julyjeg synes juli har vært en ganske fin måned, med mye opplevelser! først danmark, så jæren, så hytta, (22.juli..), sarpsborg, og så norway cup! Blogginga har ikke vært på den beste siden, menmen -ferie, right? Har hatt en koselig ferie, med litt venner, og litt familie!

Hvilket bilde likte du best?

norway cup, konsert, tivoli, og litt mer


heihei,

idag var nok en dag på norway cup ute på sletta. De som bor på Ekeberg må jo for en gangs skyld komme seg ut når det skjer så mye, og det har de gjort! Møter folk jeg kjenner hele tiden, jeg! Men det er bare koselig. Idag skjedde det faktisk mye mer enn de forrige dagene, først var vi bare litt rundt på sletta, også bestemte vi oss for å dra på tivoli! Jeg tok selvfølgelig ikke noenting, unntatt pariserhjulet! Det var skummelt, og gøy! Fikk noen kule bilder. Etter det, var det å møte litt forskjellige folk, fremmede og kjente... heh. løpe rundt på sletta, og derretter, bestemte jeg og Emma oss for å dra på konsert, noe jeg ikke angrer på i det hele tatt! Helt tilfeldig kom vi på første rad.. første rad. Jeg fikk øyekontakt med Admiral P, og det var utrolig moro å høre både han, og Eric Saade, og Tone Damli (Åberge).

Skal dit imorgen også, det blir gøy!

Hva synes du om bildene?

norgescup lzm

høy iso yes -sorryyy
 

Hvis noen lurer, er solbrillene mine fra hm, toppen fra gina tricot, shortsen fra new yorker, og veska fra hm! Hehe.

 


Første dag på Norway Cup var fin den! Håper på litt bedre vær, men det er vel bare å håpe... Det har jo ikke vært den beste sommeren, for å si det sånn! Menmen. Finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær! Hahahaha... men det skjer litt spennende på tirsdag, og onsdag, når donkeyboy og madcon kommer! Det skal vi dra og se, hvertfallllllll!

Hva har du gjort idag, og hva synes du om bildene?


følg meg på instagram.. hasitable

unposted pictures

Jeg har brukt kvelden på å ordne nytt design. Mye enklere, og litt finere. Veldig fornøyd!

Hva synes du om bildene?

bestfriends

love you besser 

Hva synes du om bildene?

Preikestolen

Igår gikk vi en (altfor) lang tur opp til Preikestolen. Det tok 6 timer å gå opp og ned (+spising og pauser)! Det var ganske mye tåke til tider, så vi så ikke veldig mye, men av og til klarnet det opp, og vi kunne se hele den fine fjorden! Så mye høydeskrekk som jeg har, turte jeg selvfølgelig ikke gå ut på blokken engang, så jeg nøyde meg med å være skrekkslagen med å se alle de dinglende beina hengende utenfor fjellveggen, eller hodene stikkende ut i nyskjerrigheten. Jeg var nyskjerrig jeg også altså, men jeg bare ser for meg et helt scenario om hva som skjer om jeg går ut der.. "tenk om blokken faller, jeg er trygg hvis jeg står her, hvor blokken såvidt starter, fordi da kan jeg hoppe når den sprekker!" Herregud, jeg er håpløs.. Wellwell. Fint å kunne si at man har vært på Preikestolen da.. Selvom jeg såvidt greide å gå når vi kom hjem (eller til Lye da).

hey, jeg har vært på preikestolen!

Har du vært på Preikestolen før/Hva synes du om bildene?

I'm alive

sol-hester-sko-fotball-ball-sykkel-solbriller-musikk-is-prating-film-tegning-bading-lesing

