, jeg kommer nok tilbake ganske snart.           

Hvis dere vil finne sidene dere kan følge meg på, kan dere trykke her!

Kommer du til å savne meg?

bursdagNå stikker jeg! Ha en fin kveld!

Hva gjør du ikveld?

hellohellohello-o-o

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

følg meg på gifboom -haldishh

Hei! Da har jeg nettopp kommet hjem fra skolen, men stikker straks ned en liten tur til byen med Jenny, for å kjøpe litt ting og tang der. Idag hadde vi norsktentamen, noe jeg synes egentlig gikk ganske greit, men samtidig rævva. Ble veldig urolig på slutten, så jeg måtte bare levere stilen. Håper det går bra, norsk er et av de beste fagene mine, så jeg håper jeg får over 4! Det hadde vært gøyy

Hva har du gjort idag?

 

 

it kills me

What you do, kills me inside. It hurts. It really hurts.

Hva synes du om bildene?

this weekend


//mobilbilde -følg meg på instagram, hasitable

Hei! Nå kom jeg hjem for en stund siden fra Andrine, hvor jeg, Silje, Andrine, og Amalie (en liten stund) bakte pepperkaker! Hahaha, mine gikk vel mer i den perverse retningen, borsett fra et hjerte da, som jeg forsåvidt ikke smakte på. Heheh. Bildet er fra igår, hvor det var jentekveld hos Solveig med jentene i klassen! Det var utrolig koselig, må virkelig gjentas. Haha, skal jeg være litt klisjeaktig, skal jeg si jeg ble kjent med alle biiittelitt bedre, jeg hadde det kjempegøy! Åh, så fine jenter i klassen min jeg har ass.

Hva har du gjort i helgen?

blogging er blitt noe slitsomt.Blogging er blitt slitsomt. Blogging er overflødig. Jeg blogger om meg selv. Hva jeg gjør. Mine meninger. Noe så.. nei. Jeg har hatt denne bloggen i litt over et år. Jeg har forsatt ikke mange lesere. Og vet du hvorfor? Jeg tar ikke bloggen seriøst. Bare se på Betina, og Torhild. De tar virkelig bloggen seriøst, og får dermed lesere; og til slutt penger.

Bloggen min er bare blitt noe hastverk. Noen innlegg her og der. Kanskje når jeg kjeder meg litt, og ikke har noe å gjøre. Men jeg setter virkelig venner, kjæreste, og fritid foran bloggen, og det er vel sånn det skal være, men skyldfølelsen kommer, også må jeg skrive Unnskyld for å ikke ha blogget. Som om noen er avhengig av å lese om livet mitt.

Jeg har ikke lyst til å slutte. Men jeg har lyst til å slutte. Skjønner du? Antageligvis ikke. Men blogging, og fotografi er en stor del av livet mitt, i bunn og grunn Jeg er så redd for å miste fotografien, og bli en sånn facebookfjortis som legger ut alle bildene sine på facebook om jeg slutter å blogge. Faen. Hodet mitt er så fullt av ekkelt kaos. "Har ikke du blogg?" "Nei, jeg slutta, jeg ga opp" Er det det jeg skal si? Faen. Faen. Faen.

Dette innlegget ga sikkert ikke noe mening for noen. Jeg bare vet ikke hva jeg skal gjøre med denne lille, usle bloggen, som jeg aller helst bare vil kaste nå, samtidig ikke. Faen. Livet mitt. Tankene mine.

Om du blogger, har du det sånn av og til?

ikke så lykkeligNår dette bildet ble tatt hadde jeg ikke kjæreste. Jeg visste ikke hvem John, Andrine, Aleks, og alle de andre var, og jeg hadde nesten ikke snakket med Lea og Mina. Jeg var ikke så godt kjent med Mikkel og Carl som jeg er nå, og jeg brukte ikke sminke fast. Jeg gledet meg til Brannfjell, men jeg gruet meg også litt. Jeg var ikke så lykkelig som jeg er nå. Åh, jeg er lykkelig

Hvordan har du det?

extremeHei!

Nå kom jeg nettopp hjem fra mormor og bestefar, som har vært syke en liten stund, så vi besøkte dem.. også var de ikke så syke likevel, så vi hadde det egentlig bare koselig! For tiden består livet mitt av prøverprøverprøver, så det er litt lite blogging, I guess. Overlev uten meg da, men det tror jeg dere greier.

Hva har du gjort idag?

hablon du espanol yo poco?Hola.

Idag hadde vi spansktentamen, og som sagt; det gikk rett til helvete. Okei, bedre enn forventet, men jeg tipper jeg får en 3'er som vanlig. Yey. Nå har jeg nettopp lagd med brownies, så jeg får vel snart ta den ut av ovnen, og spise litt. ♥det usunne livet mitt ♥

Har du hatt noen prøver i det siste?

det er alt for kaldt


skjerf fra bikbok

Hei!

Kom hjem fra skolen for en stund siden, og nå er Jenny, Synne, Ingvil, og Anette hos meg. Det har nettopp kommet snø i Oslo, og for å være ærlig, så.. hater jeg det. Helt utrolig kaldt, vått, og det eneste positive er at det er litt lysere med snø rundt oss. Æsj ass.

Nå må jeg nesten øver på spansk, vi har tentamen imorgen. Det går vel rett til helvete, men jeg kan vel litt mer enn jeg vet at jeg kan. Satser på en 3'er.. Wow, motivasjonen er på bunn, men google translator er min venn, og det er der jeg skal skrive beskrivelsen av meg og familien min som vi må kunne, helt klart, og bare pugge det uansett om det er feil.. Herregud, dette går virkelig til helvete.

Hva gjør du idag?

hei på deg, her er jegHei!

Dagen startet egentlig skikkelig dritt.. Våkna av at jeg hadde mareritt, selvfølgelig påvirka av 22. Juli, as usuallll.. Faen, ass. Jaja, etter en drittmorningen, ble dagen med en gang bedre av å dra å spise pinnekjøtt; det fikk virkelig igang julestemninga også, så nå ser jeg etter julegaver til folka jeg skal gi julegave til. Åh, det er så stress med julegaver! Spesielt hvis jeg ikke får noen spesielle ønsker, og bare må kjøpe et eller annent.. Faen, jeg gruer meg, og gleder meg ekstremt til jul. Bare 29 dager igjen nå!!

Gleder du deg til jul?

vel fremme


et bilde av meg fra en stund tilbake.. lue -gina tricot, jakke -only, topp -gina tricot, bukse - hm

Nå har jeg kommet frem til Jæren! Eller, vel, jeg kom hit igår, men har ikke giddet å blogge om det, kort sagt. Har sovet hos kusina mi inatt, tanta og onkelen min er ikke hjemme nå, men håper jeg får sett de i løpet av helga. Nå skal vi lage oss frokost straks, så det blir godt. Jeg er så sulten.

Hva gjør du idag?

turen går til vestenNå drar jeg snart til familien på vestlandet! Det blir koselig, det er ikke veldig lenge siden sist, men ja, alltid gøy! Blir nok ikke super blogging denne helga, men får se hva jeg får til! Jeg drar alene (wæææ!!) nå veldig snart, så jeg pakker som en supermann! hahah

Hva gjør du idag?

 

Dumb Ways To Die

Så den først på Caroline Maria sin blogg, og den er helt genial, så søt, og morsom!

Nå må jeg øve til prøve, og gjøre ferdig leksene.. Hjelp.

Hva gjør du?

 

forandringer

meg for et år siden:nå:Wow. Ja, jeg har forandret meg mye, og det kun på et år. For et år siden brukte jeg ikke sminke, i det hele tatt. Kanskje om jeg ville skjule en kvise, men aldri ellers. Og jeg har forsåvidt utviklet meg veldig i forhold til både stilen, og meg. Før var jeg veldig inni en sånn "rosa, prikker, japansk, sløyfer, wii"-periode, hvor jeg omtrent bare gikk i rosa, og prikker, og søte greier. Sløyfer var i håret hele tiden, plastsmykker, rosa strømper, og sånn var det bare, og sånn trodde jeg det skulle være lenge. Nå er jeg mer i emo-perioden, I guess. Svart, svart, svart, svart. Men det er helt greit, jeg synes bare det er fint nå. Om et år er det kanskje helt annerledes, kanskje mer ekstremt, kanskje mildere?

Å, neiognei. Når jeg så på bildet av meg med sløyfa øverst der. Wow. Utrolig søtt, synes nå jeg, men det er ikke meg lenger. Jeg er ikke så barnslig av meg lenger, jeg har utvikla meg, og det har stilen min og!