Denne uka på Øer-hytta har vært veldig koselig! Jeg fikk meg littegranne brunfarge, men sånn som jeg er, har jeg ikke blitt noe særlig brun. Imorgen drar vi rett til Jæren, og skal være der frem til Søndag (?). Er ikke så lenge siden jeg har vært der siden sist, men er alltid like koselig! Og forresten, kan være jeg utsetter innkjøps-innlegget fra Danmark (mest køben, og roskilde, selvfølgelig) etter at jeg har vært på Jæren, siden det kan jo være jeg kjøper noe der og, og da kan jeg bare slå de sammen. Etter denne uka, skal jeg på hytta, med Jenny, og Amalie! Det blir gøy, og dessuten skal vi ha spakveld. Haha, skal ikke begi meg på en rekke interne historier fra en gang jeg og Jenny skulle lage hjemmelagde-spa-produkter. Aldri prøv å lag din egen skrubb, aldri bruk vannmelon i annsiktet, og aldri bruk tannkrem for å hindre kviser! HAHA. Heldigvis skal vi en tur på butikken for å handle inn diverse ansikstmasker, skrubber, kremer osvosv før vi drar på hytta. Good Idea.

Hva skal du gjøre ukene fremover, og hva har du gjort denne uka som var?


 

loving itLove Denmark. Fikk kjøpt meg en ny topp igår, utrolig nok hadde de only-klær i ebeltoft også. Selfølgelig ikke så mye, men denne var på salg, og ikke minst står det Coca-Cola på den! Den er som skapt for meg. Dere får nærmere bilder av alt jeg har kjøpt når jeg kommer hjem på søndag!

Har du det fint?

hyttelivMasse bilder av Aleks og Sivert her ja! Hahah!

Nå har jeg kommet fram til den faste hytten vi pleier å leie hver sommer, etter å ha vært i Roskilde siden torsdag. Det var utrolig koselig i Roskilde, og jeg fikk shoppet masse! Og heldigvis for en billig penge! Kjøpte masse på New Yorker, og litt annent i forskjellige butikker. Topshop er jo selfølgelig alt for dyrt, så jeg fikk bare kjøpt meg en topp, som var på salg, så den kosta 150 kroner. Kan sikkert legge ut noen bilder av innkjøpene senere!

Ja, jeg visste jo ikke om jeg fikk blogget, men det fikk jeg da. Vi må sykle 3 kilometer ca, og det koster 30 kroner, så jeg vet ikke om det blir blogging hver dag. Dessuten så skal vi ikke til denne campingplassen hver dag, vi dro hit nå bare for å se em, og da fant jeg ut at det var internett. Woho!

viser dere bilder av den nye sykkelen min en annen gang, og kanskje tar jeg nye headerbilder (+sidemenybilder) en dag. Det er ikke sååå mye å gjøre her.. haha!

Hva synes du om bildene?

ferdig på gymnasium

Gratulerer kjære kusine! Nå er du ferdig på gymnasiumet! Flink kusine!  

Hva synes du om bildene?

closureEn helt utrolig fin avslutning, for Ekeberg Skole, og 7a. Den varte fra 6, til halv elleve (eller de som ble igjen så lenge da), og det var så utrolig koselig! Vi fikk tale av guttene, og guttene fikk tale fra oss. Utrolig søt tale fra guttene, de valgte å si noen ord til hver og en, mens vi tok felles. Jeg ble så rørt av hva de sa, og hva Andreas sa til meg! Jeg gleder meg til ikveld, disco med hele trinnet, og siste skoledag imorgen! Blir nok en del tårer da.. wellwell. Kan bare ikke vente til vi begynner på ungdomsskolen!

Hva synen du om bildene, og begynner du på noe nytt til høsten, du som meg?

by the west

litt bilder fra jærenturen sist helg (torsdag-mandag, åh, jeg elsker å være på jæren.

Hva synes du om bildene?

Båtkos
copyright - bildene er tatt av meg, eller noen av de andre jentene i klassen, med Canon EOS 1100D.

Surprise-party for Marie som snart skal flytte til Elverum. Litt sykt egentlig, så lenge som alle har gått sammen i samme klasse, men forsatt, nå i slutten, er vi alle gode venner. Håper virkelig du koste deg idag Marie!

Om noen skal legge bildene ut noe sted, enten facebook, tumblr, twitter, eller blogg, fint om dere sier ifra, og legger ved link til hvor dere har fått bildet fra, siden det er på en måte "mine bilder", så bare si ifra.

Hva synes du om bildene?


Sommeridyll

piknik - varme -bikini -bilder -leing - tristhet -fortvilelse -lettelse -smiling -spising - iste - gress - plommer -moreller -brødskiver -emma -meg

Hva synes du om bildene?

Summerfeelinghåper følelsen varer så lenge som mulig...

Hva synes du om bildene?

Beste Brutrolige Bestefar sin bursdagFin kveld.

Synes om bildene?

HIPP HIPP HURRA

barnetog - hurra -gåing -klaging -brus -kake- cupcakes -makroner -venner -familie -besteforeldre -foreldre -bilder -kameraet -kongefamilien - byen -restaurant -danbo -blomster -sol -regn - tungt - fint

en fin nasjonaldag. Gratulerer med dagen alle sammen!

Hva synes du om bildene, og hva har du gjort idag?

"Overgangen fra barn til voksen"Håper du hadde en super dag, Sivert. Det hadde jeg!

Synes om bildene?


 

Var vi ikke søte? Hihi

Fant disse bildene isted. Er vi ikke søte? Hihi.


Amalie, Anette, og Beate/Jenny?

Emma, du har forandret deg helt sykt! WOW....

Søte jentene

Amalie og meg

Marie, meg, og Amalie

Synne, Jenny, Emma og Anette


Det er alltid så koselig å se på gamle minner.

Synes om bildene?

BirthdayEn helt super bursdag!

Hva synes du om bildene?

April

jenny-mat-outfits-påske-synne-dr.martens-DIY-shorts- harrytur-bursdag-nyesko-nyegreier- fin måned.

April is a promise that May is bound to keep

Hva synes du om bildene?

Bildedryss fra overnattingen

Bilder sier mer enn tusen ord. Det var kjempegøy igår!!

Hva synes du om bildene?

bilder fra sverige

Åh, dette var sykt gøy! Må gjentas!

Hva synes du om bildene?

Maskeradeball -Bildedryss

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Jeg bare eeelsker det første bildet av Beate, det er så fint! Et eller annent ved det som jeg digger.

Siden bildene er koblet sammen, si ifra om du vil ha et/noen av bildene som er der, så kan jeg sende deg de på mail.

Synes om bildene?

Glamourous
Hahaha! Glampartyet var utrolig morsomt! Jeg vant til og med best sminke, og flest stemmer.. Wiiii *stolt** 

Synes om bildene?

I am an egyptian -bildedryss, del 2

Det må visst bli en del 3.. del 3 trodde jeg skulle komme i del 2, så derfor bør dere gleeede dere! Hahah!

Skal være litt sånn kul nå, Tycks?

Shopping med Ingvil


Synes?

I am an egyptian -bildedryssCanon EOS 1100D, 18-55 mm

Del 1 er ikke så veldig bra egentlig, med tanke på blits osvosv. Det ser mye mer naturlig ut etterhvert. Forresten, så tenker jeg på å ikke lage 5 deler av bursdagsbilder, det blir alltid litt for mye. Jeg kommer til å korte ned veeeeldig mye, og hvis noen isåfall vil ha noen bilder som jeg ikke har lagt ut får de bare spørre på mail. 

Del 2 kommer uansett da, som sagt, mye bedre bilder!

 

Synes?

Friends are born, not madeCanon EOS 1100 18-55 mm, copyright (ikke kopier uten tillatelse!!)

Hva synes du om bildene?

Litt bilder fra HafjellllHei!

Jeg fant ut at jeg kunne overføre bilder til denne pc-en med minnekort også, så jeg valgte å poste noen bilder til dere, det blir alltid glemt når jeg kommer hjem uansett, og her gjør jeg nesten ingenting, bortsett fra å slappe av 100 %. Heh!

De to siste bildene er forresten starten på en fotoshoot jeg hadde med meg selv... Vil dere se?  


Må bare si at de som følger meg på fanpagen min, ikke kommer til å få noen særlig updates på en liten stund, men det er jo bare å følge med med bloglovin, eller rett og slett bare gå innom bloggen min!  

Bildedryss -forrige helgHehe, bilder fra forrige søndag, hvor jeg og Amalie sto på skøyter 

Min kveld, bildedryss DEL 2


 

Jeg hadde en helt utroooolig fin kveld, og det var bare helt utrolig moro. Jeg ble veldig glad for alle gavene, og alle var like fine! Noen hadde virkelig satt seg ned og lagd kort, bøker, ol til meg, som jeg ble bare helt utrolig glad for! Jeg fikk ikke tatt klemmerunden min, men ja.. Den eneste som fikk en klem var Jenny.. Sorry, alle andre, dere får en internettklem fra meg nå :*

Lager innlegg med gavene!