Har du forandra deg mye du og?

jeg er ikke perfekt, men jeg er den jeg er, og det får være greit nokJeg er ikke perfekt. Jeg har kanskje ikke den fineste kroppen. Det fineste ansiktet. Den fineste magen, og de fineste beina. Jeg har ikke det fineste håret, og jeg har ikke de fineste formene. Men jeg er fornøyd med den jeg er, og det er det viktigste.

Er du fornøyd med deg selv?

hos john

duckfaaace

Idag er det to måneder med kjæresten! Er så glad i deg John.

Hva synes duu?

kreften

Gråter etter å ha lest dette. Kreft er så urettferdig, og så feil. Så utrolig trist. 

lekserlekserlekserprøveprøveprøvelesinglesinglesingLekser. Prøve. Naturfag. Engelsk. Muntlig. Faen. Fuck My Life.

Hva gjør du idag?

paws

Paws - Cashmere Cat

Nå stikker jeg på skolen! Er ikke veldig motivert, vi har gym i første time, de som kjenner meg vet hvor lat jeg er. Forresten, hør på sangen, kanskje litt for hipsterfaen for de som hører på Justin Bieber og sånn, men bare hør på den. Den er jævlig deilig å høre på.

Hva gjør du idag?

gode venner lar deg smile

Idag var jeg med Tea og Jenny, som var helt utrolig koselig! Lenge siden jeg har sett Tea, så det var gøy! Dessuten fikk jeg rosa hårfarge av henne, siden hun hadde en del igjen, skal farge tuppene rosa og lilla, æææ, cant wait! Elsker håret til Tea forresten, det er helt fantastisk! Drømmehåret ass.

Hva synes du om bildene?

et lite nuss fra snoopy


Fant plutselig disse sokkene tidligere idag, og jeg måtte ta noen bilder av de, bloggern som jeg er. Men de er så søte, elsker de, og jeg lover at jeg kommer til å kjøpe så mange søte sokker fremover. Haha!  ♥ lenge leve barnsligheten ♥

Uansett; For en time siden bare kom jeg hjem fra mormor og bestefar, som var kjempekoselig! Før det var jeg (som vanlig, haha) med kjæresten, og noen venner. Imorgen blir det å møte Jenny og Tea som blir veldig gøy! Har ikke sett Tea på så utrolig lenge, siden hun bor i Halden, så jeg gleder meg! For dere som lurer på hvem Tea er, så er det en gammel barndomsvenn av Jenny som jeg ble kjent med i sommer! Skal jeg bare være ekstra klein og sånn, sier jeg at hun er supersøt og snill.

Natta alle sammen! Sov godt da!

Hva har du gjort idag?

jeg elsker degJeg elsker deg. I love you. Te amo. Je t'aime. Jeg elsker dig. Rakastan sinua. Ek is lief vir jou. Unë të dua. Mi amas vin. Ma armastan sind. Eu te amo. Ég elska þig. Ti amo. T'estimo. Mwen renmen ou. Volim te. Es mīlu tevi. A? tave myliu. Kocham cię. Ik hou van je. Eu te amo. Te iubesc. Jag älskar dig. Nakupenda. Seni seviyorum. Ich liebe dich. Szeretlek.

tonight
wow, fint bilde ass

Da kom jeg akkurat hjem fra Aleks! Liker alle de fine bildene.. Disse var de eneste "greie" jeg kunne legge ut. Herregud. Jaja, jeg har hatt det veldig gøy, og bare for å nevne det; Nei, det var ikke bare meg, John og Jenny, (det er bare vi som er mest fotogene). De som var med var meg, John, Jenny, Emil, Aleks, Andrine, Amalie, og Henrik. Rett og slett bare en liten kosekveld! Veldig koselig var det hvertfall.

Hva har du gjort ikveld?

tilbake fra trening

Heihei!

Nå er jeg tilbake fra dans, eller trening, eller hva jeg skal kalle det! Til nå har det vært "treningsdans" eller hva jeg kan kalle det, men neste gang og frem til jul blir det zumba! Zumba er kjempegøy, mye rumperisting, og veldig sambainspirert, så jeg koser meg! Haha! Ellers idag har jeg tatt en tur til Holtet, for så å dra til byen, for så å stoppe på et stopp senere, for så å dra til Holtet igjen, for så å dra til dansing.. Alt jeg og Jenny finner på altså... hhahahah, lenge leve spontantiten!

Hva har du gjort idag?

heiheiHei!

Første gang på sisterhood idag, for meg! Sisterhood er en liten gruppe med jenter fra 8.trinn på skolen (valgt ut etter søknad), hvor man snakker om temaer man kanskje ikke snakker så mye om ellers! Vennskap, kjærlighet, skole, og mange andre ting! Tror kanskje jeg forsetter, så det blir koselig! Tirsdagene blir travle for meg da, først sisterhood, og så kunstskole, men det er helt greit, for det virker veldig gøy, så jeg skal nok forsette, ja!

Ellers, føler jeg meg faktisk litt motivert for å blogge igjen, noe jeg ikke har kjent på på veldig, veldig lenge! Dessuten steg statistikken litt etter linkingen hos Torhild, så det ble jeg veldig glad for!

Hva har du gjort idag?

jeg er så lykkeligAkkurat nå, er jeg så utrolig lykkelig. Lykkeligere enn jeg har vært på så altfor lenge. Livet er herlig. ♥

Hvordan har du det?

omringet av kos og kosebamserLenge leve barndommen. Natta alle sammen, sov godt, og dr©ªm s©ªte dr©ªmmer. ¢¾

Hva har du gjort idag?

da stikker jeg for kvelden

Da drar jeg på fest! Wihu, halloweenfest! Jeg er heks, glemte å ta på meg hatten på bildet.

Hva gjør du ikveld? 

halloweenoutfitPå halloween har jeg da bestemt meg for å være dalmatiner. Jeg ser så tjukk ut i den, kanskje litt fordi jeg har klær under, men likevel føler jeg meg ganske søt i den. Hihi. Drakta kjøpte jeg på Standard for fire år siden... Den er litt for liten, menmen.

Hva gjør du i kveld?

heiJa. Hei.

Mens jeg har vært tidenes dårligste blogger, har jeg vært med venner. Jeg har kost meg. Jeg har vært med kjæresten min. Jeg har gjort lekser. Jeg har vært på overnatting. Jeg har sett på film. Jeg har hørt på musikk. Masse musikk. Jeg har til og med tatt meg æren å subscribe på mange nye spotifylister. Jeg har kjøpt meg ny vinterjakke. Og begynt å gå med vinter-dr.martensene mine. Jeg har bleka tuppene av håret mitt enda lysere. Jeg har skypet. Jeg har snakket. Jeg har ledd. Jeg har vært ganske lykkelig. Jeg har vært gretten. Jeg har vært trøtt. Jeg har sovnet alt for sent. Jeg har glemt å spise frokost. Jeg har kjøpt meg cola. Og stratos. Jeg har twitret ganske mye. Twitret ganske mye om ting som irriterer meg. Og ting som gjør meg glad. Jeg har lest tweets. Tweets om folk som vil ha kjæreste. Folk som synes det er kaldt. Folk som sitter på do. Jeg har tittet ganske mye på ebay. Jeg har hatt lite penger. Jeg har fått penger. Jeg har fått od-jobb til od-dagen.

Generelt har jeg hatt det ganske greit. Imorgen er det halloween, tror kanskje jeg vil være litt barnslig, og gå ute og få godteri sammen med noen andre av vennene mine. For å være litt artig, så kler jeg meg i en dalmatinerdrakt. Jeg liker ikke å være skummel. Jeg liker å være søt.

Hva har du gjort mens jeg har vært borte?

instagram i det sistefølg meg på insta - hasitable

Beklager for lite blogging i det siste, jeg har virkelig ingen unnskyldning, haha! Er vel bare det at jeg ikke gidder rett og slett, blogglysten er ikke akkurat på topp, og ikke inspirasjonen heller. Hold ut. Jeg vet dere ikke dør uten bloggen min noen dager.

Uansett; jeg har fått en del nye følgere for bloggen min på facebookpagen min, så hvis du er en liten, søt engel kan du sikkert like den du og! Lik den HER ♥

Hva heter du på instagram?

forever and ever liksom

meg og andrine


dette bildet er lånt fra Jenny

Hei!

Da ble det en stund siden sist (igjen) da... Ja, vel. Liker at det bare er bilder av meg og Andrine, men anyways, jeg, Jenny, Andrine, og Amalie hadde jentekveld igår! Sang for full hals til High School Musical, og hadde det kjempegøy! *barndomsnostalgi*

Hva synes du om bildene?