 

Synes om bildene då? 

Min kveld, bildedryss DEL 1 

Hva synes du?

Kjerstis bursdag -BildedryssSynes?

Bursdagen min på mandag -BildedryssBildedryss fra bursdagen min på mandag! :-)

 

Fotostudiobilder

Hei!

Kom nettopp hjem fra fotostudio, Model Day Studio er utrolig bra, og jeg er veldig fornøyd med alle bildene! Dette er absolutt til å anbefale! Velvel, her er bildene fra idag:
Jeg ble utrolig fornøyd, jeg!

 

Hva synes du?

2011 -look back DEL 2

Startet på skolen igjen etter sommerferien.. Gud, vi har forandret oss!!

 

Var i sarpsborg i høstferien, og jeg og Jenny hadde fotoshoot, jeg gleder meg utrolig mye til neste sarpsborg-tur! (hvis jeg får lov da, Jenny?) Jeg skypet veldig mye med Bea 


Jeg fikk klassebildet i posten.... 
Jeg var masse med Jenny    (som jeg forsatt er!)Jeg hadde halloweenfest 
Jeg gikk sånn her en dag, og fikk kompliment fra en helt random dame, synes det var sykt hyggelig! Skulle ønske jeg kunne gått sånn her hver dag.. Jeg bare ELSKER denne stilen!  Kanskje til sommeren igjen.. 
Jeg var i halloweenfest, hos Amalie   Jeg tok alltid med kameraet på skolen, og det gjorde alltid Jenny også, så vi fikk mange venninebilder! Dessuten begynte jeg å være mer med Emma   

Bessetid   
Hadde fotoshoot med Beate    (du finner bildene i kategorien "Fotoshoots"!)

 

Ble inspirert til å ta litt julebilder   


La ut noen bilder fra da jeg var liten 

Farmor kom til jul, og vi feiret julen, og det var ganske koselig da 


Så feiret vi nyttåret, og gledet oss til å starte på et nytt år, med nye muligheter. 

 

Synes om bildene?

 

 

 

Lonerfotoshoot

Iiiik, jeg har bursdag på mandag! :-) Uansett, her kommer litt flere av de 1486983420452 bildene jeg tok isted.. 

Oh well, hva synes du om bildene?

Litt bilder og sånn fra idag
Haha.. <3

Var som sagt på håndballtreningen idag, og tok med kameraet, fordi jeg ville jo teste det ut litt på sport også.. Så da ble det håndballen til Emma og Anette, da! Ble utrolig fascinert over hvor sterke de var..!

Siden jeg ikke hadde noe å gjøre, bortsett fra å ta bilder, så fikk jeg snakket litt med Nadia som var veldig koselig! Utrolig lenge siden, og vi var jo faktisk bestevenner før, hehe! Jaja, koselig var det hvertfall, så ja... Fint! 

 

Hva synes du om bildene?

Amalie has a good carma

Canon EOS 1100D, 18-55 mm

Var igår en tur hos Amalie, som hadde fått en søt, liten nusse kalt Carma! (Ja, altså, en liten, søt, valp!) Den var så fluffy, og bare.. Tnaww 

Hva synes du om bildene, og synes du valpen var helt nusselig, sånn som meg? 
...................................


Haldis, 13 år, fra Oslo. Kunne godt vært et par år eldre. Jente. Motsatt av det samfunnet kaller soss. Lider ufrivillig av sykdommen Morbus Chrons. Mer om meg her. Og mens vi er inne på meg; jeg elsker pandaer og jeg er en ekte ninja.

arkiv

November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 Desember 2011 November 2011 Oktober 2011 September 2011 August 2011 Juli 2011 Juni 2011

kategorier

Beauty Bildedryss Dagens greie Everyday Foto Inspo KRETA 2012 Nye greier Outfits Tankespinn Video

følg meg

bloglovin hasit.blogg.no