1 måned med denne fantastiske fyrenTiden har gått så sykt fort! 1 måned er gått siden vi ble sammen, jeg er utrolig heldig som har deg, Joohn. ♥ Elsker deg kjempemasse, og alt sånn klissklass men det tror jeg du vet fra før! elskeræ

 

 

her

her -karpe diem

 

Ja, da ble det visst bloggpause for meg denne uka, og skal jeg være ærlig; har det vært så deilig! Har tatt en del bilder, men har rett og slett bare ikke postet de, så det kommer litt utover. Ellers har jeg blitt avhengig av Karpe Diem, og de er så herligeee! Elsker musikken dems, og alt fra 2006 og utover går på repeat. *avhengig* Denne sangen jeg viste dere nå, er kanskje favoritten min nå. Hør på den! Sverger på at dere vil elske den.

Hva synes du om bildet?

 

crete next


bilder fra kreta sommeren 2011. har forandret meg en del, og på det siste bildet nederst er jeg med Synne, en av mine goode venniner! det var kjempekos å være med henne noen dager, skulle ønske jeg hadde en venninne å være med denne gangen og...

Skal bare starte med å si at Thea har bursdag! Gratulerer med dagen, du er ei superkul ninja. Sjekk bloggen hennes folkens, den er dritbra! HEEER

Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg nå! Det er kun noen timer til jeg skal stå opp, og deretter ta flyet til Kreta. Må stå opp klokken fire, så jeg gruer meg litt. Hvis noen ser meg på gardemoen, ser jeg nok ut som en zombie... haha! Gruer meg også litt selvfølgelig, for å være borte fra venner, og kjæresten og sånn i en uke, men det skal nok gå helt fint, og jeg ser frem til shopping, bading, soling (selvom jeg aldri blir brun), SPISEE, og shoppe litt mer (...)

Dere som skal være i Norge, på fjellet eller hjemme, kos dere! Gjør noe ut av høstferien deres!

kan være det blir lite med blogging når jeg er i kreta, men skal prøve så godt jeg kan! er visst internett i leiligheten, men er ikke sikkert det funker..

Noen flere som skal til Syden?

swim good

       

Frank Ocean -Swim Good

hei,

idag har jeg ikke gjort så mye egentlig! Vært på skolen og sånn, men det er vel det vanlige. Ellers har jeg fått noen dødskule sko i posten, som desverre er litt for små... men jeg skal prøve å få de til å passe, om jeg så må kappe av meg tærne! Skulle ønske jeg hadde en skostørrelse mindre nå... Også forresten; jeg har ikke fortalt dere det før, tror jeg, men jeg skal til Kreta på søndag! Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg... Ser egentlig mest frem til varmen og shoppingen! Hehe...

Hva har du gjort idag?

 

følg meg

tenkte kanskje det ville være greit å bare vite hvor dere kan finne meg, så jeg har da laget et innlegg med forskjellige sider dere kan følge meg på!Lik facebooksiden min her

Følg meg på tumblr her. Det er her jeg poster ting som inspirerer meg, og av og til mine egne bilder!
Twitter. Helt genialt. Elsker det, og poster tweets ganske ofte! Følg meg her.

ellers kan dere følge meg på:

instagram - hasitable

weheartit - her

formspring - her, for dere som ikke vet hva dette er, så er det en side hvor man stiller hverandre spørsmål, anonymt eller ikke. enkelt og greit. denne siden er litt mer personlig, men det er bare å stikke innom, og spørre om forskjellige ting enten om meg, eller bloggen!

Hva synes du om innlegget? Vil du følge meg?

khærshten' minSe! Er vi ikke søte? Elsker deg!


følg meg på instagram - hasitable...................................


Haldis, 13 år, fra Oslo. Kunne godt vært et par år eldre. Jente. Motsatt av det samfunnet kaller soss. Lider ufrivillig av sykdommen Morbus Chrons. Mer om meg her. Og mens vi er inne på meg; jeg elsker pandaer og jeg er en ekte ninja.

arkiv

Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

kategorier

Beauty Bildedryss Dagens greie Everyday Foto Inspo KRETA 2012 Nye greier Outfits Tankespinn Video

følg meg

bloglovin hasit.blogg.no